DZC '68NieuwsOverige nieuws

Overige nieuws

't Zusje Doetinchem terug op shirt vrouwen DZC68

Jullie hadden het denk ik al gezien, maar nu ook officieel: 't Zusje Doetinchem staat weer op de shirts van de vrouwen van DZC'68! Het Bourgondische tapas restaurant aan het Simonsplein heeft zich voor drie jaar verbonden aan het vrouwenvoetbal bij onze club. Wij zijn René en zijn team enorm dankbaar voor het vertrouwen.
Lees meer...

Charles Reichert hoofdtrainer DZC’68 JO23-1 (2024 – 2025)

Wij zijn zeer verheugd te kunnen melden dat wij een hoofdtrainer hebben gevonden voor onze JO23-1! Charles Reichert zal komend seizoen de JO23-1 onder zijn hoede gaan nemen.
Lees meer...

Lars Terbeek Coaching nieuwe bordsponsor DZC'68

Lars Terbeek Coaching is bordsponsor geworden bij DZC'68. De leefstijlcoach, die ook gehuisgevest is in de accommodatie van DZC'68, heeft zich voor drie jaar aan zijn en onze vereniging verbonden. Lars bedankt en nu ook van harte welkom als sponsor!
Lees meer...

Het Pupil van de Week programma bij DZC’68 VR1

Dit seizoen heeft DZC’68 VR1 het Pupil van de Week programma geïntroduceerd. Bij elk thuiswedstrijd in de competitie worden twee jonge speelsters uitgenodigd, die normaal gesproken spelen in onze jeugdteams tussen de jongens.
Lees meer...

AgriBioSource kleedt DZC'68 JO10-4

AgriBioSource heeft DZC'68 JO10-4 voorzien van prachtige presentatiepakken en sportassen. Wij danken AgriBioSource voor hun bijdrage en wensen onze JO10-4 heel veel succes en plezier met hun nieuwe outfit!
Lees meer...

'Veiligheid en je veilig voelen’ op Sportpark Zuid

Het bestuur van Sportpark Zuid heeft een onderzoek gestart na ‘veiligheid en je veilig voelen’ op Sportpark Zuid.
Dit wordt uitgevoerd door studenten "Sociaal Werk" van het Graafschap College.
Lees meer...

B&D Personeelsdiensten nieuwe bordsponsor DZC'68

DZC'68 is blij om wederom een nieuwe bordsponsor te mogen verwelkomen. B&D Personeelsdiensten heeft zich voor drie jaar verbonden aan onze vereniging. Met 6 meter boarding is B&D Personeelsdiensten zichtbaar aan ons hoofdveld. 
Lees meer...

Broeken Binkie met boarding aan hoofdveld DZC'68

Hebben jullie het al gezien? De prachtige zes meter boarding aan ons hoofdveld van Broeken Binkie uit Doetinchem! De spijkerbroeken specialist uit de Achterhoek heeft zich voor drie jaar, als bordsponsor, verbonden aan DZC'68. Wij heten Broeken Binkie van harte welkom bij onze vereniging.
Lees meer...

Frank Brinks Online resultaat bordsponsor DZC'68

Frank Brinks Online resultaat is een samenwerking aangegaan met DZC'68. Het reclamebord van het full-service internetbureau uit Doetinchem hangt de aankomende drie jaar aan veld 1. Wij heten Frank Brinks, naast speler, nu ook welkom als sponsor van DZC'68!
Lees meer...

Schmitz Booms Bronzen Balsponsor DZC'68

Schmitz Booms gerechtsdeurwaarders & Incasso is een samenwerking aangegaan met DZC'68. Het gerechtsdeurwaarders & Incassokantoor uit Doetinchem is de aankomende drie jaar als Bronzen Balsponsor aan onze vereniging verbonden. Wij heten Bas Booms en zijn team van harte welkom!
Lees meer...

Speelsters DZC’68 VR1 blazen ‘Werkgroep Vrouwenvoetbal’ nieuw leven in

Per 1 maart 2024 zullen Kyra Smit, Maartje Bussink en Sophie Koenders de kartrekkers worden van de  Werkgroep Vrouwenvoetbal bij DZC’68! De afgelopen seizoenen hebben wij als vereniging op verschillende vlakken groei doorgemaakt, alleen hebben wij geconstateerd dat het meiden- en vrouwenvoetbal binnen DZC’68 de afgelopen jaren daarin is achtergebleven. Hieruit kunnen wij concluderen dat het meiden- en vrouwenvoetbal extra aandacht behoeft binnen onze vereniging.
Lees meer...

Planning fotosessies voetbalplaatjesactie AH Zonnenberg

Zoals gisteren reeds bekend is gemaakt gaat DZC'68 in samenwerking met AH Zonnenberg een voetbalplaatjesactie organiseren. Aankomende woensdag (21 februari) zullen de eerste foto's worden genomen. Met dit bericht willen wij de deelnemende teams vast informeren over de planning en voorwaarden. 
Lees meer...

Voetbalplaatjesactie DZC'68 met AH Zonnenberg Overstegen

AH Zonnenberg en DZC'68 gaan een superleuke samenwerking met elkaar aan. Naast dat AH Zonnenberg met een reclamebord aan het hoofdveld zichtbaar is en deelnemer is van 'scoor voor je club' gaan AH Zonnenberg en DZC'68 een voetbalplaatjesactie op touw zetten. Binnenkort zullen de eerste foto's van onze sterren al worden geschoten!  
Lees meer...

Vanaf 1 februari 2024 zijn wij rookvrij

DZC’68 is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We geven kinderen graag het goede voorbeeld. We zetten daarom vanaf 1 februari 2024 de stap naar een rookvrij sportterrein.

Hiermee beschermen we de jeugd tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken. Zo biedt DZC’68 iedereen een gezonde en veilige sportomgeving. 
Lees meer...

De Beautyfabriek geeft vrouwenvoetbal DZC'68 kleur

De Beautyfabriek heeft het vrouwenvoetbal bij DZC'68 kleur gegeven door o.a. rugsponsor te worden bij Vrouwen 1 en 2. Hét allround beautyconcept voor al je haar- beauty en nagelbehandelingen in Doetinchem en Apeldoorn heeft zich voor drie jaar aan onze vereniging verbonden. Wij heten Anke en haar team van De Beautyfabriek harte welkom! 
Lees meer...

VSL Verkeerseducatie Zilveren Balsponsor DZC'68

VSL Verkeerseducatie is een samenwerking aangegaan met DZC'68. Dé rijschool van de Liemers & Achterhoek heeft zich voor drie jaar, als Zilveren Balsponsor, aan onze vereniging verbonden. Wij zijn zeer verheugd met deze nieuwe samenwerking en heten de familie Giesen en VSL Verkeerseducatie van harte welkom bij DZC'68!
Lees meer...

Marja Meesters aanwezig bij nieuwjaarsbijeenkomst van de koning

Marja Meesters heeft maandag de Nieuwjaarsontvangst van koning Willem-Alexander en koningin Máxima in het Koninklijk Paleis in Amsterdam bijgewoond. Het was een onvergetelijke dag, omdat Marja de koning en koningin de hand mocht schudden en met hen in gesprek ging.
Lees meer...

DZC’68 voor de 3e keer gecertificeerd als Regionale Jeugd Opleiding!

DZC’68 heeft tijdens de nieuwjaarsreceptie van zaterdag 6 januari jl. voor de 3e keer het certificaat ‘Regionale  Jeugd Opleiding’ (RJO) in ontvangst mogen nemen! Het certificaat werd tijdens de nieuwjaarsreceptie uitgereikt door Deheer van Balveren, ambassadeur van de KNVB.
Lees meer...

DZC’68 moet op zoek naar nieuwe hoofdsponsor

DZC’68 moet na 8 jaar op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor. REBO Woningmakelaars heeft aangegeven aan het einde van dit seizoen te zullen stoppen.
Lees meer...

Nieuwe presentatiekleding voor DZC'68 JO19-1

De mannen van de JO19-1 komen goed voor de dag in hun nieuwe presentatie kleding. Auto Service Venderbosch, VenderpartsKAM Formulieren app en  Spraykend! hebben het team voorzien van schitterende presentatiepakken en polo's. Mede namens de JO19-1 danken wij Mike, Gerben en Marieke voor deze geste. 
Lees meer...

ABS Autoherstel Boekhorst verlengt bij DZC'68

ABS Autoherstel Boekhorst heeft het sponsorcontract met DZC'68 wederom  verlengd. Het autoschade bedrijf van Doetinchem aan de Edisonstraat 33-35 zal met een 6 meter reclamebord en op de schermen in de accommodatie zichtbaar zijn. Wij danken ABS Autoherstel Boekhorst en Harry voor het vertrouwen! 
Lees meer...

Stucadoorsbedrijf Caspers verlengt sponsorcontract bij DZC'68

Stucadoorsbedrijf Caspers heeft het contract met DZC'68 als zijnde bordsponsor verlengd. Ook de aankomende drie jaar zal het reclamebord van Stucadoorsbedrijf Caspers aan ons hoofdveld te bewonderen zijn. Vincent ontzettend bedankt!
Lees meer...

Te Pas VDK Vastgoed en Casa VDK schenken winterjassen aan DZC'68

Jorrit Te Pas van Te Pas VDK Vastgoed en Casa VDK heeft een aantal  winterjassen geschonken aan jeugdtrainers van DZC'68. Wij danken Te Pas VDK Vastgoed en Casa VDK voor deze heerlijke warme geste!
Lees meer...

4e traint lekker warm in sweaters van Meek's Meubelen en Replato

In ons 4e zitten natuurlijk allemaal sterke mannen maar ook die hadden het wel eens koud op trainingsavonden. Dat is nu echter voorbij dankzij de mooie sweaters aangeboden door Meek's Meubelen en Replato. Max en Jordi, namens DZC68 en het 4e elftal bedankt!
Lees meer...

Doseer en Hulstein Projectmanagement en Advies kleden MO17-1

Onze MO17-1 loopt er prachtig bij!  Doseer en Hulstein Projectmanagement en Advies hebben de dames voorzien van presentatiepakken, polo's en tassen. Jeroen en Bas, mede namens de MO17-1 ontzettend bedankt en dames heel veel plezier en succes met dit prachtige kledingpakket.
Lees meer...

Spuitbaas.nl en Glasvliesbaas.nl gaan voor goud!

Spuitbaas.nl en Glasvliesbaas.nl gaan voor goud bij DZC'68. De expert op het gebied van latex spuiten en glasvliesbehangen heeft zicht voor drie jaar als Gouden Balsponsor aan onze vereniging verbonden. Wij danken Henky Willemsen voor het vertrouwen in onze mooie club.
Lees meer...

DZC'68 ontvangt prachtige gift Ledenraad Rabobank Graafschap

Robbie Welling heeft namens de ledenraad van Rabobank Graafschap een cheque van maar liefst € 2000 overhandigd aan DZC'68. De doelen 'duurzaamheid' en 'Meer  bewegen voor ouderen' leverde dit prachtige bedrag op! 
Lees meer...

Obbink blijft naamgever jongste sterren DZC'68

OBBINK blijft naamgever van onze allerkleinste sterren! De ster in electronica verbindt zich ook de aankomende 3 jaar aan het Voejebal bij DZC'68. Wij zijn zeer verheugd en trots dat Gerben Obbink en zijn team deel uit blijven maken van de DZC-familie!
Lees meer...

Pincvision & exportdocuments.com verlengen bij DZC'68

Pincvision & exportdocuments.com hebben het sponsorcontract betreffende bordsponsoring weer met drie jaar verlengd. We zijn zeer verheugd en trots op de hernieuwde samenwerking tussen onze vereniging en dit leuke Doetinchemse bedrijf!
Lees meer...

Van de Gevel Grootjans advocaten en mediators verlengt. Waarvan akte!

Van de Gevel Grootjans advocaten en mediators heeft het sponsorcontract met DZC'68 verlengd. De nieuwe (maarliefst 12 meter) boarding prijkt de aankomende drie jaar weer aan ons hoofdveld en veld 1. Wij zijn zeer verheugd met deze hernieuwde samenwerking!
Lees meer...

Administratiekantoor Kubus Doetinchem verlengt sponsorcontract

Kubus Doetinchem heeft het sponsorcontract met DZC'68 verlengd. Het reclamebord van het administratiekantoor, dat overigens ook een vestiging heeft in 's-Heerenberg, zal de aankomende drie jaar weer aan ons hoofdveld te zien zijn. Wij danken Rene en zijn team voor het vertrouwen! 
Lees meer...

Paddy's Food & Drinks en De Afvalmakelaar op tassen VR2

Paddy's Food & Drinks en De Afvalmakelaar hebben Vrouwen 2 voorzien van prachtige sporttassen. Wij danken Michiel en Henk en wensen de dames heel veel succes en plezier met hun nieuwe aanwinst.
Lees meer...

Mulder-Hop Vastgoedschilders verlengt bij DZC'68

Mulder-Hop Vastgoedschilders heeft het sponsorcontract als Bronzen Balsponsor met drie jaar verlengd. Het Doetinchemse schildersbedrijf is al jaren betrokken bij DZC'68. Wij zijn dan ook zeer verheugd en trots op wederom een hernieuwde samenwerking.
Lees meer...

Nieuwe coordinator JO14, JO15 en JO16

Per direct heeft Christian ten Broeke de coordinatie overgenomen van Leendert Kornhorn. Leendert blijft de komende maanden Christian helpen waar het kan, want zijn kennis en kunde is niet zomaar over te nemen en op te pakken.

iTHUISHULP en Goed, Beter, Binnenvaart op boarding DZC’68

iTHUISHULP en Goed, Beter, Binnenvaart zijn vanaf dit seizoen zichtbaar aan het hoofdveld van DZC’68. De bedrijven van zoon Niels (iTHUISHULP) en vader Rick Jonkman (Goed, Beter, Binnenvaart) hebben zich voor drie jaar aan DZC’68 verbonden.
Lees meer...

DZC'68 speelt thuis tegen Achilles'12

Aankomende zaterdag speelt DZC'68 1 weer een thuiswedstrijd. Dit keer komt Achilles'12 uit Hengelo (O) op bezoek. De wedstrijd begint 15:00 uur en er wordt gespeeld met een wedstrijdbal aangeboden door GetFit35.
Lees meer...

Van den Bulk ICT & Telecom BV Bronzen Balsponsor DZC'68

Van den Bulk ICT & Telecom BV  heeft er de afgelopen weken voor gezorgd dat het netwerk bij DZC'68 weer helemaal opnieuw is ingericht en is de oude apparatuur vervangen. Daarnaast is van den Bulk ook Bronzen Balsponsor geworden. Wij danken Erwin, Marcel en Mike en heten ze van harte welkom bij onze mooie club!
Lees meer...

TopTeam JO9-8

Op zaterdag 2 december speelden we om 8.30 uur onze derby tegen JO9-5 Viod. Beide ploegen waren ook nu weer aan elkaar gewaagd. Het mooie van deze derby is dat we tegen een paar schoolgenoten en bekenden speelden.
Lees meer...

DZC'68 - FC Winterswijk (informatie)

Zaterdag 23 september 2023 start de competitie in de 1 e klasse H gelijk met een prachtig affiche. Voor het eerst in de geschiedenis spelen de Achterhoekse clubs DZC’68 en FC Winterswijk in competitieverband tegen elkaar. Deze derby wilt u uiteraard niet missen!
Lees meer...

Walking Football gaat barbecueën

Onze Walking Football-ers hebben op een avond de barbecue aangestoken. Hierbij een impressie van de gezellige avond
Lees meer...

Senioren Vitaal op Sportpark Zuid'

Onder de naam 'Senioren Vitaal op Sportpark Zuid' start op maandag 18 september nieuw seniorenaanbod op Sportpark Zuid. Minimaal 1 tot uiteindelijk maximaal 5 dagen in de week sport en beweegaanbod voor een vast bedrag in de maand. 
Lees meer...

G-Team zoekt uitbreiding qua begeleiding

Wij willen dat mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking de mogelijkheid krijgen om ook van voetballen te genieten.
Het draait hierbij om plezier in het spel waarbij respect en waardering voor elkaar belangrijke waardes zijn.

Lees meer...

EIGEN BIDON MEENEMEN OP ZATERDAG

Vanwege (nieuwe) wet- en regelgeving mogen wij dit seizoen geen (wegwerp)plasticbekers meer uitgeven. Het is voor ons om meerdere redenen tevens niet mogelijk om alternatieven, zoals kartonnenbekers of bidonnenkratjes, aan ieder team uit te delen op zaterdag.
Lees meer...

Hendriksen Bouw verlengt bij DZC'68

Hendriksen Bouw heeft het sponsorcontract met DZC'68 verlengd. Ook de aankomende drie jaar zijn de 2 reclameborden van Hendriksen Bouw weer zichtbaar aan ons hoofdveld. Wij danken Niels en zijn team voor het vertrouwen in onze mooie club!
Lees meer...

Support68 pakt even de koffers

Ook voor Support68 zit het seizoen er bijna op. Van 4 tot en met 27 augustus gaan ook wij even op vakantie. Bent u geintereseerd in sponsoring bij DZC'68? Download dan alvast onze nieuwe menukaart en/of document met prijzen voor teamkleding. Vanaf 28 augustus maken wij graag even een afspraak met U!
Lees meer...

Vrouwen 18+ zoekt versterking

Wil je graag (weer) voetballen? Maar heb je weinig tijd in het weekend? Dan is de 7x7 vrijdagavondcompetitie iets voor jou!
Lees meer...

Medewerker wedstrijdsecretariaat

Wij zoeken voor het nieuwe seizoen een medewerker wedstrijdsecretariaat.
Lees meer...

Pas op! (de) Beren op hoofdveld DZC'68

U had het waarschijnlijk al gezien maar Restaurant De Beren in Doetinchem is de aankomende drie jaar met 6 meter boarding zichtbaar aan ons hoofdveld. Wij heten Rien en restaurant De Beren van harte welkom bij DZC'68!
Lees meer...

Rabobank Graafschap verder als partner DZC'68

Rabobank Graafschap en DZC'68 hebben overeenstemming bereikt over een langere samenwerking. De bank zal de vereniging op diverse vlakken blijven ondersteunen met het realiseren van haar ambities. Tom Schaafs kwam namens Rabobank Graafschap de hernieuwde partnerschap bezegelen. 
Lees meer...

Arjan Engel trainer DZC'68 Vrouwen 1

Arjan Engel is volgend seizoen de hoofdtrainer van DZC'68 VR1.
Wij, DZC'68, vinden het ontzettend mooi dat wij deze vacature intern hebben kunnen invullen met Arjan. Arjan is namelijk al een aantal seizoenen betrokken bij Vrouwen 1 als assistent-trainer en kent daardoor de werkwijze binnen het team.
Lees meer...

TopTeam JO9-7

Hierbij het verslag van een top team van zaterdag 15 april, onze toppers van de JO9-7
Lees meer...

Anti-Pestprotocol

DZC’68 wil voor alle leden een veilige vereniging zijn. In het beleidsplan van DZC’68 is één van de doelstellingen: DZC’68 is een club waarbij het veilig, gezond en prettig sporten is. Dit betekent dat de vereniging expliciet stelling neemt tegen pestgedrag en concrete maatregelen en stappenplan voorstelt wanneer pestgedrag gesignaleerd en/of gemeld wordt.
Lees meer...

Rob Haveman nieuwe trainer DZC'68 heren 1

Rob Haveman wordt de nieuwe trainer voor het seizoen 2023-2024 voor onze hoofdmacht.

Meer info volgt

Indeling 4de fase (O8 tot en met de O12) zijn bekendgemaakt

De indelingen van de vierde fase voor de pupillen (O8 tot en met de O12) staat nu onder tabblad teams. De 4e fase bestaat uit 8 speelronden en de laatste speelronde is op 27 of 29 mei.
Lees meer...

Euro Kitafdichting BV zoekt DZC-ers in kleedkamer

Euro Kitafdichting BV is een vierjarige samenwerking aangegaan met DZC'68. De kitprofessional is op zoek naar medewerkers en verwacht deze te vinden in de kleedkamers van DZC'68. De mentaliteit die wij zien op de velden bij DZC'68 is dezelfde als die wij graag zien bij ons personeel aldus directeur Joost Bongers. DZC'68 is zeer verheugd met deze vernieuwde samenwerking.
Lees meer...

Rozeboom Automaterialen shirtsponsor elfde elftal

Rozeboom Automaterialen schittert de aankomende jaren op het shirt van ons elfde elftal. Wij heten de grossier voor automaterialen, gereedschappen en kentekenplaten van harte welkom bij onze vereniging!
Lees meer...

Wedstrijdverslag topteam JO11-7

TOPteams is een actie van de commissie Prettig Sportklimaat waarbij wekelijks drie teams worden uitgekozen als TOPteam.
Deze thuisspelende teams spelen die week in een speciaal ‘Prettig Sportklimaat shirt’. Op de shirts staan verschillende spreuken, die te maken hebben plezier & sportiviteit.
Lees meer...

BeachClub & Kabelwaterskibaan Stroombroek verlengt bij DZC'68

BeachClub & Kabelwaterskibaan Stroombroek heeft het sponsorcontract met DZC'68 wederom met drie jaar verlengd. Wij zijn zeer content met het voortzetten van deze samenwerking.
Lees meer...

Geef je voetbalschoenen een tweede leven!

Heb jij nog prima voetbalschoenen die je niet meer draagt? Zet ze (schoon en heel!) in de ruilkast bij DZC'68 en maak er iemand anders blij mee!

Ruilen? Dat mag ook! Dan neem je gewoon een ander paar voetbalschoenen mee uit de kast die je wel past.

Je vindt de ruilkast direct links als je de trap afgaat richting kleedkamers.

De DZC'68 schoenenruilkast is mogelijk gemaakt door Multi Ratio.


Download de digitale ledenpas 2023

Afgelopen week hebben alle leden, via de mail, hun persoonlijke digitale ledenpas van DZC’68 ontvangen! Met deze ledenpas profiteer je van diverse leuke acties en kortingen bij sponsoren van onze club! 


Lees meer...

Met je hele team met korting naar FTBLL - Can you kick it in Amphion!

Op vrijdag 24 februari a.s. komt de voorstelling FTBLL-Can you kick it (8+) naar Amphion.
Lees meer...

ACE. nieuwe bordsponsor DZC'68

Wij heten ACE. van harte welkom bij DZC'68! Het toegankelijk adviesbureau op het gebied van boekhouding en administratie zal de aankomende drie jaar als bordsponsor aan onze vereniging verbonden zijn. 
Lees meer...

Nieuw bij Actief4Kids en DZC’68: Peuteropvang Actief4Kids!!

Al een aantal weken zijn wij druk bezig om iets nieuws te realiseren bij DZC’68, namelijk onze eigen
peuteropvang. Vanaf februari bieden wij 5 ochtenden in de week, van 08.30 uur tot 13.00 uur
opvang aan peuters (2-4 jaar).
Lees meer...

CAD2M nieuwe bordsponsor DZC'68

CAD2M en DZC'68 zijn een samenwerkingsovereenkomst aangegaan. De aankomende drie jaar is het reclamebord van CAD2M zichtbaar aan het hoofdveld van DZC'68. Wij zijn zeer verheugd weer een mooi Doetinchems bedrijf te mogen verwelkomen bij onze club.
Lees meer...

DZC'68 JO13-1 blij met Vebraco BV

Vebraco BV heeft DZC'68 JO13-1 voorzien van het prachtige nieuwe DZC'68 tenue. DZC'68 en onze mannen en dame van de JO13-1 zijn Marcel Bulten zeer erkentelijk voor dit gebaar!
Lees meer...

Café Kafé en DZC'68 Vier samen verder

Café Kafé en het vierde van DZC'68 hebben warme gevoelens voor elkaar en blijven daarom nog langer aan elkaar verbonden. Onlangs werd de verlenging van het contract gevierd tijdens het steengrillen in Café Kafé. Daarnaast zal Café Kafé ook zichtbaar worden op de schermen in onze accommodatie. Fred bedankt voor het vertrouwen in DZC'68 en ons vierde elftal!
Lees meer...

Onze instagram accounts van de teams

Er zijn meerdere teams die een eigen instagram account hebben. Daar posten ze bijna elke week hun prestaties op.
Lees meer...

De JO15-1 krant is uit

Onze Jo15-1 is kampioen geworden afgelopen zaterdag,daarom is er een Jo15-1 krant uitgebracht. 
Lees meer...

Top Team JO8-1

Het is 8uur s'ochtend, het veld druppelt langzaamaan vol met de spelers van de JO8-1. De jongens hebben er zin in!
Goed gehumeurd lopen ze zich warm en omdat ze "Team van de week zijn" trekken ze zich een extra sportief t-shirt aan.
Lees meer...

Respect voor de ander begint bij jezelf

DZC’68 is een heel belangrijke en fijne ontmoetingsplek voor veel kinderen, jeugdigen en volwassenen. Heel veel voetballers, ouders en publiek verheugen zich erop om op de zaterdag gezellig naar Sportpark Zuid te komen.
 
Lees meer...

Gratis sportspreekuur fysiotherapie voor alle DZC’68 leden!

Alle leden van DZC’68 kunnen gebruik maken van het gratis inloopspreekuur van Wilbrink Wassink Fysiotherapie bij DZC’68.

Lees meer...

Top-500 jeugdopleidingen (seizoen 2022-2023)

DZC'68 staat op de 80ste plaats (Beste jeugdopleiding 2022-2023)
Dit staat op de website van sportlicht.nl. Daarmee zijn we de best presterende jeugdopleiding uit de achterhoek.

Kenty. gaat voor brons bij DZC'68

DZC'68 is trots te melden dat Kenty. een samenwerking is aangegaan met onze club. De financiële dienstverlener uit Doetinchem, die is ontstaan uit FAD en De Veldhoen, zal de aankomende drie jaar als Bronzen Balsponsor aan DZC'68 verbonden zijn.
Lees meer...

KlaassenGroep BV schenkt trainingspakken aan DZC'68 JO13-6

De KlaassenGroep heeft onze JO13-6 voorzien van prachtige trainingspakken. Wij danken de klaassenGroep voor dit mooie gebaar en wensen de JO13-6 heel veel succes en plezier met hun nieuwe pakken.
Lees meer...

All Sportswear kleedt DZC'68 met Errea

Met trots hebben het bestuur en All Sportswear afgelopen zaterdag het nieuwe thuistenue van DZC'68 gepresenteerd! Dit deden zij nadat de nieuwe samenwerkingsovereenkomst met All Sportswear en het italiaanse merk Errea was ondertekend. Binnen drie seizoenen zal de hele vereniging het nieuwe tenue dragen.
Lees meer...

DZC'68 schoon en fris met Doseer.nl

Doseer.nl blijft huisleverancier bij DZC'68 als het gaat om schoonmaakartikelen en hygiëne. Daarnaast is ook het sponsorcontract (Zilveren Balsponsor) met vijf jaar verlengd. Wij zijn als vereniging enorm trots op de hernieuwde samenwerking met dit mooie Doetinchemse bedrijf!
Lees meer...

Roze Woensdag bij DZC'68

Elke woensdagmiddag is het roze woensdag. Kom dus om 17:30 tot 18:30 uur. Aanmelden is niet nodig.

Foto's DZC'68 Jo9-5JM - Zomertoernooi DZC'78

Zaterdag 10 juniwas er een fotograaf aanwezig bij onze toppers van de JO9-05, ze speelden op ons zomertoernooi. Ze werden kampioen in hun categorie
Lees meer...

Veugelink bestratingen draagt steentje bij!

Veugelink bestratingen draagt onze club graag een steentje bij en heeft het sponsorcontract als bordsponsor met drie jaar verlengd. Wij danken Henk Veugelink voor het vertrouwen in DZC'68!
Lees meer...

Chiel Oostendorp nieuwe Manager Breedtesport

Als bestuur zijn we erg blij te kunnen melden dat er een opvolger is gevonden voor Max Riekel. Uit de kandidaten is Chiel Oostendorp verkozen tot nieuwe Manager Breedtesport bij DZC’68.

Vrijdag 19 augustus 2022 meldden we jullie dat Max Riekel na 7 werkzaam te zijn geweest als manager breedtesport gaat stoppen.

Lees meer...

DZC'68 5 organiseert op 26 november 2022 "De foute WK Party"

Onze 5e team organiseert op 26 november 2022, bij cafe Jansen, "De foute WK Party" van 21:30  tot 1:30 .


Lees meer...

Kremer heeft ook passie voor DZC'68

Kremer Groep BV heeft het de samenwerking met DZC'68 verlengd. Afgelopen week werd een handtekening gezet onder een nieuw contract, waarmee Kremer de aankomende drie seizoenen als Zilveren Balsponsor aan onze vereniging verbonden blijft. Wij danken Richard Kremer en de Kremer Groep voor het vertrouwen.
Lees meer...

Wedstrijdverslag SVW 1 - DZC’68 1

Op een erg koude zaterdag 10 december reizen we om 11.40u af naar Gorinchem, we moeten tijdig terug zijn in verband met onze jaarlijkse kerstbingo die om 19.00u een aanvang neemt. Het is een competitiewedstrijd van de no 4, DZC’68 tegen de no 10 op de ranglijst SVW uit Gorinchem
Lees meer...

DZC'68 scoort met Rabo ClubSupport!

Ook dit jaar heeft DZC'68 meegedaan aan Rabo ClubSupport bij Rabobank Graafschap. Klanten van de Rabobank konden hun stem uitbrengen op hun favoriete club, vereniging of stichting en daarmee geld ophalen voor hun bestedingsdoel. Dit heeft DZC'68 het mooie bedrag van € 1123,57 opgeleverd. Alle stemmers ontzettend bedankt!

FITAM schenkt warmloopshirts aan Vrouwen 1

Tamara Scholten van FITAM heeft, samen met verzorger Jan Henk Pasman, onze vrouwen 1 voorzien van prachtige inloop shirts. Tamara en Jan Henk bedankt! (Mede namens Vrouwen 1 natuurlijk)
Lees meer...

Zorggroep Achterhoek verlengt samenwerking met DZC'68

Afgelopen week heeft Zorggroep Achterhoek de samenwerkingsovereenkomst met DZC'68 verlengd. De zorgverlener zal de aankomende drie jaar weer als Bronzen Balsponsor aan onze vereniging verbonden zijn. Wij danken Tim Makarawung en zijn team voor het vertrouwen in onze club.
Lees meer...

Wedstrijdverslag vv Sliedrecht 1 - DZC''68 1

Het begin van de wedstrijd tegen Sliedrecht begon bijna desastreus, in de 3e minuut verspeelde Yoek Verheij de bal op onze eigen helft en in een snel opgezette aanval kwam Sliedrecht bijna tot scoren waarbij Juninjo van Ree (11) paste op Dennis Verhoef (9) en deze bijna af kon ronden.
Lees meer...

Foto's DZC'68 JO13-2JM - ST: UB/GWVV/NVC/SDOUC/Etten JO13-1JM

Zaterdag 1 oktober was er een fotograaf aanwezig bij onze toppers van de JO13-02JM, die speelden tegen ST: UB/GWVV/NVC/SDOUC/Etten JO13-1JM Onze toppers wonnen deze wedstrijd met 2-0
Lees meer...

Te Pas VDK en DZC'68 dat is vastgoed!

Te Pas VDK Vastgoed BV en DZC'68 zijn een samenwerking aangegaan.Het snel groeiende vastgoedbedrijf heeft zich voor drie jaar als Gouden Balsponsor aan onze vereniging verbonden. Wij heten Jorrit en Maud van Te Pas VDK vastgoed BV van harte welkom bij DZC68!
Lees meer...

Derksen projectservice en DZC'68 bouwen samen verder

Derksen projectservice is DZC'68 nog steeds goed gezind en gaat verder als bordsponsor bij onze club  Daar zijn we trots op en kunnen we als club op bouwen!
Lees meer...

Help je mee?

DZC’68 helpt de Kledingbank Doetinchem met het inzamelen van kleding voor 75 minderjarige vluchtelingen in de crisisopvang in Doetinchem. Het zijn jongens in de leeftijd van 13 tot 18 jaar.
Lees meer...

Foto's St Gendringen/SVGG Jo9-1 - DZC'68 Jo9-5jm

Zaterdag 24 september was er een fotograaf aanwezig bij onze toppers van de JO9-05, die speelden tegen St Gendringen/SVGG Jo9-1 . Onze strijders wisten te winnen met 3 - 11
Lees meer...

DZC'68 in beeld bij GRIT film

DZC'68 en GRIT film zijn een driejarige samenwerking aangegaan. De getalenteerde filmmakers van GRIT zullen DZC'68 de aankomende jaren op diverse manieren in beeld gaan brengen. Daarnaast zullen zij als Zilveren Balsponsor aan de vereniging verbonden zijn. Wij zijn zeer verheugd en content met deze nieuwe samenwerking! 
Lees meer...

SCiEB Vastgoed BV verlengt duurzame relatie met DZC68

SCiEB Vastgoed BV heeft het de samenwerking met DZC'68 verlengd. SCiEB Vastgoed BV, dat zich voornamelijk bezig houdt met het implementeren, exploiteren en bouwen van een duurzame toekomst, zal ook de aankomende drie jaar als Bronzen Balsponsor aan onze vereniging verbonden zijn. Wij danken Hans Siebes voor het vertrouwen in onze club.
Lees meer...

Elkerbout Graveertechniek verlengt bij DZC'68!

Elkerbout Graveertechniek heeft de samenwerking met DZC'68 verlengd. Het reclamebord van de graveerkoning van de Achterhoek hangt ook de aankomende drie jaar weer aan ons hoofdveld. Wij danken Gert voor het vertrouwen!
Lees meer...

Drie fasenvoetbal in deel juniorenvoetbal

Om het spelplezier te vergroten en de ontwikkeling van (jonge) voetballers te bevorderen start dit seizoen het drie fasenvoetbal in een groot deel van de juniorencompetities. Het gaat om JO13 t/m JO19 vanaf de hoofdklasse en lager.
Lees meer...

Max Riekel stopt als Manager Breedtesport

Het bestuur heeft met grote spijt kennis genomen van het besluit van Max om per 1 januari a.s. te stoppen als manager breedtesport. In de ruim 7 jaar die Max actief is als manager breedtesport heeft hij een enorme bijdrage geleverd aan de verdere groei van DZC’68 en de breedtesport in het bijzonder.
Lees meer...

Bulten tweewielers demarreert naar Zilveren Balsponsor

Bulten Tweewielers heeft de huidige sponsorovereenkomst (ledenpas) opgewaardeerd naar Zilveren Balsponsor. De fietsspecialist van Doetinchem vergroot hiermee haar zichtbaarheid op het Sportpark. Wij zijn zeer trots en verheugd dat de familie Bulten nog langer aan onze vereniging verbonden blijft.
Lees meer...

Lazize Verandabouw en DZC'68 zien het zonnig in en gaan door!

Lazize Verandabouw heeft het contract als Zilveren Balsponsor bij DZC'68 verlengd. Daarnaast zullen zij aankomend seizoen ook nog een wedstrijd van ons eerste adopteren. Wij zijn zeer verheugd en trots dat Andre en Ruben zoveel vertrouwen hebben in onze vereniging door het contract wederom te verlengen.
Lees meer...

Profiteer als DZC-er bij burgerme Doetinchem

burgerme Doetinchem en DZC’68 zijn een samenwerking aangegaan. De hamburgergigant die sinds eind februari gevestigd is aan de Dr. Huber Noodtstraat 2B in Doetinchem is vanaf heden zichtbaar met een reclamebord aan het hoofdveld. Daarnaast is burgerme Doetinchem deelnemer geworden van de ledenpas waardoor u als lid ook nog eens profiteert!
Lees meer...

RopaRun, Dank van RHO Adviseurs

Tijdens de RopaRun hebben wij onderdak gegeven aan RHO adviseurs. Hierbij hun dank aan ons.
Lees meer...

Begin het seizoen 2022/2023 goed met FOODCAMP

Wat is beter om het seizoen 2022-2023 te beginnen dan met een gezonde ambitie om gezond te gaan eten in combinatie met sport. DZC'68 doet daarom ook mee met deze gloednieuwe Foodcamp van Jumbo en NOC*NSF en het mooie is dat jij ook mee kan doen!
Lees meer...

SABA nieuwe bordsponsor DZC'68

SABA uit Dinxperlo is bordsponsor geworden bij DZC'68. De sterke speler op het gebied van kitten en lijmen heeft zich voor drie jaar verbonden aan onze vereniging. Wij heten SABA van harte welkom!
Lees meer...

Stan Booms maakt selectie DZC’68 compleet!

SELECTIENIEUWS: DZC’68 is trots om te melden dat wederom een product uit de eigen jeugdopleiding de overstapt maakt naar het eerste elftal. De pas 17 jarige Stan Booms maakte dit seizoen al verdienstelijk zijn debuut in de hoofdmacht maar zal aankomend seizoen echt aansluiten. Met Stan is de selectie voor aankomend seizoen rond. Wij wensen Stan alvast heel veel succes!
Lees meer...

Kaan Pak maakt overstap naar DZC'68

TRANSFERNIEUWS: Kaan Pak gaat aankomend seizoen voor zijn kans in de 1e selectie van DZC'68. De middenvelder komt over van SV Basteom. Wij heten Kaan van harte welkom!
Lees meer...

Levi Hermsen sluit aan bij selectie 1e elftal

SELECTIENIEUWS: Levi Hermsen sluit aankomend seizoen aan bij de 1e selectie van DZC'68. De verdediger/middenvelder, die onlangs nog kampioen werd in de derde divisie met de O19, heeft de hele jeugdopleiding van DZC'68 doorlopen. Wij zijn zeer trots om weer een jeugdexponent aan onze 1e selectie toe te kunnen voegen. Levi succes!
Lees meer...

Vrouwen 1 plaatst zich voor de finale van de Achterhoek Cup

Vrouwen 1 van DZC’68 is de tegenstander van AZSV vrouwen 1 in de finale om de Achterhoek Cup. Woensdagavond 1 juni werd in de halve finale FC Zutphen VR1 met 5-0 verslagen. De finale staat gepland op 25 juni 12:30 uur op Sportpark Dichteren.

Wij zoeken meiden

Voor het komende seizoen zoeken wij meiden die willen spelen in de MO15, MO17,  MO19, MO20 en vrouwens teams.

Ben jij het die we zoeken, meldt je dan aan bij de gezelligste club van Doetinchem
Lees meer...

Tolly yuvaya döndü!

TRANSFERNIEUWS: Tolly yuvaya döndü! (Oftewel Tolly is terug op het oude nest)

DZC'68 is zeer verheugd te melden dat ook Tolgahan Yayla volgend seizoen weer te bewonderen is bij DZC'68. Na één seizoen Sportclub Silvolde heeft Tolgahan besloten om aankomend seizoen toch weer te schitteren op zijn 'linkerbaan' op Sportpark Zuid.

Lees meer...

Ode aan de grensrechter

Als ode aan de grensrechter, die altijd alleen staat,
Bij elke belangrijke beslissing is hij paraat.
Met vlag in de hand en een scherpe blik,
Doen ze hun werk zonder enig ogenblik.
Lees meer...

Jesper Vonk naar DZC'68

TRANSFERNIEUWS: Jesper Vonk heeft besloten om volgend seizoen aan te sluiten bij de selectie van DZC'68. De 19 jarige aanvaller van Concordia Wehl wil zich graag verder ontwikkelen en vindt DZC'68 daarvoor de juiste club. Wij heten Jesper van harte welkom! 
Lees meer...

Wedstrijdverslag DZC'68 1 - vv de Merino's

Tegen het laag geklasseerde De Merino’s uit Veenendaal kwam DZC’68 pas in de 90e minuut op 1-1. Van beide kanten dramatisch, het aangluren niet waard”, zei trainer Jos van der Veen van de thuisploeg. DZC’68, dat zesde staat, speelt nog twee duels en is al verzekerd van de nacompetitie. Van der Veen: „Dan moet iedereen weer fris zijn.
Lees meer...

Foto's Concordia W Jo8-2- DZC’68 Jo8-5

Zaterdag 21 meiwas er een fotograaf aanwezig bij onze toppers van de JO8-05, die speelden tegen Concordia W Jo8-2. Ze wisten net niet winnen het werd 4-2
Lees meer...

Wedstrijdverslag vv Nunspeet 1 – DZC'68 1

DZC’68 was de eerste helft goed op dreef. ,,In die fase hadden we ook meer afstand moeten nemen”, vond trainer Jos van der Veen van de Doetinchemse eersteklasser. Enkel Onder 19-speler Liet, dinsdag ook al goed voor twee treffers, vond het doel.
Lees meer...

Tenue achtste rijkelijk gevuld...

Het huidige seizoen loopt al bijna op zijn einde maar afgelopen seizoen hebben wij ook een aantal prachtige teamsponsoren mogen verwelkomen. De aankomende week zuller wij er een aantal aan jullie voorstellen. Te beginnen bij sponsoren op het tenue van ons achtste... 
Lees meer...

9 Jeugdtrainers behalen certificaat Jeugd Voetbal Trainer Coach

9 jeugdtrainers van DZC'68 hebben zaterdag 30 April  het Certificaat JVTC van de KNVB in ontvangst genomen.
Lees meer...

Cesartherapie Jansen gaat zonder klachten dubbel door!

DZC'68 en Cesartherapie Jansen kunnen het goed met elkaar vinden en gaan ook de aankomende drie jaar een samenwerking aan. Cesartherapie Jansen is nu nog beter zichtbaar aan het hoofdveld met hun zes meter boarding! 
Lees meer...

Luuk Meijer verruilt FC Zutphen voor DZC’68

TRANSFERNIEUWS: Hij trainde al één keer mee en dat is Luuk blijkbaar goed bevallen want afgelopen week heeft hij aangegeven graag de overstap te willen maken van FC Zutphen naar DZC’68. Wij heten Luuk van harte welkom en wensen hem de rest van het seizoen nog heel veel succes bij FC Zutphen.
Lees meer...

Massen Personeeladvies verlengt bij DZC'68

Massen Personeeladvies heeft het sponsorcontract verlengd en blijft langer bronzen balsponsor bij DZC'68. Wij zijn zeer verheugd en trots dat, oud DZC-speler, Jan Massen langer aan onze vereniging verbonden blijft!
Lees meer...

Max van der Velpen keert terug naar DZC'68

TRANSFERNIEUWS: Na drie seizoenen VV Doetinchem heeft Max van der Velpen besloten om volgend seizoen terug te keren naar DZC'68. De 21 jarige Doetinchemmer traint op dit moment op de dinsdagavond al mee met onze selectie. Wij heten Max van harte welkom en wensen hem de rest van het seizoen nog heel veel succes bij onze buurman.
Lees meer...

Spaar mee voor een Teamweekend met de Splitt-app

Spaar elke keer als je betaald met de splitt-app voor een mooi teamweekend.
Lees meer...

Guess who's back...

TRANSFERNIEUWS: Wout Blasman keert terug naar DZC'68!

DZC'68 is zeer verheugd te kunnen melden dat Wout Blasman volgend seizoen weer als speler op Sportpark Zuid te bewonderen is. De 24 jarige spits veruilde in 2016 DZC'68 voor Silvolde, speelde vervolgens ook nog een korte periode voor GVVV en RKZVC alvorens hij in 2019 weer terugkeerde naar Silvolde.
Lees meer...

GO-tickets en NowOnline verlengen bij DZC'68

GO-tickets en NowOnline hebben het sponsorcontract met DZC'68 verlengd. Ook de aankomende drie jaar zullen de reclameborden van deze twee prachtige Doetinchemse bedrijven prijken aan ons hoofdveld. Wij danken Ineke en Thiery voor hun Support!
Lees meer...

DZC'68 verzekert zich met langere samenwerking Heilbron

DZC'68 heeft niet alleen zijn verzekeringen afgesloten bij Heilbron maar het heeft zich ook verzekerd van een langere samenwerking op het gebied van sponsoring. Naast Zilveren Balsponsor is Heilbron ook wedstrijdsponsor geworden bij een nog te bepalen thuiswedstrijd van ons eerste elftal. Zeker weten dat dit ook een succes wordt!
Lees meer...

Foto's V.V. Dieren Jo10-3 - DZC’68 Jo10-4

Zaterdag 25 november was er een fotograaf aanwezig bij onze toppers van de DZC’68 Jo10-4, die speelden tegen V.V. Dieren Jo10-3 Onze strijders wonnen met 4-5
Lees meer...

De afvalmakelaar Bronzen Balsponsor bij DZC'68

Henk Beertema, De Afvalmakelaar, heeft een nieuwe overeenkomst afgesloten met DZC'68. Naast dat de Afvalmakelaar er voor zorgt dat ons afval zo duurzaam mogelijk en financieel het meest aantrekkelijk wordt afgevoerd is De Afvalmakelaar ook Bronzen Balsponsor geworden. Wij zijn zeer verheugd met deze hernieuwde samenwerking. 
Lees meer...

Panel Precision BV zaagt hout met planken en verlengt bij DZC'68

Panel Precision BV heeft het contract met DZC'68 als Bronzen Balsponsor verlengd. De specialist op het gebied van plaatbewerking blijft hiermee nog drie jaar verbonden aan onze vereniging. Tevens feliciteren wij Panel Precision met hun prachtige nieuwe onderkomen aan de Radonstraat in Wehl.
Lees meer...

Verzilveren "Fijn dat je dat je er weer bent" pas nog tot eind April

De "Fijn dat je dat je er weer bent" pas kun je tot het einde van deze maand nog verzilveren. 

Fysiotherapie Engelaar helpt DZC'68 zeum aan pol(o)s!

Dat ons zevende wat fysieke en mentale steun kan gebruiken is direct opgepakt door Fysiotherapie Engelaar. Het team loopt, zoals zij zelf aangeven, wekelijks na afloop wedstrijd in polo-naise naar de praktijk van Leonie voor hulp aan hun opgelopen leeftijdskwaaltjes. Het aanpassen van de leefstijl van de heren is nog wel een klein dingetje...
Lees meer...

Te Kloeze Riooltechniek verlengt bij DZC'68

Te Kloeze Riooltechniek BV heeft het sponsorcontract met DZC'68 verlengd. De specialist bij rioolproblemen heeft zich wederom voor drie jaar aan onze vereniging verbonden. Wij danken Te Kloeze voor het vertrouwen!
Lees meer...

Wedstrijdverslag Csv Apeldoorn 1 – DZC'68 1

Zaterdagmiddag 2 april op een koud sportpark Orderbos de aftrap van de koplopers, de nummers 1 Apeldoorn en de nummer 2 DZC’68 in de 1e klasse D.
Lees meer...

Foto's FC Dinxperlo Jo9-4 -DZC’68 Jo9-5jm

Zaterdag 17 september was er een fotograaf aanwezig bij onze toppers van de JO9-04, die speelden tegen FC Dinxperlo Jo9-4 . Onze strijders wisten te winnen met 1 - 10
Lees meer...

Wedstrijdverslag DZC'68 1 – KHC Kampen 1

Afgelopen zaterdag 26 maart stond de wedstrijd tegen KHC uit Kampen op het programma.KHC stond voor aanvang van de wedstrijd op een12e plek met 13 punten na 12 gespeelde wedstrijden. DZC’68 met 29 punten uit 12 wedstrijden de no 3 in de 1e klasse D zaterdag.
Lees meer...

Wedstrijdverslag 2e helft DOS Kampen 1 - DZC'68 1

In Kampen werd dinsdagavond alleen de tweede helft gespeeld, die bij een 2-0 stand werd begonnen. Op 26 februari werd de wedstrijd halverwege onderbroken, nadat de scheidsrechter geblesseerd raakte.
Lees meer...

Simons kiest DZC’68

Simons en DZC’68 hebben elkaar gevonden in een driejarige samenwerking. Het gezellige stadscafé (en TO GO) op het plein tegenover de Catharina kerk, wordt partner van onze vereniging. Wij zijn zeer verheugd met deze nieuwe samenwerking en heten Robby, Elise en hun team van harte welkom bij DZC’68!
Lees meer...

Foto's FC Bergh jo8-2 - DZC’68 jo8-5

Zaterdag 12 maart was er een fotograaf aanwezig bij onze toppers van de JO8-05, die speelden tegen 'FC Bergh JO8-2 . Onze toppers speelde in een zonnig 's Heerenberg gelijk. 3-3
Lees meer...

WaterfilterExpert Gouden Balsponsor DZC’68

Afgelopen week zijn WaterfilterExpert en DZC’68 een prachtige samenwerking aangegaan. De grootste filterexpert van de Benelux wordt Gouden Balsponsor bij onze vereniging. Namens Waterfilterexpert en Alapure (huismerk) zetten Ozan en Olcan Benli een handtekening op hun eerste contract bij DZC’68.  
Lees meer...

Wedstrijdverslag DZC’68 heren 1 – vv Nunspeet 1

Afgelopen zaterdag  05 maart stond de wedstrijd tegen de vv Nunspeet op het programma.

Lees meer...

Wedstrijdverslag DOS Kampen - DZC’68

fgelopen zaterdag 26 februari stond de wedstrijd tegen DOS Kampen op het programma. DOS Kampen stond voor aanvang van deze wedstrijd op de laatste plaats met 6 punten uit 9 wedstrijden en DZC’68 op de eerste plaats met 23 punten uit 10 wedstrijden. Op papier leek het daarom een makkelijke wedstrijd te worden, maar op het veld pakte dat anders uit.
Lees meer...

Wedstrijdverslag DZC’68 heren 1 - SDV Barneveld 1

Afgelopen zaterdag 19 februari stond de topper tegen SDV Barneveld op het programma.  SDV Barneveld stond voor aanvang van de wedstrijd op een gedeelde 2e plek met 18 punten uit 9 gespeelde wedstrijden .
Lees meer...

Nieuws vanuit de scheidsrechterscommissie

DZC'68 heeft nu ook gediplomeerde scheidsrechters G-voetbal.

In samenspraak met de afdeling Werving en Behoud van de Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken is er op verzoek van DZC'68 gestart met de cursus scheidsrechter G-voetbal.


Lees meer...

Wedstrijdverslag Bennekom 1 – DZC’68 1

Afgelopen zaterdag 12 februari stond de topper tegen Bennekom op het programma. Bennekom stond voor aanvang van de wedstrijd op een 4e plek na 8 gespeelde wedstrijden met 16 punten.
Lees meer...

Foto's DZC'68 Jo9-5 JM - VV. Dieren Jo9-4

Zaterdag 18 maart was er een fotograaf aanwezig bij onze toppers van de JO9-05, die speelden tegen VV. Dieren Jo9-4 . Onze toppers wonnen de wedstrijd  met 7-5 . 
Lees meer...

Bas van Londen volgend seizoen assistent-trainer DZC’68 1

Volgend seizoen zal Bas van Londen assistent-trainer worden van DZC’68 1. Wij zijn zeer verheugd dat wij de technische staf van DZC’68 1 kunnen uitbreiden met iemand die het ‘DZC’68-DNA’ bezit.
Lees meer...

Magazine Sportpark Zuid

Ons Sportpark waar DZC'68 is gevestigd heeft een eigen magazine. Dit magazine hier te lezen!

Foto's OBW jo8-3jm-DZC’68 jo8-5

Zaterdag 4 december was er een fotograaf aanwezig bij onze toppers van de JO8-05, die speelden tegen OBW. Onze toppers verloren deze wedstrijd net met 4-3
Lees meer...

Eijmans verlengt sponsorcontract bij DZC'68

Eijmans uit Didam heeft wederom voor zekerheid gekozen en blijft sponsor bij de mooiste club van Nederland! Het reclamebord van de onafhankelijk intermediair op het gebied van assurantiën, pensioenen en hypotheken hangt ook de aankomende drie jaar aan het hoofdveld van DZC'68.
Lees meer...

DZC'68 Vrouwen 1 alsmede Heren 1 genomineerd voor Sportploeg van 2023

Op maandagavond 25 maart worden de Doetinchemse sportprijzen weer uitgereikt tijdens de Doetinchemse Sportverkiezing. DZC'68  is genomineerd in de categorie  "Sportploeg van 2023" 
Lees meer...

Trainers Heren 1 en Vrouwen 1 verlengen contract

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat Jos van der Veen (trainer Heren 1) en Jantien van der Zijden – Wanrooij (trainer Vrouwen 1) ook in seizoen 2022 – 2023 verbonden zijn aan DZC’68.
Lees meer...

Succesvolle sponsoractie: Vr-1 verkoopt ijstaart als warme broodjes

Een lekkere ijstaart voor €10,-. Dat valt bij veel supporters wel in de smaak. Wij, de speelsters en de mensen van de staf van Vrouwen-1, hebben de afgelopen tijd maar liefst 221 ijstaarten verkocht. De opbrengst van deze sponsoractie gebruiken we voor de reiskosten. Ons team speelt namelijk uitwedstrijden vaak in Groningen, Friesland of Drenthe.
Lees meer...

Van onze scheidsrechters commissie (December 2021)

In de voorgaande nieuwsbrieven heb ik u de problematiek van de scheidsrechters aanstellingen onder de aandacht gebracht. Deze problematiek heeft onze constante aandacht en dat het anderen ook bezig houdt dat mag inmiddels wel duidelijk zijn.
Lees meer...

Foto's kampioenswedstrijd G-Team

Zaterdag 11 december was er een fotograaf aanwezig bij de kampioenswedstrijd van ons G-Team tegen SDOUC. Die deze toppers wonnen met 8-1
Lees meer...

Tuincentrum PEER bloeit verder bij DZC'68

Tuincentrum PEER heeft de bloeiende samenwerking met DZC'68 met drie jaar verlengd. Met een dubbel reclamebord blijft de groenspecialist zichtbaar aan ons hoofdveld. Wij danken Stefan en zijn team voor het vertrouwen in DZC'68!

Lees meer...

Altijd koffie en fris

Ook op tijden dat de kantine gesloten is, is er voor iedereen nu koffie en fris.

In de hal staat een frisdrankautomaat en een koffiemachine. Je kunt afrekenen met je pinpas (fris en koffie) 

GGD op multifunctioneel complex DZC'68

Vanaf 1 december heten wij GGD Noord- en Oost-Gelderland van harte welkom op onze accommodatie. De Gemeentelijke Gezondheidsdienst huurt een deel van ons complex.
Lees meer...

Foto's Doetinchem Jo9-2-DZC’68 Jo9-5JM

Zaterdag 11 februari was er een fotograaf aanwezig bij onze toppers van de JO9-05JM, die speelden tegen vv Doetinchem JO9-2 Onze toppers verloren deze wedstrijd met 9 - 1
Lees meer...

Foto's DZC’68 JO8-5 - sv Loil JO8-1

Zaterdag 27 november was er een fotograaf aanwezig bij onze toppers van de JO8-05, die speelden tegen sv Loil JO8-1. Onze toppers deelden de punten , de uitslag was 7 - 7
Lees meer...

Foto's DCS Jo9-2JM - DZC'68 Jo9-5JM

Zaterdag 26 November was er een fotograaf aanwezig bij onze toppers van de JO9-05, die speelden tegen 2022-11-26 DCS Jo9-2JM

Onze toppers wisten niet te winnen, het werd 12-1
Lees meer...

35+ zoekt spelers

Ons 35+ elftal zoekt enthousiaste spelers, iets voor jouw. Als gezelligheid, een balletje trappen (wel serieus) hoog bij je in het vaandel bij je staat. Kom eens langs op een vrijdagavond vanaf 19:30 uur of neem contact op met Max Riekel (m.riekel@dzc68.nl)
Lees meer...

Het wedstrijdsecretariaat is verplaatst naar de kantine

Het wedstrijdsecretariaat is de komende drie weken verplaatst naar de kantine (in het verlengde van de ingang)
Lees meer...

Wedstrijdverslag DZC’68 – csv Apeldoorn

Het was al weer van 2 seizoenen geleden dat csv Apeldoorn en DZC’68 elkaar tegen kwamen in competitieverband. In die thuiswedstrijd was DZC’68 vele malen sterker maar gingen we toch met 0-1 onderuit mede door een uitstekende keeper van Apeldoorn
Lees meer...

Verkeersschool Anneveldt verlengt bij DZC'68

Verkeersschool Anneveldt heeft het contract met DZC'68 verlengd en blijft als Bronzen Balsponsor verbonden aan onze vereniging. Wij zijn Piet Anneveldt zeer erkentelijk in zijn vertrouwen en zijn blij met deze hernieuwde samenwerking!
Lees meer...

Foto's 't Peeske JO8-1G - DZC’68 JO8-5

Zaterdag 13 november was er een fotograaf aanwezig bij onze toppers van de JO8-05, die speelden tegen t Peeske JO8-1G
Lees meer...

DZC’68 op zoek naar scheidsrechters’

In de week van 25 september tot en met 03 oktober 2021 is er aandacht gevraagd voor de jaarlijkse week van de scheidsrechter. Dat deze aandacht niet overbodig is, mag duidelijk zijn. 
Lees meer...

Wehlse Bijenkorf Zilveren Balsponsor DZC’68

Support68 heeft een prachtige nieuwe overeenkomst afgesloten met de Wehlse Bijenkorf. De interieur specialist uit Wehl zal de aankomende drie jaar als Zilveren Balsponsor aan DZC’68 verbonden zijn. Wij zijn zeer verheugd met deze nieuwe samenwerking en heten John en Susan van harte welkom bij onze vereniging.
Lees meer...

Foto's DZC'68 JO16-3 - SML JO16-3

Zaterdag 6 november was er een fotograaf aanwezig bij onze toppers van de JO16-3, die speelden tegen SML JO16-3.
Lees meer...

Foto's DZC'68 G1 - AZC G2

Zaterdag 6 november was er een fotograaf aanwezig bij onze toppers van het G Team, die speelden tegen AZC G2.
Lees meer...

Foto's SC Doesburg jo8-1 - DZC'68 jo8-5

Zaterdag 23 April was er een fotograaf aanwezig bij onze toppers van de JO8-05, die speelden tegen SC Doesburg jo8-1. Ze wisten net niet winnen het werd 8-7
Lees meer...

Wedstrijdverslag  KHC (Kampen)  - DZC’68 1 –  op 06-11-2021

Zaterdag 6 november stond de uitwedstrijd tegen KHC Kampen op het programma.DZC’68 heeft zaterdagmiddag gelijk gespeeld tegen KHC uit Kampen. 
Lees meer...

Samenwerking DZC'68 en sportieve BSO Actief4Kids verlengd

Al ruim 11 jaar vind je de sportiefste BSO van Doetinchem in de accommodatie van DZC`68.  Actief4Kids. Deze langdurige prettige samenwerking bevalt beide partijen uitstekend, vandaar dat deze onlangs opnieuw is verlengd. Voor de kinderen is het een prachtige locatie, waar ze lekker veel buiten kunnen zijn.
Lees meer...

Foto's VV Vorden JO17-1 - DZC'68 JO16-1

Zaterdag 30 oktober was er een fotograag actief van VV Vorden bij de wedstrijd van onze toppers van de JO16-1

Hierbij de foto's

fotoalbum vv vorden

Wij bedanken vv vorden dat we de foto's mogen gebruiken

Wedstrijdverslag DZC’68 1 – vv Hierden 1 op 30 oktober 2021

Afgelopen zaterdag stond de competitiewedstrijd tegen vv Hierden op het programma. Hierden stond voor aanvang van de wedstrijd op een 13e plek met 4 punten uit 5 wedstrijden. Uiteraard moet je dan waken voor onderschatting.
Lees meer...

Foto's St UB GWVV NVC SDOUC JO8-3-DZC’68 JO8-5

Zaterdag 30 oktober was er een fotograaf aanwezig bij onze topper van de JO8-05. 

Martien Wassink bedankt voor de foto's.

de foto's staan onder deze link
Lees meer...

Marktlink Fusies en Overnames Zilveren Balsponsor DZC'68

Marktlink Fusies en Overnames heeft het sponsorcontract bij DZC'68 geüpgraded naar Zilveren Balsponsor. Dit heugelijke feit werd gisterenavond bezegeld bij Vanouds in Doetinchem. Wij zijn zeer trots en content met deze vernieuwde samenwerking!
Lees meer...

11 DZC'68-trainers volgen de KNVB-cursus JVTC bij DZC'68

De deelnemers aan de cursus 'Jeugd Voetbal Trainer Coach' krijgen in 4 bijeenkomsten praktische en theoretische kennis over het coachen van wedstrijden, geven van trainingen en begeleiden van spelers.
Lees meer...

Wedstrijdverslag Go Ahead Kampen 1 – DZC’68 1

Afgelopen zaterdag stond de topper tegen Go Ahead Kampen op het programma. Go Ahead stond samen met CSV Apeldoorn op een gedeelde 2e plaats met 9 punten uit vier wedstrijden.
Lees meer...

Bericht vanuit het bestuur (Oktober 2021)

De competitie is gestart! De eerste wedstrijden zijn geweest en bij de jeugd zijn de eerste kampioenen al gehuldigd!!
We gaan er vanuit dat dit seizoen ‘normaal’ kan verlopen, maar helaas is die zekerheid er niet…..
Lees meer...

Hulp gevraagd. QR code scannen bij DZC'68

Wil jij ons (2 uur), zaterdags, helpen met het scannen van de QR code bij ingang afgeschermd deel van de kantine. 
(Scannen is alleen nodig wanneer bezoekers willen plaatsnemen. Voor alleen drankje/broodje halen is geen QR code nodig) 
Lees meer...

Wedstrijdverslag DZC’68 – DOS’37 (Vriezenveen)

Zittend tussen de spelers van ons eerste elftal  hoorde ik tijdens gesprekken onderling geluiden als “het ging lekker vandaag ‘, “fijn gevoetbald”, "die 9 punten uit 3 pakken ze ons niet meer af” en om de woorden van Max Jansen nog maar eens te citeren “er kan nog iets moois ontstaan”.
Lees meer...

DZC’68 Football Academy

In februari 2024 zal de ‘DZC’68 Football Academy’ weer van start gaan! Deze module van de DZC’68 Football Academy bestaat uit 10 trainingen, waarbij de trainingen gegeven worden door gediplomeerde trainers die jou verder willen helpen bij jouw (voetbal)ontwikkeling!
Lees meer...

Foto's Viod JO8-5jm - DZC'68 JO8-5

Afgelopen zaterdag was er een fotograaf aanwezig bij de wedstrijd  Viod JO8-5jm - DZC'68 JO8-5  .

Bedankt voor de mooie foto's Martien Wassink.
Lees meer...

Foto's St UB GWVV SDOUC J08-3 - DZC'68 JO8-05

Afgelopen zaterdag was er een fotograaf aanwezig bij de wedstrijd  UB GWVV SDOUC J08-3 - DZC'68 JO8-05 .

Bedankt voor de mooie foto's Martien Wassink.
Lees meer...

Hoornstra Bouw en DZC'68 gaan voor groene samenwerking

Hoornstra Bouw is een nieuwe samenwerking aangegaan met DZC'68 en wordt 'Groene' partner. Met deze nieuwe overeenkomst kan de vereniging haar energie arme accommodatie (in 2017 gerealiseerd door Hoornstra Bouw) nog meer gaan verduurzamen. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat Hoornstra Bouw zich langer aan aan DZC'68 heeft verbonden. 
Lees meer...

Corona Maatregelen - update 25-02-2022


Per 25 februari gelden er voor de amateursport nieuwe coronamaatregelen. 

DZC’68 volgt de richtlijnen van het NOC*NSF en de KNVB.
Lees meer...

Wedstrijd DZC'68 JO16-3G - SV Halle JO16-1G in foto's

Afgelopen zaterdag speelde onze jongens en meisjes tegen SV Halle JO16-1G. Er was een fotograaf actief, hierbij de foto's.
Lees meer...

16 Teams door in de Beker

16 Teams hebben zich geplaatst voor de beker knock-out fase .
Lees meer...

Spaar me voor DZC'68 doneer je plastic fles

Heb jij de 2 donatiebakken voor de statiegeld flesjes al zien staan? Doneer je plastic flesje in daarvoor bestemde bak 
Lees meer...

The P!T Personal Gym nieuwe bordsponsor DZC'68

The P!T Personal Gym is de aankomende drie jaar met hun reclamebord zichtbaar aan ons hoofdveld. Wij heten Ilja, Ulrich en het team van The P!T van harte welkom bij DZC'68!
Lees meer...

Cockerits Dak en Wand BV verlengt sponsorcontract DZC68

Wij zijn zeer verheugd mede te delen dat Cockerits Dak en Wand BV zijn sponsorcontract wederom met drie jaar heeft verlengd! Cockerits Dak en Wand BV is al jaren verbonden aan onze vereniging en wij hopen dat nog vele jaren zullen volgen. Harry bedankt! 
Lees meer...

M&N Techniek Gouden Balsponsor DZC'68

Jongstleden zaterdag vond er een officieel moment plaats in de bestuurskamer van DZC'68.  M&N Techniek heeft het huidige sponsorcontract opgewaardeerd naar een Gouden Balsponsor pakket. Wij zijn zeer verheugd en trots met het vertrouwen van DZC-ers Sandra en Machiel Groeneveld in onze vereniging! 
Lees meer...

Foto's DZC'68 JO16-3 - Voorst JO16-1JM

Afgelopen zaterdag was er een fotograaf aanwezig bij de wedstrijd van onze JO16-3G.

Mocht je de orginele foto's willen downloaden, klik dan op deze link
Lees meer...

Wat een prachtige zaterdag !

Het is rond de klok van 11 uur op ons sportparkzuid ! Onze jongste jeugd van de Obbink voejebal en de iets oudere kids van de Exit Toys champignons league hebben genoten van weer een prachtige zaterdagmorgen op het hoofdveld van DZC'68
Lees meer...

"Als ik op vakantie ga, dan missen ze me'

Maandag 6 september, een man met een hart van goud in "De Gelderlander" onder "Onvoorwaardelijke Clubliefde" Sjaak Medze
Lees meer...

Bekerwedstrijd DZC’68-G1 – AZC-G2 + Fotoalbum

Daar het de eerste wedstrijd is van het G-team van DZC’68 begonnen we ook erg officieel.
Onder aanvoering van scheidrechter Jeroen Sanders kwamen de spelers van beide teams uit de catacombe, onder begeleiding van hun eigen opkomst lied.
Lees meer...

Even voorstellen het DZC68 G-Team.

Het G-team bestaat uit zowel dames als heren. Het zijn voetballers met een beperking, fysiek of mentaal.
Lees meer...

Vacature Coördinator Vrijwilligerscommissie/Prettig Sportklimaat

Er is een vacature voor Coördinator Vrijwilligerscommissie/Prettig Sportklimaat DZC’68  Iets voor jouw, zie de vacature onder vacatures
Lees meer...

G-Voetbal scheidsrechter worden

Wij zoeken scheidsrechters die het leuk vinden om het g-voetbal te fluiten, DZC'68 faciliteert jullie om een cursus te volgen. De cursus dagen zijn Cursusdagen zijn op maandag 4 december en woensdag 7 februari van 19:00 - 22:00 uur.
Lees meer...

Dit zijn de mensen achter DZC’68– van voetbalvereniging naar Open Club

Kenniscentrum Sport & Bewegen en Vereniging Sport en Gemeenten (VSG) hielden op 30 november 2020 de inspiratiesessie ‘Beter benutten van buitensportaccommodaties’. Een van de inleiders was Peter Terbeek, voorzitter van voetbalvereniging DZC’68 uit Doetinchem.
Lees meer...

BAX advocaten belastingkundigen Bronzen Balsponsor DZC'68

BAX advocaten belastingkundigen is een samenwerking aangegaan met DZC'68. BAX, de belangrijkste partner op het gebied van gerechtigheid, heeft zich voor drie jaar als Bronzen Balsponsor aan onze club verbonden. Wij heten Bjorn en zijn team van harte welkom bij DZC'68!
Lees meer...

JO9-05 haalt 2de prijs op van de grote Clubactie

Onze spelers van de JO9-05 hebben hun 2de prijs opgehaald. Ze zouden indoor soccer gaan spelen, maar door Corona kon dat niet. Ze zijn gezellig naar een van onzer sponsoren (Pitch en Putt) gegaan. Daar konden ze footgolfen
Lees meer...

Fotoalbum Clinic Siri Worm

Woensdag 30 juni gaf Siri Worm een clinic voor ongeveer 40  enthousiastelingen. Hierbij de foto's
Lees meer...

Belangrijke dagen richting seizoen 2024-2025

Wij kijken er reikhalzend naar uit: de publicatie van de poule-indelingen. Tegen wie nemen we het dit seizoen op? Andere vraag: wanneer begint het bekertoernooi en wanneer de competitie? De KNVB heeft de belangrijkste data richting het seizoen 2024/'25 gepubliceerd tevens ook speeldagenschema
Lees meer...

Winnaars RegioCup 2021

Afgelopen 4 weken mochten er weer wedstrijden worden gespeeld tegen andere verenigingen ( RegioCup ) in competitie verband.

Lees meer...

JO11-4 verliest afscheidswedstrijd, maar met een mooi einde

Na vijf jaren samen is vandaag dan echt de laatste wedstrijd van dit team aangebroken.
JO11-4 van DZC onder leiding van Gijs en Nico hebben jarenlang samen gespeeld en we hebben een super leuke tijd gehad. 
Lees meer...

Regio-Cup kers op de taart voor de jeugd tot 17 jaar

Ondanks dat er 'maar' mocht gevoetbald worden tot en met de JO17 zijn er toch mooie wedstrijden gespeeld afgelopen 4 weken. Wij bedanken hierbij ook alle vrijwilligers, die dit op korte termijn, hebben klaargespeeld.

JO11-1 haalt 3de prijs op van de grote Clubactie

Onze spelers van de JO11-1 hebben hun 3de prijs opgehaald. Ze zouden gaan laser-gamen, maar door Corona kon dat niet. Ze zijn gezellig naar een van onzer sponsoren (Pitch en Putt) gegaan. Daar konden ze footgolfen en daarna wat lekker snacken.
Lees meer...

Fatih Ilkhan terug op Zuid!

Volgend seizoen zal Fatih Ilkhan weer te bewonderen zijn op Sportpark Zuid! Fatih kwam in seizoen 2017 – 2018 ook uit voor DZC’68, waarin hij een zeer belangrijk rol speelde bij het lijfsbehoud in de 1e klasse met 10 doelpunten. 
Lees meer...

Foto's 12 juni mini's, JO8 en JO9

Zaterdag 12 juni was er een fotograaf actief bij onze mini's, JO8 en JO9 wedstrijden.
Lees meer...

Foto's 5 juni mini's, JO8 en JO9

Zaterdag 5 juni was er een fotograaf actief bij onze mini's, JO8 en JO9 wedstrijden.
Lees meer...

Esmay Bruil voegt eredivisie-ervaring toe aan DZC’68 VR1

Esmay Bruil speelt komend seizoen voor DZC'68 VR1. Zowel Esmay als DZC'68 zijn blij met deze overstap. De al op zeer jonge leeftijd voetballende Esmay Bruil maakte op 15-jarige leeftijd de overstap naar de beloften van SC Heerenveen.
Lees meer...

Fabian Mensah keert terug bij DZC’68

Volgend seizoen zal Fabian Mensah weer te bewonderen zijn op Sportpark Zuid! Na 2 seizoenen AZSV, heeft Fabian ervoor gekozen om terug te keren op het oude nest.
Lees meer...

Vrumona en DZC'68 tekenen verfrissend nieuw contract

Vrumona en DZC'68 hebben een verfrissend nieuw contract getekend. DZC'68 blijft hiermee o.a. de merken Pepsi Max, Royal Club, Sourcy en, vers van de pers, sportdrank Extran schenken. Vrumona's missie om frisdrank zo gezond mogelijk te maken past helemaal in de filosofie van onze vereniging. Wij zijn zeer content met het verlengen van deze samenwerking.
Lees meer...

Ode van ons "HUIS"

Jullie zullen wel denken welk "HUIS", nou "jullie accommodatie" waar jullie vele zaterdagen "normaal" vertoeven. "Ik" heb iets geschreven wat "ik" mis.
Lees meer...

Foto's / Video van de vriendinnendag 2021

2de Pinksterdag was er een vriendinnendag bij DZC''68. Hierbij de foto's en video
Lees meer...

Sligro en DZC'68 sluiten duurzame samenwerking

Sligro en DZC'68 zijn een exclusieve leverantieafspraak aangegaan betreffende het leveren van food, vers, non food en frisdranken in de accommodatie van vereniging. Sligro verbindt zich met deze afspraak als official partner aan DZC'68 en gaat tevens investeren in duurzaamheid. Wij zijn zeer trots en verheugd met deze hernieuwde samenwerking.
Lees meer...

Drankenhandel Terborgse Wijncentrale groene partner DZC’68

Drankenhandel Terborgse Wijncentrale en DZC’68 zijn een 5 jarige samenwerking aangegaan. De Terborgse Wijncentrale is vanaf heden onze leverancier van bieren en wijnen. Daarnaast investeert de drankenhandel in duurzaamheid door Groene Balsponsor te worden. Wij zijn zeer verheugd met deze nieuwe samenwerking en heten Gerard en Rick Beijer van harte welkom bij DZC’68!
Lees meer...

Materialen inleveren

Het seizoen nadert zijn eind en de voorbereidingen voor volgend seizoen zijn alweer in volle gang. Daarom willen wij jullie vragen om alle materialen z.s.m. op een trainingsavond in te leveren.
Lees meer...

Een stap vooruit!

Afgelopen week is een volgende stap aangekondigd in het heropeningsplan. Nog wel met de optie van de ‘pauzeknop’ op 17 mei. Als de cijfers het toelaten zal er (eindelijk) weer wat meer mogelijk zijn vanaf 19 mei.
Lees meer...

Foto's Siem en Luuk voetbaldag (JO8 en JO9)

Hierbij de foto's van onze JO8 en JO9 tijdens de Siem en Luuk voetbaldag 6 mei jongst leden.
Lees meer...

Het Online Huis zichtbaar aan hoofdveld DZC'68

HET ONLINE HUIS is een samenwerking aangegaan met DZC'68. Het online marketingbureau uit Doetinchem van DZC-er Desley Hoornstra is aankomende drie jaar zichtbaar aan ons hoofdveld. Wij heten HET ONLINE HUIS van harte welkom bij DZC'68! 
Lees meer...

Design85 op boarding DZC'68

Design85 is de aankomende drie jaar te zien op de boarding langs het hoofdveld van DZC'68. De specialisten in het maken van industriële meubelen zijn een nieuwe overeenkomst aangegaan met onze vereniging. Wij zijn zeer verheugd dat oud 1e elftal speler Kevin Veldkamp en zijn compagnon Mark Berends aan DZC'68 verbonden blijven. 
Lees meer...

Jeugdopleiding DZC’68 tot 2024 gecertificeerd als RJO!

Medio 2020 liep onze status als R(egionale) J(eugd) O(pleiding) af. In het najaar van 2020 heeft DZC’68 haar jeugdopleiding daarom laten hercertificeren door NMC Bright. 
Lees meer...

Anytime Fitness Doetinchem gaat samenwerking aan met DZC'68

Anytime Fitness Doetinchem is teamsponsor geworden van onze JO17-1. Naast het geel-blauwe tenue heeft het team ook de beschikking over een prachtig wit reserve tenue. Ook kun je als DZC'68 lid profiteren met de ledenpas bij Anytime Fitness. Wij zijn zeer verheugd met deze nieuwe sportieve samenwerking!
Lees meer...

Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen verlengt bij DZC'68

Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen en DZC'68 hebben elkaar gevonden in een nieuwe drie jarige samenwerking. Het notariskantoor van Oost-Nederland blijft als Bronzen Balsponsor verbonden aan onze vereniging. Wij zijn zeer verheugd dat ook dit allemaal goed geregeld is!
Lees meer...

Vriezen Metaal verlengt sponsorcontract DZC'68

Vriezen Metaal blijft DZC'68 trouw en heeft het sponsorcontract met drie jaar verlengd. Wij danken Herman en Willem voor het vertrouwen en hopen hen snel weer op en langs de velden bij DZC'68 te zien.
Lees meer...

Regiocup DZC’68 (5, 12, 19 en 26 juni)

Wij doen mee! Ondanks dat het erg kort dag is en het behoorlijk veel inspanningen vergt, gaan wij onze jeugdleden dit niet onthouden. Er is besloten dat alle jeugdteams van de prestatiesport deelnemen en de breedtesport teams kunnen bij Max Riekel aangeven of ze wel of niet willen deelnemen
Lees meer...

Paashaas op bezoek

Zaterdag 3 april kwam de paashaas bij ons op bezoek, hierbij de foto's die we jullie niet kunnen onthouden
Lees meer...

Bijzonder tenue DZC'68 4

DZC'68 4 is een geliefd team. Maar liefst 4 bedrijven (Zorggroep Achterhoek, CrossFit GO Personal, Attraverso Pizzeria-Gelarteria en Distillieerderij de Bronckhorst) prijken op rug, mouwen en broek van het tenue van deze matadoren. Bever & Tjibbe waren echter zeer kieskeurig over wie er op de borst moest komen dus...
Lees meer...

Tuenter Calculatie en Advies verlengt sponsorcontract DZC'68

Tuenter Calculatie en Advies heeft het sponsorcontract als zijnde bordsponsor met drie jaar verlengd. Wij zijn zeer verheugd dat DZC-er Gert Tuenter langer als sponsor aan onze vereniging verbonden blijft!
Lees meer...

Trainers 013-1 tekenen contract voor volgend seizoen

Ook volgend seizoen zijn Daniel Vriezen , Jeremy Spits en Corne Franken de trainers van de 013-1. Gefelicteerd heren en succes volgend seizoen

Sportcarrousel Sportpark Zuid

Wilt u graag meer bewegen, maar heeft u nog niet de juiste sport of beweegvorm gevonden? Dan is wellicht de Sportcarrousel wat voor u! Vanaf donderdag 3 juni start er op Sportpark Zuid de Sportcarrousel voor de 60+ inwoners uit de gemeente Doetinchem. Ook DZC'68 neemt deel aan dit sportstimuleringsproject.
Lees meer...

Delade Interieur Official Partner DZC’68

Afgelopen week hebben Delade Interieur en DZC’68, in de prachtige nieuwe winkel van Delade Floral Design, een handtekening gezet onder een nieuwe vierjarige samenwerking. Wij zijn enorm trots en verheugd dat dit prachtige Doetinchemse familiebedrijf zich langer aan DZC’68 heeft verbonden.
Lees meer...

Wout Blasman keert terug op vertrouwde nest als trainer

DONE DEAL! Wout Blasman keert volgend seizoen terug als trainer bij DZC'68! Samen met Jesse Rijntjes zal Wout voor de JO19-1 komen te staan! Welkom terug Wout

Brian Hogeweide & Patrick Willemsen ook volgend seizoen actief bij DZC

Patrick WIllemsen & Brian Hogeweide zijn ook volgend seizoen actief als trainers van respectievelijk de JO15-1 & JO17-1!

Wij zijn ontzettend blij en trots dat deze toppers ook in 2021 - 2022 DZC'er zijn!

EEN LEVEN LANG DZC'68

Walking Football en Sport en Spel start weer op

Sport en Spel en Walking Football gaat weer van start. Vrijdag 19 maart bent u weer van harte welkom op SportPark Zuid
Lees meer...

DZC’68 en Grolsch zetten alle lichten op groen!

Afgelopen week hebben DZC’68 en Grolsche Bierbrouwerij Nederland B.V. een handtekening gezet onder een nieuwe 5 jarige samenwerking. Met deze overeenkomst gingen alle lichten op groen!

Lees meer...

Lammerts Self-Storage blijft DZC'68 trouw

Lammerts Self-Storage is een nieuwe samenwerking aangegaan met DZC'68. Vincent had met zijn, helaas veel te vroeg overleden, vader Henry al afgesproken ons mooie geel en blauw trouw te blijven. Wij zijn dan ook heel erg trots (ook op Vincent en Robin) dat het Lammerts groen op ons Sportpark zichtbaar blijft. Vincent en Robin bedankt en heel veel succes!
Lees meer...

Facility Groep Nederland poetst DZC'68

Facility Groep Nederland verzorgt ook de aankomende vijf jaar de schoonmaakwerkzaamheden in de accommodatie van DZC'68. Daarnaast heeft de Facility Groep Nederland een sponsorcontract, als zijnde Official Partner, afgesloten voor dezelfde duur. DZC'68 is zeer verheugd en trots dat 'het schoonmaakbedrijf van de Achterhoek' langer aan de vereniging verbonden blijft. 
Lees meer...

Jantien van der Zijden – Wanrooij stopt einde seizoen 2022 – 2023

DZC’68 moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrain(st)er voor VR1 voor seizoen 2023 – 2024. Ondanks dat beide partijen erg tevreden zijn over de samenwerking, bleek al snel dat contractverlenging helaas niet mogelijk is.
Lees meer...

DZC’68 zet in op duurzaamheid met Green Boarding

Van de week is, nadat de mannen van de onderhoudsploeg veel voorbereidend werk hadden verricht, de Green Boarding van de firma Softs bij DZC'68 geplaatst en in gebruik genomen.
Lees meer...

Foto's Exit Toys Champions League

Afgelopen zaterdag was er een fotograaf aanwezig om van Exit Toys Champions League foto's te maken.
Lees meer...

Foto's Obbink Voejebal

Afgelopen zaterdag was er een fotograaf aanwezig om van onze jongste jeugd tijdens de Obbink Voejebal foto's te maken. 
Lees meer...

DZC'68 Werkgroep Vrouwenvoetbal nieuw leven ingeblazen!

In het seizoen 2018/2019 is de werkgroep vrouwenvoetbal wegens succes beëindigd. In het seizoen 2020/2021 zijn wij tot de conclusie gekomen dat het vrouwenvoetbal bij DZC'68 tóch een werkgroep nodig heeft om de kwaliteit en de kwantiteit op een dusdanig niveau te houden
Lees meer...

Benschop Glas langer op boarding bij DZC'68

Benschop Glas heeft het sponsorcontract met DZC'68 wederom verlengd. Benschop Glas is al jarenlang als sponsor verbonden aan onze vereniging. Wij zijn dan ook zeer trots en verheugd dat Benschop Glas ook de aankomend drie jaar op de boarding aan ons hoofdveld en veld 1 zichtbaar is.
Lees meer...

Selectie DZC’68 1 21/22 krijgt vorm met komst Rik Vlutters

De afgelopen periode hebben er individuele gesprekken plaatsgevonden tussen spelers van DZC'68 1 en de Technische staf m.b.t. seizoen 2021 - 2022.
Lees meer...

Het eerste jaar van Noud Koster

Dit jaar starten we met de rubriek ' HET EERSTE JAAR DZC'68 VAN ...'  In dit interview kom je iedere maand meer te weten over een kersverse DZC'er! We beginnen met Noud Koster! 
Lees meer...

Vriendenloterij steunt DZC’68 met 5.000 euro

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor DZC'68 uit Doetinchem! De voetbalvereniging is met haar maatschappelijke projectbenoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij.
Lees meer...

Routekaart amateurvoetbal voor restant van het seizoen

Nadat het kabinet dinsdag de routekaart met coronamaatregelen heeft gepresenteerd, heeft  de KNVB (woensdag 3 februari) een eigen routekaart voor het restant van het seizoen gemaakt.
Lees meer...

#DTC CHILL voor jongeren tussen de 12 en 17 jaar

Een aantal samenwerkende partners rondom jeugd organiseert een supertof programma voor jongeren tussen de 12 en 17 jaar vanaf aanstaande vrijdag. Want….vervelen is vervelend. Zeker nu er door corona voor jongeren in deze leeftijd minder te doen is. 
Lees meer...

ELSKI BV Zilveren Balsponsor DZC'68

De prachtige plantenbakken staan al een tijdje op het terras maar ELSKI BV en DZC'68 hebben de samenwerking nu ook officieel bezegeld. Wij zijn enorm blij met deze samenwerking en danken Koen Koster voor het verfraaien van ons terras.
Lees meer...

Derksen Projectservice en Smit Vloersystemen BV kleden JO13-1

Derksen Projectservice & Smit Vloersystemen BV hebben onze JO13-1 voorzien van prachtige polo's, sporttassen en winterjassen. Mede namens de JO13-1 willen wij Derksen Projectservice en Smit Vloersystemen BV ontzettend bedanken!
Lees meer...

Trainingstijden aangepast vanwege avondklok per 31 maart 2021

Vanwege dat de avondklok per 31 maart naar 10 uur gezet wordt hebben wij onze trainingstijden aangepast. De nieuwe trainingstijden zijn te vinden onder het kopje "Trainingsschema" - trainingsschema 31 maart.

Lees meer...

Stucadoorsbedrijf Caspers verlengt sponsorcontract bij DZC'68

Stucadoorsbedrijf Caspers heeft het contract met DZC'68 als zijnde bordsponsor verlengd. Ook de aankomende drie jaar zal het reclamebord van Stucadoorsbedrijf Caspers aan ons hoofdveld te bewonderen zijn. Vincent ontzettend bedankt!
Lees meer...

Mull2media Zilveren Balsponsor DZC'68

Mull2media is een drie jarige samenwerking aangegaan met DZC'68. De specialist op het gebied van visuele communicatie heeft zich als Zilveren Balsponsor aan onze vereniging verbonden. Wij heten Mull2media van harte welkom bij DZC'68!
Lees meer...

QR Code loop op SportPark Zuid

Vanaf nu kan je een mooie QR-route lopen op ons mooie prachtige Sportpark Zuid.
Lees meer...

Lazize Verandabouw van bord naar Zilveren Balsponsor

Lazize Verandabouw heeft het contract als bordsponsor opengebroken en gaat verder als Zilveren Balsponsor bij DZC'68. Wij zijn zeer verheugd en trots dat Andre en Ruben zoveel vertrouwen hebben in onze vereniging door het contract in een vroeg stadium al te upgraden!
Lees meer...

Bakker Bart Doetinchem jaar langer op ledenpas DZC'68

Ook bij Bakker Bart in Doetinchem kun je het aankomende jaar weer profiteren als lid van DZC'68. Op vertoon van de ledenpas krijg je 10% korting op al het gekochte lekkers bij Linda en Martijn aan het Simonsplein!
Lees meer...

Elisabetta Bäckerei & Jausenhütte op ledenpas DZC'68

Bij Elisabetta Bäckerei & Jausenhütte kunt u de aankomende drie jaar ook profiteren met uw ledenpas. Bij de echte Duitse bakker op de hoek krijgt u, helemaal in DZC'68 stijl, 6,8% korting op al uw aankopen. Wederom een leuk bedrijf waar u kunt profiteren met uw ledenpas! 
Lees meer...

Automobielbedrijf Ten Have Doetinchem verlengt bij DZC'68

Automobielbedrijf Ten Have Doetinchem heeft het sponsorcontract met DZC'68 verlengd. De Toyota dealer van de Achterhoek blijft hierdoor als Bronzen Balsponsor aan de vereniging verbonden. Wij danken Rob en zijn team voor het vertrouwen!
Lees meer...

Wegen DZC’68 en Ozgur Dayioglu scheiden na seizoen 2020 - 2021

Na dit seizoen zullen de wegen van DZC’68 en Ozgur Dayioglu, trainer DZC’68 VR1, van elkaar gaan scheiden.
Lees meer...

Rabobank Graafschap verder als partner DZC'68

Rabobank Graafschap en DZC'68 hebben overeenstemming bereikt over een langere samenwerking. De bank zal de vereniging op diverse vlakken blijven ondersteunen met het realiseren van haar ambities. Wij zijn dan ook zeer content dat Rabobank Graafschap als partner aan DZC'68 verbonden blijft.
Lees meer...

JAAROVERZICHT 2020

Er is in 2020 weer veel gebeurd binnen de club. Hierbij ons hele jaaroverzicht.


Lees meer...

a&m impact verlengt sponsorontract DZC'68

Op de laatste dag van 2020 zijn wij trots en verheugd te kunnen meedelen dat a&m impact het sponsorcontract met DZC'68 heeft verlengd. Ook de aankomende drie jaar is a&m impact als Bronzen Balsponsor aan onze club verbonden. Wij danken a&m impact, maar zeker ook Tom, voor het vertrouwen in DZC'68!
Lees meer...

Marja Meesters in het zonnetje gezet

Marja Meesters werd in het zonnetje gezet door Siem de Jong (oud speler van DZC'68) en Omroep Gelderland.
Lees meer...

Foto's oliebollen toernooi 2020

Maandag 20 en dinsdag 21 december heeft de jeugd nog even kunnen voetballen en tijdens het vertrouwde oliebollen toernooi. Dit keer niet in Sporthal "de Bongerd" maar bij DZC'68 op Sportpark Zuid.
Lees meer...

ABS Autoherstel Boekhorst verlengt bij DZC'68

ABS Autoherstel Boekhorst (voorheen ASG Autoschade Gelderland) heeft het sponsorcontract met DZC'68 verlengd. Het autoschade bedrijf van Doetinchem aan de Edisonstraat 33-35 zal met een 6 meter reclamebord en op de schermen in de accommodatie zichtbaar zijn. Wij danken ABS Autoherstel Boekhorst en Harry voor het vertrouwen! 
Lees meer...

Nieuws vanuit de scheidsrechters commissie

De zomerstop zit er inmiddels weer op en de trainingen zijn weer begonnen.
Na een “stille” periode, zonder competitie zetten we nu allemaal weer in op een nieuw seizoen met competitie.

De scheidsrechterscommissie heeft inmiddels niet stil gezeten en diverse activiteiten opgestart.
Lees meer...

Bericht van het bestuur (januari 2023)

Hierbij een update van onze bestuur
Lees meer...

Jaarverslag 2020-2021


Op de ALV is het jaarverslag 2020-2021 "Niets houdt ons tegen" gepresenteerd.

Lees meer...

Bericht van de vrijwilligerscommissie

Vanaf maandag 7 december is een team van 14 toppers op pad om iedere vrijwilliger van DZC’68 te voorzien van een bedankt presentje, op een veilige manier.

Als dank voor alles wat ze voor onze vereniging doen en betekenen. Daarbij worden de vrijwilligers die buiten Doetinchem wonen natuurlijk ook meegenomen.

 


Lees meer...

Pieten op bezoek bij DZC'68

Sinterklaasfeest bij DZC'68 is zo fijn 
Ja, Sportpark Zuid is hun domein 

Ik ben daar weer langs geweest 
het was weer zoals vanouds een groot feest. 
Lees meer...

EEN SUPPORTER.

Wat is het toch bijzonder dat we juist in deze bizarre tijd zoveel warmte voelen van de mensen die onze club liefhebben. EEN SUPPORTER. ben je in goede en slechte tijden. Dus ontzettend bedankt en ook welkom als sponsor SUPPORTER. 
Lees meer...

Multi Ratio blijft onderdeel DZC'68 familie!

Afgelopen dinsdag hebben oud eerste elftal speler Ricardo Langeweg (Multi Ratio) en Pascal Hertogh een handtekening gezet onder een nieuw driejarig sponsorcontract als Zilveren balsponsor. Wij zijn er enorm trots op dat Multi Ratio maar ook Ricardo hiermee onderdeel blijven van de DZC'68 familie.
Lees meer...

Holland Sport Systems op schermen accomodatie DZC'68

Holland Sport Systems BV blijft verbonden aan DZC'68. De leverancier van onze tribunestoelen en ballenlockers zal via het narrowcastingsysteem in onze accommodatie zichtbaar zijn. Wij zijn zeer verheugd met deze verdere samenwerking.
Lees meer...

Spuitbaas verlengt sponsorcontract DZC'68

Spuitbaas Henky Willemsen heeft het sponsorcontract met DZC'68 weer verlengd. Het reclamebord van Spuitbaas zal ook de aankomende drie jaar weer prijken aan ons hoofdveld. Wij danken Spuitbaas Henky voor het vertrouwen in onze vereniging! 
Lees meer...

IBG Incasso & Creditmanagement Doetinchem verlengt sponsorcontract

IBG Incasso & Creditmanagement Doetinchem heeft het sponsorcontract met DZC'68 wederom verlengd. Wij zijn zeer verheugd dat het incassobureau van Gelderland langer aan onze club verbonden blijft!
Lees meer...

Verslag Algemene Ledenvergadering 11 augustus 2021

Op woensdag 11 augustus vond de ‘uitgestelde’ ALV plaats in de DeLade Bussinesslounge van DZC.

De in juni geplande vergadering kon door de coronamaatregelen helaas niet doorgaan. Het bestuur heeft de vergadering uitgesteld tot 11 augustus.
Lees meer...

JAAROVERZICHT 2023 - januari, februari, maart

Er is in 2023 weer veel gebeurd binnen de club. Hierbij een kort overzicht per maand. Per week komen er 3 maanden bij. Deze week de eerste 3 maanden van 2023.


Lees meer...

Kitchen4all Doetinchem op boarding DZC'68

Van voetballen in de Fjes naar sponsor worden bij zijn club. Hoe mooi is dat? Een prachtig voorbeeld van 'EEN LEVEN LANG DZC'68'. Wij zijn dan ook zeer verheugd en trots dat Mark Schoppema van Kitchen4all Doetinchem een driejarig sponsorcontract heeft getekend bij DZC'68. Daarnaast heeft Kitchen4all ook gezorgd voor een prachtige warmhoudvitrine. Bedankt Mark!
Lees meer...

Bericht vanuit het bestuur (Januari 2021)

Ten eerste wensen we als bestuur iedereen een heel goed, gezond en sportief 2021!!
Hoe sportief 2021 zal gaan worden is nu nog niet duidelijk. Een sportief begin van het nieuwe jaar zal bij DZC'68helaas nog niet gaan lukken.
Lees meer...

Gelderse Gladheid Bestrijding Bronzen Balsponsor DZC’68

De Gelderse Gladheid Bestrijding heeft een driejarig sponsorcontract afgesloten met DZC’68. Naast deze overeenkomst verzorgt het broertje van GGB:  ‘De Afvalmakelaar’ dat al het afval van DZC’68 netjes wordt afgevoerd. Wij zijn dan ook zeer verheugd en content met deze vergaande samenwerking! 
Lees meer...

Jos van der Veen ook in 2021 – 2022 hoofdtrainer DZC’68 1

Wij zijn zeer verheugd te kunnen melden dat het contract met Jos van der Veen voor één seizoen is verlengd. In seizoen 2021 – 2022 zal Jos daardoor voor het derde seizoen werkzaam zijn bij DZC’68.
Lees meer...

Pincvision op boarding DZC'68!

Pincvision verlengt de samenwerking met DZC'68 en is nu, met 9 meter boarding, te zien aan ons hoofdveld. We zijn zeer verheugd en trots op de hernieuwde samenwerking met dit leuke Doetinchemse bedrijf!
Lees meer...

Opbrengst Rabo Clubsupport

Wij hebben meegedaan aan Rabo ClubSupport bij Rabobank Graafschap. Leden van de Rabobank konden hun stem uitbrengen op hun favoriete club, vereniging of stichting en daarmee geld ophalen voor hun bestedingsdoel.
Lees meer...

Elisabetta Bäckerei & Jausenhütte sponsor bij DZC'68

Elisabetta Bäckerei & Jausenhütte hat mit DZC'68 einen Sponsoringvertrag abgeschlossen. Die echte deutsche Bäckerei an der Ecke wird in den nächsten drei Jahren mit einer 6-Meter-Werbetafel auf dem Hauptfeld ausgestellt. Wir wünschen Berry und seinem Team ein herzliches Willkommen beim DZC'68
Lees meer...

Nieuwsbrief DZC'68 verstuurd

De eerste nieuwsbrief van het nieuwe seizoen is verstuurd en bevindt zich in de mailboxen van de leden die zich hebben aangemeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Lees meer...

Update van het Bestuur

Op de persconferentie van 13 oktober zijn weer nieuwe maatregelen getroffen die een grote impact hebben op het voetbal en op de vereniging. 
Lees meer...

Zorgen bij voetballers: ’Hier schrikken we van"

Het hele artikel van "De Telegraaf", is hieronder te lezen.
Lees meer...

Wedstrijdverslag DZC’68 - Berkel VR1 

Om 15:00 stond de thuiswedstrijd tegen Berkel op het programma. De wedstrijd werd deze keer gespeeld op veld 1. Dit omdat de heren ook om 15:00 thuis moesten spelen.
Lees meer...

Wedstrijdverslag RVVH VR2 - DZC’68 VR1

Om 09:15 stonden we met 14 spelers klaar om te vertrekken naar Ridderkerk. Helaas maar in het belang van het team zaten 2 spelers en 2 stafleden in quarantaine.
Lees meer...

Gewijzigde maatregelen corona

Vanwege de meest recente ontwikkelingen (n.a.v. de persconferentie van 28 september) zijn er een aantal aanpassingen gedaan aan de 'Corona handleiding van DZC'68'.
Lees meer...

Van de Gevel en Grootjans blijft DZC'68 bijstaan!

Van de Gevel & Grootjans, advocaten & mediators blijft DZC'68 bijstaan en heeft het sponsorcontract verlengd. Het advocaten & mediators kantoor uit Doetinchem zal de aankomende drie jaar met hun boarding aan ons hoofdveld en veld 1 te zien zijn. Wij zijn zeer verheugd met deze hernieuwde samenwerking!
Lees meer...

Wedstrijdverslag DZC’68 VR1 - IJFC VR1

Zaterdag 26 september verzamelden de dames van vrouwen 1 om 14:00 uur op de club. Tijd voor een goede wedstrijd bespreking....
Na de tegenslag van vorige week hebben we ons als team bij elkaar gepakt en hard getraind.
Lees meer...

Even voorstellen

Met ingang van dit seizoen zijn Monique Derksen, Gina Kappert en Karin Wissink de nieuwe wedstrijd secretaressen. 
Lees meer...

Wedstrijdverslag IJzendijke Vr 1 - DZC Vr 1 

Zaterdag 19 septemberzijn wij om 09:00 uur vertrokken met de bus naar IJzendijke. IJzendijke een plaats in Zeeland, vlakbij de Belgische grens.

Lees meer...

Nieuws vanuit de scheidsrechters commissie

Nieuws van de scheidsrechtercommissie
Lees meer...

Bericht van het Bestuur

We voetballen weer! Er zijn weer wedstrijden op de zaterdag.
Op papier ziet het er allemaal uit zoals vorig seizoen. Start in de ochtend met Voejebal en Champions League, daarna een vol programma met wedstrijden op alle velden en ook een groot deel van de teams spelen uit bij andere verenigingen in de regio (of wat verder daarbuiten).
Lees meer...

Wedstrijdverslag AZSV VR1 - DZC'68 VR1

Zaterdag 12 september stond er wederom een wedstrijd tegen AZSV op het programma. Dit was de derde en laatste bekerwedstrijd in de poule. AZSV had aan één punt genoeg om poulewinnaar te worden.Wij zouden met drie doelpunten verschil moeten winnen om poulewinnaar te worden.
Lees meer...

Start met de fysieke leerlijn/trainingen voor de jeugd

Maandag 7 september zijn de O12-1, 2 en 3 gestart met de fysieke leerlijn/trainingen in samenwerking met Selfdefence4all! Ook de O10 en O1 gaan hier de komende weken mee starten. Van betere bewegers naar betere voetballers!
Lees meer...

Fotoalbum Obbink Voejebal

Zaterdag 5 september was er ook een fotograaf aanwezig bij de eerste Obbink Voejebal.
Lees meer...

SUCCES

We gaan weer beginnen. Wij wensen alle teams succes toe, de aankomende weken, tijdens het beker toernooi.

Vacature gastheer/vrouw

Er zijn vacatures voor gastheer/vrouw. Lijkt het je leuk om de bezoekende clubs voor alle info te voorzien, een vraagbaak voor iedereen die onze club komt bezoeken. Iets voor jouw, neem dan contact op met : Marion Onstenk,  wedstrijd.secretariaat@dzc68.nl
Lees meer...

7 tips om te voetballen bij tropische temperaturen

Mocht het erg warm zijn tijdens een training of wedstrijd, hebben wij alvast 7 tips om goed met de warmte om te gaan.
Lees meer...

Competitie opzet voor de JO8 t/m JO12.

Sinds het seizoen 2020/'21 ziet het voetbalaanbod van de JO8 t/m JO12 pupillen er iets anders uit. In plaats van een voorjaars- en najaarsreeks spelen de pupillen voortaan in 4 blokken van in totaal minimaal 24 wedstrijden. De bekercompetitie vervalt hierbij.
Lees meer...

John van Dijk trainer DZC’68 JO23-1

DZC’68 is zeer verheugd en trots met het feit dat John van Dijk seizoen 2020 - 2021 trainer is van DZC’68 JO23-1. John van Dijk zal zijn werkzaamheden bij DZC’68 gaan combineren met het hoofdtrainerschap bij SML, dat uitkomt op zondag in de 3e klasse C. DZC’68 JO23-1, dat uitkomt in de 2e divisie D, zal daardoor gaan trainen op maandag en woensdag van 20:00 tot 21:30.
Lees meer...

DZC'68 mondkapjes te koop! (Nu ook in maat L)

We moeten er allemaal aan geloven..het dragen van een mondkapje! Waarom dan niet van de mooiste amateurclub van Nederland? Nu uit voorraad te verkrijgen: DZC'68 mondkapjes (Nu ook in maat L) Bestel het DZC'68 mondkapje met het bestelformulier onder aan dit bericht of via de website. 
Lees meer...

Metin's Place verlengt sponsorcontract bij DZC'68

Metin's Place de döner specialist aan de Korte kapoeniestraat 7 in Doetinchem heeft het sponsorcontract met DZC'68 opnieuw verlengd. Het reclamebord van Metin's Place zal de aankomende drie jaar weer aan ons hoofdveld te zien zijn!
Lees meer...

Mulder-Hop Vastgoedschilders verlengt sponsorcontract DZC'68

Mulder-Hop Vastgoedschilders heeft het sponsorcontract als Bronzen Balsponsor met drie jaar verlengd.  Het Doetinchemse schildersbedrijf is al jaren betrokken bij DZC'68. Wij zijn dan ook zeer verheugd en trots op deze hernieuwde samenwerking.
Lees meer...

Hulstein Projectmanagement en Advies lid business club DZC'68

Hulstein Projectmanagement en Advies heeft zich aangesloten bij de business club van DZC'68. Bas Hulstein hecht veel waarde aan samen(net)werken en waar kan dat beter dan bij de club waar ook zijn dochter voetbalt. Hulstein Projectmanagement en Advies van harte welkom bij DZC'68! 
Lees meer...

Barmedewerkers gezocht

DZC'68 is een prachtige vereniging wat  reilt en zeilt op de kracht en het plezier van vrijwilligers. Voor komend seizoen zijn wij op zoek naar extra barmedewerkers.
Lees meer...

Vacature train(st)er Obbink Voejebal!

Voor seizoen 2020 - 2021 zijn wij opzoek naar minimaal 2 trainers (m/v) voor Obbink Voejebal! Tijdens Obbink Voejebal! maken kinderen tussen de 2 en 4 jaar oud spelenderwijs kennis maken met voetbal en staan diverse oefeningen ter ontwikkeling van de motorische vaardigheden centraal.
Lees meer...

Only for Men official partner DZC’68

Met trots delen wij mee dat Only for Men Official partner is geworden van DZC’68! De herenmodewinkel van de mannen van Nederland gaat een contract met DZC’68 aan voor vier jaar. Naast dat Only for Men spelers en staf van het  1e elftal voorziet van schitterende presentatiekleding zal de samenwerking nog veel verder gaan dan dat. Wij heten Only for Men dan ook van harte welkom!
Lees meer...

Lid worden van de Club van 50

Onze vrouwen 1 gaan volgend seizoen spelen in het westen van het land. Dat is geweldig. Wordt daarom sponsor van Vrouwen 1.
Lees meer...

Demi ter Maat kiest voor DZC'68 VR1

De 21 jarige, uit Terborg afkomstige, Demi ter Maat zal de selectie van DZC '68 VR1 komend seizoen versterken.


Lees meer...

Vrouwen 2 zoekt enthousiaste trainer

Voor het seizoen 2020-2021 zoeken we een enthousiaste trainer voor vrouwen 2.  Het 2de elftal komt uit in de 4de klasse zaterdag.
Lees meer...

Verslag ALV 8 juli 2020 / DZC in COVID tijd en een dringende oproep!!

Op woensdag 8 juli vond de uitgestelde ALV plaats in de kantine van DZC'68. Met de nodige maatregelen en aanpassingen konden de aanwezigen na het desinfecteren van de handen een plaatsje zoeken in de kantine op 1,5 meter afstand elkaar.


Lees meer...

Nieuwsbrief DZC'68 verstuurd

De nieuwsbrief van juni is verstuurd en bevindt zich in de mailboxen van de leden die zich hebben aangemeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Lees meer...

Nieuwe spelregels voor de JO13 (B categorie)

Er zijn voor het nieuwe seizoen 4 nieuwe spelregels /  aanpassingen gedaan voor de JO13 (B categorie), om het voetbal nog attractiever te maken.


Lees meer...

Breed Presteren

Onder het motto Breed Presteren leveren Ralf Timmer en Max Riekel vanaf januari beurtelings een item aan over Prestatiesport en Breedtesport. Dit om toe te lichten wat er allemaal gebeurt in hun afdeling en hoe er gezamenlijk wordt opgetrokken. Hier de derde bijdrage van Max Riekel.
Lees meer...

Obbink Voejebal!


Is jouw zoon en/of dochter tussen de 2 en 4 jaar oud en kan hij of zij niet van een bal afblijven? Dan is Obbink Voejebal iets voor jouw kind! 20 januari start er een nieuwe groep.
Lees meer...

Trainers DZC'68 JO15-1 en JO17-1 seizoen 2020 - 2021

Komend seizoen zullen Brian Hogeweide en Patrick Willemsen respectievelijk onze JO17-1 en JO15-1 onder hun hoede nemen.
Lees meer...

DZC’68 start met G-voetbal

DZC’68 wil als 2e club in Doetinchem starten met G-voetbal.
De bedoeling is dat mensen met een lichamelijke en/of een verstandelijke beperking de mogelijkheid krijgen om ook van het voetballen te genieten. 
Lees meer...

Kubus Doetinchem nieuwe bordsponsor DZC'68

Met trots kunnen wij meedelen dat Kubus Doetinchem een driejarige samenwerking is aangegaan met DZC'68. Wat mooi om te zien dat ook in deze moeilijke tijd Achterhoekse bedrijven willen verbinden om elkaar sterker te maken. Welkom bij DZC'68 John Brands en team!
Lees meer...

De zaterdag is van ons

3 Zaterdagen  werd er na lange tijd weer gevoetbald, interne jeugd competitie t/m 12 jaar. Onze cameraman was aanwezig. De sfeer impressie's zeggen genoeg.
Lees meer...

Trainers JO12-1, JO12-2, JO11-1 & JO11-2 Seizoen 2020 - 2021

Wij zijn verheugd en trots dat ook komend seizoen Sander Lieffering, Ylja Wissink, Lars Smit en Sidd van Houts weer verbonden zijn als jeugdtrainer bij DZC'68!


Lees meer...

Update van het bestuur (Februari 2022)

Middels een kort nieuwsbericht houdt het bestuur u op de hoogte over waar het zich mee bezig heeft gehouden de afgelopen tijd.
Lees meer...

Breed Presteren

Onder het motto Breed Presteren leveren Ralf Timmer en Max Riekel vanaf januari beurtelings een item aan over Prestatiesport en Breedtesport. Dit om toe te lichten wat er allemaal gebeurt in hun afdeling en hoe er gezamenlijk wordt opgetrokken. Hier de derde bijdrage van Ralf Timmer.
Lees meer...

Update in Beeld, aanleg kunstgrasveld (update 30 mei)

Begin mei is er een start gemaakt met het vervangen van de toplaag van het kunstgras op veld 1, middels een update in beeld, willen we jullie op de hoogte houden van de vorderingen.
Lees meer...

Verplaatsen ALV

De ALV op woensdag 27 mei as kan helaas niet doorgaan. Door de maatregelen rondom corona mag er geen vergadering georganiseerd worden. 
Lees meer...

OBBINK naamgever Voejebal bij DZC'68

OBBINK is naamgever geworden van onze allerkleinste sterren! De ster in electronica verbindt zich voor 3 jaar aan het Voejebal bij DZC'68. Wij zijn zeer verheugd en trots dat Gerben Obbink en zijn team, na het hoofdsponsorschap in 2013 met BoXXer, weer deel uitmaken van de DZC-familie!
Lees meer...

Trainingen verplaatst van veld 1 naar veld 3

Alle trainingen die op veld 1 staan gepland, worden doorgeschoven naar veld 3. Dit vanwege de aanleg van een nieuw kunstgrasveld op veld 1.
Lees meer...

Toernooien Afgelast

Alle toernooien in de maand juni zijn afgelast. We zien jullie graag volgend seizoen, in juni, op Sportpark Zuid. We organiseren dan voor dezelfde leeftijdsgroepen de toernooien.

Selfdefence4all gaat trainen bij DZC'68

Vanaf woensdag 6 mei, gaat Selfdefence4all trainen, op ons terras.
Dit vanwege dat ze niet binnen mogen trainen.

Winkelman Installateurs blijft DZC'68 trouw!

Winkelman Installateurs blijft DZC'68 wederom trouw en heeft het sponsorcontract, als zijnde bordsponsor, met drie jaar verlengd. Wij zijn zeer verheugd en trots met deze verdere samenwerking!
Lees meer...

Aron Hebbink maakt selectie DZC’68 compleet!

Aron Hebbink komt DZC’68 komend seizoen versterken. De 21-jarige dynamische middenvelder komt over van Jong De Graafschap. Doetinchemmer Hebbink speelde sinds zijn 10e voor de blauw-witten en schopte het, mede door blessureleed, net niet tot de hoofdmacht.
Lees meer...

Job Tadema en Guus Hoevenberg toegevoegd aan technische staf DZC’68 1

In het nieuwe voetbalseizoen zullen Job Tadema (keeperstrainer) en Guus Hoevenberg (assistent-trainer) toetreden tot de technische staf van DZC’68 1. Hiermee zijn de twee vrijgekomen vacatures weer ingevuld. Wij wensen Job en Guus heel veel succes in hun nieuwe functie!
Lees meer...

Richtlijnen trainingen ivm corona

Hierbij de richtlijnen, om veilig te trainen. 
Lees meer...

Rik van der Eerden keert terug naar jeugdliefde DZC'68

TRANSFERNIEUWS: Rik van der Eerden heeft ook besloten om terug te keren naar zijn jeugdliefde DZC’68. De centrumspits verliet in 2011 Sportpark Zuid en speelde vervolgens voor Sportclub N.E.C, VV Alverna, GVVV, DOVO en de laatste 5 jaar voor AZSV.
Lees meer...

You 'll never win alone, uitslag dinsdag 21 april

Daar is hij dan, de tweede video van "You'll never win alone".
Veel kijkplezier gewenst en de winnaars gefeliciteerd.
Lees meer...

You 'll never win alone, uitslag maandag 20 april

Daar is hij dan, de eerste video van "You'll never win again".
Veel kijkplezier gewenst en de winnaars gefeliciteerd.
Lees meer...

Noë Bokila komt DZC’68 versterken!

Doetinchemmer Noë Bokila zal volgend seizoen te bewonderen zijn in het geel blauw van DZC’68. De 29 jarige linksbenige speler, die de gehele linker kant kan bestrijden, komt over van DFS Opheusden en bewandelt dezelfde weg als Marijn, Mart en Remy.

Lees meer...

Max Jansen vierde aanwinst DZC’68!

TRANSFERNIEUWS: Nadat eerder het DFS drietal Remy, Marijn en Mart hadden besloten om dichter bij huis te komen voetballen maakt ook Max Jansen de overstap naar DZC’68. De flamboyante verdediger die de jeugdopleiding van de Graafschap doorliep en daarna vijf jaar uitkwam voor hoofdklasser AZSV maakte vorig jaar een niet gelukkige overstap naar DFS. 
Lees meer...

Nieuwsbrief DZC'68 verstuurd

De nieuwsbrief van Mei is verstuurd en bevindt zich in de mailboxen van de leden die zich hebben aangemeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Lees meer...

Breed Presteren

Onder het motto Breed Presteren leveren Ralf Timmer en Max Riekel vanaf januari beurtelings een item aan over Prestatiesport en Breedtesport. Dit om toe te lichten wat er allemaal gebeurt in hun afdeling en hoe er gezamenlijk wordt opgetrokken. Hier de tweede bijdrage van Max Riekel.


Lees meer...

Update van het bestuur

Middels een kort nieuwsbericht houdt het bestuur u op de hoogte over waar het zich mee bezig heeft gehouden de afgelopen tijd.
Lees meer...

Mart Raterink keert ook terug op oude nest!

TRANSFERNIEUWS: DZC’68 is zeer verheugd met het feit dat Mart Raterink ook heeft besloten om volgend seizoen terug te keren op het oude nest. Mart verruilde DZC’68 voor de jeugdopleiding van de Graafschap en schopte het daar tot de beloften. In 2016 vertrok hij transfervrij naar Achilles’29 waar hij zijn debuut maakte in het betaalde voetbal. 
Lees meer...

YOU’LL NEVER WIN ALONE!

Na de corona-challenges, kleurplaten, you’ll never drink alone, you’ll never shop alone en onze paasactie is het tijd voor een nieuwe actie! YOU’LL NEVER WIN ALONE! Alle kavels zijn verkocht. Bedankt, samen voor de club. 
Lees meer...

Update DZC’68 JO23-1 (seizoen 2020 – 2021) Update

De afgelopen maanden zijn we achter de schermen alweer druk bezig geweest met de afwikkeling van het huidige seizoen en de voorbereidingen op het komende seizoen. Middels dit bericht willen we een belangrijke ontwikkeling met jullie delen en nader toelichten.
Lees meer...

Het is weer zaterdag

Het is weer zaterdag! Bij het opstaan voel je het al, van die vreugde-kriebels in je buik. Je bent wat onrustig en beetje hyper-actief. "Wat ben je druk, het is zeker weer zaterdag!" hoor je vanuit de keuken. Het is bijna tijd om aanwezig te zijn, dus je verlaat het huis, 'hop' op de fiets en met je tasje naar de club!


Lees meer...

Clubkadercoach Kirsten Boshoven stelt zich voor

Clubkadercoach Kirsten Boshoven is vanuit Sportservice Doetinchem al een aantal maanden actief bij DZC’68. Graag stelt ze zich voor en vertelt ze waar ze zich mee bezighoudt bij DZC.
Lees meer...

Update van het bestuur

Middels een kort nieuwsbericht houdt het bestuur u op de hoogte over waar het zich mee bezig heeft gehouden de afgelopen tijd.
Lees meer...

Bijzondere sponsoravond Support68 met Ronald Koeman

Donderdag 5 maart beleefden meer dan 175 sponsoren van DZC’68 een bijzondere avond bij Eetcafé Jansen. Tijdens het door Support68 georganiseerde ‘Code Oranje’ schoof een zeer ontspannen Ronald Koeman aan bij een weergaloze Sjoerd Weikamp. Het werd een avond om niet snel  te vergeten.
Lees meer...

Breed Presteren

Onder het motto Breed Presteren leveren Ralf Timmer en Max Riekel vanaf januari beurtelings een item aan over Prestatiesport en Breedtesport. Dit om toe te lichten wat er allemaal gebeurt in hun afdeling en hoe er gezamenlijk wordt opgetrokken. Hier de tweede bijdrage van Ralf Timmer.
Lees meer...

Walking football wint toernooi bij SC Doesburg

Ons Walking football team heeft dinsdag 10 maart, meegedaan aan het walking football toernooi van sc Doesburg en heeft het toernooi weten te winnen.
Klasse heren!

REBO ERA Makelaars verlengt contract als hoofdsponsor DZC’68

Afgelopen donderdag tijdens de sponsoravond bij Eetcafé Jansen hebben Henk Sloot en Pascal Elshof namens de REBO Groep BV en het bestuur van DZC’68 een nieuw sponsorcontract ondertekend. REBO ERA Makelaars blijft hierdoor de aankomende vier jaar hoofdsponsor bij onze vereniging. DZC’68 is zeer verheugd en trots met deze verlengde samenwerking.
Lees meer...

Wedstrijdverslag + Fotoalbum DZC'68 JO14-4G tegen DIO'30 JO14-2

Ondanks het goede begin op deze stralende Zaterdag werd de 1-0 voorsprong die al vroeg in de eerste helft ontstond snel gelijk getrokken door DIO.
Lees meer...

Wedstrijdverslag DZC'68 VR1 - AZSV VR1

Zaterdag 29 februari stond de 3e derby van het Oosten op het programma tussen DZC '68 VR1 & AZSV VR1. De twee eerdere edities (competitie en Achterhoek Cup) gingen, enigszins geflatteerd, met 5-1 verloren.
Nu moest het dan gebeuren, drie keer is scheepsrecht zullen we maar zeggen.
Lees meer...

MO15-1 bekert verder

Onze MO15-1 bekert verder na een spannende wedstrijd in Nijmegen tegen Blauw Wit MO15-1. Ze wonnen met 3-4
Lees meer...

Vrijwilligerscommissie en Prettig Sportklimaat bundelen de krachten!

De Vrijwilligerscommissie en de commissie Prettig Sportklimaat hebben de handen ineengeslagen en gaan als  één commissie verder, onder de vertrouwde  naam Vrijwilligerscommissie.
Lees meer...

In gesprek met ......

Onlangs heeft trainer Özgur Dayioglu, nieuwkomer in het vrouwenvoetbal, zijn contract bij DZC’68 VR1 met één seizoen verlengd. Uiteraard waren we benieuwd naar zijn bevindingen tot zover en natuurlijk de doelstellingen voor komend seizoen dus gingen we in gesprek.
Lees meer...

Walking Football DZC'68 - SC Doesburg

Vrijdag 14 februari was de Walking Football van SC Doesburg te gast. Ze hebben onderling leuke wedstrijdjes gespeeld tegen elkaar en na de tijd een goede 3de helft.
Lees meer...

Wedstrijdverslag Vitesse'63 VR1 - DZC'68 VR1

Op 8 februari zijn we afgereisd naar Koekange om tegen Vitesse'63 Dames 1 te spelen. Thuis hadden we een 3-1 zege geboekt. Uiteraard hebben we rekening gehouden met de nodige weerstand en het thuisvoordeel van de geel-roden uit Koekange op hun vertrouwde grasveld.
Lees meer...

Vrijwilligersbeleid, het begeleiden van de vrijwilliger

Onder het motto Breed Presteren leveren Ralf Timmer en Max Riekel de komende zes maanden beurtelings een item aan over Prestatiesport en Breedtesport. Dit om toe te lichten wat er allemaal gebeurt in hun afdeling en hoe er gezamenlijk wordt opgetrokken. Max Riekel aan het woord over "het Vrijwilligersbeleid"
Lees meer...

Wedstrijdverslagen van TopTeams

TOPteams is een actie van de commissie Prettig Sportklimaat waarbij wekelijks drie teams worden uitgekozen als TOPteam.
Deze thuisspelende teams (O11-5, O9-6) speelden afgelopen zaterdag 8 oktober in een speciaal ‘Prettig Sportklimaat shirt’. Op de shirts staan verschillende spreuken, die te maken hebben plezier & sportiviteit.
Lees meer...

Ronald Koeman op sponsoravond DZC'68!

Het is Support68 gelukt om, in samenwerking met Eetcafé Jansen, niemand minder dan Ronald Koeman weten te strikken voor de grote sponsoravond op donderdag  5 maart 2020.
Lees meer...

Statistiek

We gaan jullie per kwartaal nu inzicht geven van onze statistieken van de website, facebook en instagram. We beginnen deze maand met de statistieken van de 4de kwartaal van de website.
Lees meer...

Uitreiking Gouden certificaat voor de gezonde keuken

Zaterdag 8 februari, hebben wij het gouden certificaat ontvangen, van  Team Fit voor de gezonde keuken.
Lees meer...

Onze Player escort tijdens DZC'68 1 - Go Ahead Kampen 1

Deze keer was de player escort, de toppers van de O10-4 en O10-5.
Lees meer...

Wedstrijdverslagen van de TopTeams

TOPteams is een actie van de commissie Prettig Sportklimaat waarbij wekelijks drie teams worden uitgekozen als TOPteam.
Deze thuisspelende teams (JO9-3, JO11-4 ) speelden afgelopen zaterdag in een speciaal ‘Prettig Sportklimaat shirt’. Op de shirts staan verschillende spreuken, die te maken hebben plezier & sportiviteit.
Lees meer...

Secretaris hoofdbestuur D.Z.C’68 (m/v)

Na meer dan 6 jaar bestuurslid en secretaris heeft Marieke van Erkelens tijdens de ALV van DZC’68  op woensdag 20 november 2019 aangegeven aan het einde van dit seizoen af te treden als secretaris en lid van het dagelijks bestuur van DZC’68.
Lees meer...

Marijn de Kler tweede nieuwe aanwinst DZC’68

TRANSFERNIEUWS: Marijn de Kler volgt Remy Raterink en maakt aankomend seizoen ook de overstap van DFS Opheusden naar DZC’68. De 25 jarige Marijn is woonachtig in Doetinchem en is docent op SO De Isselborgh. De Kler rook al aan het profvoetbal bij Vitesse, Heracles en Achilles’29 alvorens hij de overstap maakte naar DFS.
Lees meer...

Wedstrijdverslag DZC'68 VR1 - De Weide VR1

Zaterdag 01 februari begon voor ons de competitie weer en wel tegen Vv De Weide Vr1 uit Hoogeveen, 5 minuten later dan gepland (16:20) begonnen we vol goede moed aan de wedstrijd. 
Lees meer...

Vrouwen 1 verslaan FC Trias VR1 in de achterhoek cup

Op een doordeweekse woensdag stond de wedstrijd tegen Trias voor de Achterhoek Cup op het programma. Iedereen kwam vanuit school, werk of zelfs Amsterdam. Maar toch hadden we 13 man op de been en zijn we allemaal fit.
Lees meer...

Trainers vrouwen 1, heren 2 en JO19-1 seizoen 2020-2021

Wij zijn verheugd te kunnen mededelen dat we, na verlenging van onze hoofdtrainer Jos van der Veen voor volgend seizoen, ook de trainers van onze vrouwen 1, heren 2 en JO19-1 voor seizoen 2020-2021 kunnen bekend maken.
Lees meer...

Remy Raterink komt terug naar huis!

TRANSFERNIEUWS: Remy Raterink heeft besloten om volgend seizoen weer terug te keren op het oude nest. De spits die in 2010 vertrok naar De Graafschap speelde daarna ook nog voor HSC’21, DOVO en de Treffers. Op dit moment is Remy actief voor koploper DFS uit Opheusden. Gezien onze jonge eerste selectie zijn wij zeer verheugd met de terugkomst van de inmiddels ervaren Raterink.

Lees meer...

Themagericht trainen en coachen van 6- tot 12-jarigen

Kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar zijn volop in ontwikkeling. Ze worden zich bewust van wat ze goed of juist minder goed kunnen. De training wordt aangeboden door DZC'68 en wel op 5 en 19 februari om 19:00 uur, de kosten zijn voor rekening van DZC'68
Lees meer...

Topteam JO10-8 van zaterdag 25 januari

Wij waren Topteam tijdens het Knakworsten Toernooi van 25 januari. Na vier leuke wedstrijdjes in de ‘Prettig Sportklimaat shirts’ hebben we genoten van een warm broodje knakworst. Op naar een sportieve tweede seizoenshelft! 

Opbrengst Grote Clubactie

Wij willen alle loten verkopers bedanken voor het mooie bedrag dat is opgehaald met de Grote Club Actie! 
Lees meer...

Onze Player escort tijdens DZC'68 1 - vv Hierden 1

Onze toekomst, ziet er goed uit. Deze keer zijn het de JO9-7 en JO9-8 


Lees meer...

Wedsrijdverslag Be Quick VR2 - DZC'68 VR1

Zaterdag 25 januari, speelde VR1 een weer een oefenwedstrijd. Één die al om 10:30 begon en vandaag tegen Be Quick VR2 in Zwolle.
Lees meer...

Internationaal bezoek!

Dinsdagmorgen 21 januari heeft een groep buitenlandse gasten een bezoek gebracht aan DZC'68. Een groep van 25 personen, een delegatie van de Olympische committees uit Finland en UK. Zij waren te gast bij NOC*NSF en wilden graag zien hoe een 'Open Club' er in de praktijk uitziet. En dat kan natuurlijk uitstekend bij DZC'68.
Lees meer...

Wedstrijdverslag DZC'68 VR1 - ACV VR1

De winterstop is voorbij en na een aantal keer getraind te hebben, stond de oefenwedstrijd tegen ACV op het programma afgelopen zaterdag. Een hoofdklasser die zich daar prima handhaaft.

Lees meer...

B Zeuven de weg naar het kampioenschap

De B Zeuven begon het jaar zonder trainer en met te weinig spelers. Dit werd gelukkig snel opgelost, omdat oud speler Mylan Ariese zijn vader Perry Ariese opvolgde als trainer
Lees meer...

Walking Footbal Toernooi

Zondag 19 april organiseren wij ons eerste Walking Football Toernooi. Tijdstip is vanaf 12:00 uur tot 16:00 uur en daarna kunt u aanschuiven voor een lekkere BBQ (12 euro pp)
Lees meer...

Update uitvoeringsregeling excessen s.v. DZC’68

Net zoals bij iedere andere voetbalvereniging gebeurt er op of rond de velden wel iets, ook bij DZC’68. Om ervoor te zorgen dat excessen worden voorkomen en indien deze zich voordoen er ook toepasselijke maatregelen genomen kunnen worden heeft de Calamiteitencommissie i.s.m. het bestuur en de Scheidsrechterscommissie de uitvoeringsregeling excessen s.v. DZC’68 herschreven.
Lees meer...

Breed Presteren

Onder het motto Breed Presteren leveren Ralf Timmer en Max Riekel de komende zes maanden beurtelings een item aan over Prestatiesport en Breedtesport. Dit om toe te lichten wat er allemaal gebeurt in hun afdeling en hoe er gezamenlijk wordt opgetrokken. Ralf Timmer bijt het spits af.
Lees meer...

Profiteer extra bij Intersport Doetinchem met VIP App

Ook de aankomende drie jaar kun je weer profiteren bij Intersport Doetinchem. De Sportzaak aan de Burgemeester van Nispenstraat heeft het sponsorcontract (ledenpas) met drie jaar verlengd. Naast de 10% op voetbalgerelateerde artikelen kun je vanaf nu extra profiteren met de Intersport VIP App!
Lees meer...

Wedstrijdverslag Top Team DZC'68 JO8-3

TOPteams is een actie van de commissie Prettig Sportklimaat waarbij wekelijks drie teams worden uitgekozen als TOPteam.
Deze thuisspelende teams (JO8-3 ) spelen die week in een speciaal ‘Prettig Sportklimaat shirt’. Op de shirts staan verschillende spreuken, die te maken hebben plezier & sportiviteit.
Lees meer...

Fotoalbum Clinic Siri Worm (update)

Woensdag 18 december was er een clinic van Siri Worm. Hierbij de foto's
Lees meer...

DZC'68 op 64ste plek, best presterende amateurclub van Nederland

Ieder jaar stelt de Voetbaltrainer de Top 200 van de best presterende amateurclubs samen. Dit op basis van het competitieniveau van de jeugdselecties en het eerste team. DZC'68 staat op een mooie 64ste plaats, als we kijken alleen naar de jeugd, bezet DZC'68 een gedeelde 32e plaats.
Lees meer...

Onderling pupillen selectie toernooi

Dinsdagavond 17 december was er een onderling toernooi ter afsluiting van de 1e seizoenshelft met de selectieteams van O9 t/m O12
Lees meer...

Jos van der Veen verlengt contract bij DZC’68

Het eerste elftal van DZC’68 staat ook volgend seizoen onder leiding van trainer Jos van der Veen.  De Enschedeër bereikte overeenstemming met het bestuur en de technisch manager van de club over een contractverlenging van één seizoen.
Lees meer...

JAAROVERZICHT 2023 - oktober - november - december

Er is in 2022 weer veel gebeurd binnen de club. Hierbij een kort overzicht per maand. Per week komen er 3 maanden bij. Deze week de maanden Oktober, November en December van 2022.
Lees meer...

Vrijwilligersavond 2019 zeer geslaagd!

Zaterdag 30 november was de jaarlijkse vrijwilligersavond bij DZC'68, als vanouds georganiseerd door de vrijwilligerscommissie.

Lees meer...

Toernooien buurt verenigingen

Zin om aan het eind van het seizoen (mei/juni) een toernooi te spelen, bij een van onze buurt verenigingen. Je kan de toernooien vinden op de toernooi kalender, onder het toernooien. 
Lees meer...

Collage 14 december

De foto collages van zaterdag 14 december, alsmede die van onze vrouwenafdeling. Eerder zien volg dan de instagram accounts van DZC'68 en Vrouwenvoetbal DZC'68
Lees meer...

Wedstrijdverslagen van de TopTeams

TOPteams is een actie van de commissie Prettig Sportklimaat waarbij wekelijks drie teams worden uitgekozen als TOPteam.
Deze thuisspelende teams (JO9-5, JO11-3 en JO12-7G) spelen die week in een speciaal ‘Prettig Sportklimaat shirt’. Op de shirts staan verschillende spreuken, die te maken hebben plezier & sportiviteit.
Lees meer...

Wedstrijdverslag AZSV 1 - DZC'68 VR1 (Achterhoek cup)

Afgelopen woensdag, 11 december, speelden we voor de Achterhoek cup een wedstrijd tegen AZSV VR1. Een bekende tegenstander voor ons uit de competitie, bij wie wij nog wat hadden recht te zetten.
Lees meer...

JAAROVERZICHT 2023 - juli, augustus, september

Er is in 2023 weer veel gebeurd binnen de club. Hierbij een kort overzicht per maand. Per week komen er 3 maanden bij. Deze week de maanden Juli, Augustus en September van 2023.
Lees meer...

Wedstrijdverslag Be Quick Zwolle Vr1 - DZC'68 VR1

Zaterdagmiddag 7-12, stonden om 11:45 Be quick Zwolle Vr1 - DZC'68 Vr1 klaar om de aftrap te nemen. Na een uur rijden begonnen we aan een belangrijke wedstrijd tegen een van onze directe concurrenten. Voor beide een belangrijke wedstrijd die gewonnen moest worden om te kunnen stijgen op de ranglijst.
Lees meer...

Opkomst Mini's - JO11-3 tijdens de wedstrijd DZC'68 1 - SDVB 1

Onze toekomst, ziet er goed uit. Zie de foto''s van de opkomst en de wedstrijdjes tijdens de rust. 
Lees meer...

Collage 7 december

De foto collages van zaterdag 7 december, alsmede die van onze vrouwenafdeling. Eerder zien volg dan de instagram accounts van DZC'68 en Vrouwenvoetbal DZC'68
Lees meer...

Sinterklaasfeest bij DZC'68

Sinterklaasfeest bij DZC'68 is zo fijn 
Ja, Sportpark Zuid is hun domein 

Ik ben daar weer langs geweest 
het was weer zoals vanouds een groot feest. 
Lees meer...

De Hoge Voort Car Care Doetinchem nieuw op ledenpas DZC'68

De Hoge Voort Car Care Doetinchem staat aankomend jaar op de ledenpas van DZC'68. Bij De Hoge Voort ontvangt u maar liefst 20% korting op wasprogramma 1.  Om u uw auto met de feestdagen ook te laten shinen kunt u in DECEMBER al profiteren met de ledenpas. Wij heten Lenn en zijn team van De Hoge Voort Car Care Doetinchem van harte welkom bij DZC'68!
Lees meer...

JAAROVERZICHT 2023 - april , mei, juni

Er is in 2023 weer veel gebeurd binnen de club. Hierbij een kort overzicht per maand. Per week komen er 3 maanden bij. Deze week de maanden April, Mei en Juni van 2023.
Lees meer...

Westrijdverslag DZC'68 VR1 - vv Berkum VR1

Gisteren zaterdag 30 november, speelden we tegen de koploper Berkum VR1 uit Zwolle. Op voorhand wisten we dat te te maken zouden krijgen met een goede ploeg met daarin meerdere ex BVO speelsters. We konden onze borst natmaken en onze dames waren gewaarschuwd, zorg dat je vanaf minuut 1 scherp bent.
Lees meer...

Verslag algemene ledenvergadering

Woensdag 20  november is de Algemene Ledenvergadering gehouden in de DeLade Bussinesslounge. Hieronder een kort verslag en ‘oproep’ van een van de aanwezigen: Jerry te Winkel, spelend lid van 45+ 1.
Lees meer...

Wedstrijdverslag DZC'68 VR1 - vv Winsum VR1

Gisterenmiddag stonden om 16.30 DZC '68 VR1 en vv Winsum VR1 klaar om de aftrap te nemen op veld 1 van sportpark Zuid. Na een minuut stilte vanwege tegen racisme begonnen we aan een belangrijke wedstrijd tegen een van onze directe concurrenten. 
Lees meer...

Onze Player escort tijdens DZC'68 1 - DFS 1

Onze toekomst, ziet er goed uit. Deze keer zijn het de JO10-6 en JO10-7 


Lees meer...

Jan Henk Pasman "Clubheld van het jaar" binnen de gemeente Doetinchem

Elke club heeft er wel één rondlopen; de vrijwilliger die zich moeiteloos inzet en onmisbaar is voor de club. Bij DZC'68 is dat "Jan Henk Pasman".  
Lees meer...

Derby 1e klasse B Dames AZSV tegen DZC’68

Zaterdag j.l. mocht DZC’68 VR1 voor het eerst in de historie in competitieverband tegen AZSV VR1 aantreden in de 1e klasse. Waar de dames van DZC’68 in dit prille seizoen de eerste ervaringen in de 1e klasse hebben opgedaan heeft het team van oud-trainer Dennis Kitaman al enkele jaren aan het hogere spelniveau kunnen ruiken en dat was hier en daar in de wedstrijd te merken.
Lees meer...

Opkomst JO9-5, JO9-6 tijdens wedstrijd DZC'68 1 - CSV Apeldoorn

Onze toekomst, ziet er goed uit. Zie de foto''s van de opkomst en de wedstrijdjes tijdens de rust. 
Lees meer...

Collage 23 november

De foto collages van zaterdag 23 november, alsmede die van onze vrouwenafdeling. Eerder zien volg dan de instagram accounts van DZC'68 en Vrouwenvoetbal DZC'68
Lees meer...

Nieuwsbrief DZC'68 verstuurd

De nieuwsbrief van Januari is verstuurd en bevindt zich in de mailboxen van de leden die zich hebben aangemeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Lees meer...

Uitslag 1e DZC'68 voetbalquiz

Op donderdagavond 14 november hebben 21 teams deelgenomen aan de 1e DZC'68 voetbalquiz. Uiteindelijk wisten Melvin ter Braak en René Collignon aan het langste eind te trekken en hebben zich weten te bekronen tot de grootste voetbalkenners van de club! Alle aanwezigen, bedankt voor jullie deelname!
Lees meer...

Wedstrijdverslag DZC'68 VR1 - SC Klarenbeek VR1

Afgelopen Zaterdag zijn we met 17 speelsters afgereisd naar Klarenbeek. Zij stonden maar één punt onder ons op de ranglijst en hebben al tegen nu hoger geklasseerde teams gespeeld dan wij. Dat het een zware pot kon gaan worden wisten we dus van tevoren.
Lees meer...

Fokko Meijer Autoverhuur & leasing verlengt bij DZC'68

Fokko Meijer Autoverhuur & leasing heeft sponsorovereenkomst met DZC'68 verlengd. Het reclamebord van Fokko Meijer hangt ook de aankomende drie jaar weer aan het hoofdveld van DZC'68.
Lees meer...

Fotoalbum DZC'68 JO15-4 - Keijenburgse Boys JO15-1

Weer een mooi fotoalbum van onze Jo15-4 die zaterdag 26 oktober speelde tegen Keijenburgse Boys JO15-1. Ze wonnen deze wedstrijd met 6 -1
Lees meer...

Herfstkamp 2021 de foto's

In de herfstvakantie was weer ons traditionale herfstkamp. Hierbij de  foto's die er zijn gemaakt.
Lees meer...

Collage 19 oktober

De foto collages van zaterdag 19 oktober, alsmede die van onze vrouwenafdeling. Eerder zien volg dan de instagram accounts van DZC'68 en Vrouwenvoetbal DZC'68
Lees meer...

Wedstrijdverslag SV Epe - DZC'68 VR!

Vandaag vertrok VR1 naar het welbekende Epe. Vorig seizoen hebben we hier ons kampioenschap binnen gehaald. Epe was dus zeker gebrand om te winnen.
Lees meer...

Nieuwsbrief DZC'68 verstuurd

De nieuwsbrief van Oktober is verstuurd en bevindt zich in de mailboxen van de leden die zich hebben aangemeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Lees meer...

Vrijwilliger aan het woord

Deze keer aan het woord: Marieke van Erkelens. Getrouwd met Anko, moeder van Thijs (17) en Daan (15). In het dagelijks leven werkzaam als Arbo adviseur bij Gelre Ziekenhuizen (Apeldoorn en Zutphen). Marieke is bestuurslid bij DZC'68, in de functie als secretaris.
Lees meer...

Collage 12 oktober

De foto collages van zaterdag 12 oktober, alsmede die van onze vrouwenafdeling. Eerder zien volg dan de instagram accounts van DZC'68 en Vrouwenvoetbal DZC'68
Lees meer...

Wedstrijdverslag St. Annaparochie VR1 - DZC'68 VR1

Met 9 punten uit 3 wedstrijden, we en met goede wil, vertrokken we om 09.00 uur naar het ‘oh zo verre’ Sint Annaparochie in Friesland.
Lees meer...

"Samen voor je Club actie"

DZC’68 heeft al heel lang de wens om een multicourt (pannaveldje) te realiseren. Met dit project kunnen wij namelijk de kinderen nog gerichter trainen. Daar is geld voor nodig. Om geld in te zamelen doen wij mee aan de Samen voor je Club actie van de VriendenLoterij!
Lees meer...

Collage 5 oktober

De foto collages van zaterdag 5 oktober, alsmede die van onze vrouwenafdeling. Eerder zien volg dan de instagram accounts van DZC'68 en Vrouwenvoetbal DZC'68
Lees meer...

Accommodatie DZC'68 genomineerd voor de Architectuur Prijs Achterhoek

Ons mooie clubhuis is genomineerd voor de Architectuur Prijs Achterhoek 2019!!

Lees meer...

Wedstrijdverslag DZC’68 VR1 – HZVV VR1

Zaterdag 21 september zijn we de competitie goed gestart door met 0-1 te winnen van De Weide VR1 in Hoogeveen. Natuurlijk wilden we deze goede start doortrekken door ook de eerste thuiswedstrijd te winnen. Ditmaal tegen HZVV VR1, ook uit Hoogeveen .
Lees meer...

Collage 28 september

De foto collages van zaterdag 28 september, alsmede die van onze vrouwenafdeling. Eerder zien volg dan de instagram accounts van DZC'68 en Vrouwenvoetbal DZC'68
Lees meer...

Ik betaal toch contributie?

“Ik betaal daar toch contributie voor?” is een veel gestelde vraag of opmerking als er gevraagd wordt zelf iets te regelen of wanneer er om vrijwilligers gevraagd wordt.  Met dit bericht willen we graag toelichten hoe de contributie tot stand komt en wat we daarmee wel en niet kunnen doen.
Lees meer...

DZC ’68 1 verliest met geflatteerde cijfers

DZC ’68 had zaterdag in haar eerste uitwedstrijd van het nog prille competitieseizoen opnieuw te maken met een kanshebber voor het kampioenschap. Na vorige week SVZW in eigen huis te hebben ontvangen (eindstand 1 -5) moest op zaterdag 28 september 2019 de uitwedstrijd tegen Bennekom worden afgewerkt. 
Lees meer...

Update van het bestuur

Middels een kort nieuwsbericht houdt het bestuur u op de hoogte over waar het zich mee bezig heeft gehouden in de afgelopen maand januari.
Lees meer...

Voorbeschouwingen en Verslagen mannen 1

Trouwe lezers van deze site zijn gewend aan voorbeschouwingen en verslagen van de wedstrijden van mannen 1. Aangezien er een paar verslaggevers zijn gestopt en er een tendens is te bespeuren van 'meer beeld, minder tekst' heeft Communicatie besloten de aandacht voor mannen 1 bij te stellen.
Lees meer...

Vrijwilliger aan het Woord

Deze week aan het woord: Jan van der Veer. Hij is de nieuwe materiaalman bij DZC.
Lees meer...

Collage 21 september

De foto collages van zaterdag 21 september, alsmede die van onze vrouwenafdeling. Eerder zien volg dan de instagram accounts van DZC'68 en Vrouwenvoetbal DZC'68
Lees meer...

BEHIND THE DZCENES

Morgen staat de mooiste dag van de week weer voor de deur, maar deze dag vol gezelligheid zou niet mogelijk zijn zonder al onze vrijwilligers. Bij DZC '68 verzetten dan ook tientallen enthousiastelingen bergen werk om te zorgen dat zaterdag ook echt de mooiste dag van de week is. Hoe zij dat doen, laten we graag zien met een tweemaandelijks kijkje in de vrijwilligerskeuken.
Lees meer...

Collage 14 september

De foto collages van zaterdag 14 september, alsmede die van onze vrouwenafdeling. Eerder zien volg dan de instagram accounts van DZC'68 en Vrouwenvoetbal DZC'68
Lees meer...

Nieuwsbrief DZC'68 verstuurd

De nieuwsbrief van September is verstuurd en bevindt zich in de mailboxen van de leden die zich hebben aangemeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Lees meer...

Nieuws vanuit de scheidsrechters commissie

Zonder scheidsrechters geen voetbal. Dus zijn er continu activiteiten om scheidsrechters te winnen voor DZC’68 en alle actieve scheidsrechters up-to-date houden van alle wijzigingen van de spelregels – dit zelfde geldt voor alle assistent-scheidsrechters bij onze club. 
Lees meer...

Stéven Verheyen nieuwe vertrouwenscontactpersoon bij DZC'68

Stéven Verheyen volgt hiermee Jos Schleedoorn op. Jos heeft deze functie 4 jaar vervuld. We bedanken Jos en Stéven succes met deze nieuwe functie bij onze club. 
Lees meer...

Uitwedstrijden gaarne ergens anders verzamelen

Vanwege de bereikbaarheid van onze accommodatie, verzoeken wij, als je een uitwedstrijd hebt, ergens anders te verzamelen dan de kantine.

Vrijdagavondvoetbal bij DZC '68.

Elke vrijdagavond vanaf half 8, een potje voetballen, vanaf de leeftijd 35 en 45 en voor vrouwen vanaf 30 jaar en ook meedoen met de 7x7 competitie. 
Lees meer...

De "Nieuwe" vrijwilligerspas

De afgelopen seizoenen was het bij DZC’68 gebruikelijk dat alle vrijwilligers een koffiekaart kregen om gedurende het seizoen koffie en/of thee te nuttigen. De koffiekaart wordt vanaf dit seizoen vervangen door ‘de digitale vrijwilligerspas’. Deze vrijwilligerspas is persoons- of teamgebonden.
Lees meer...

Exquisite Sport bordsponsor DZC'68

Exquisite Sport van 5e elftalspeler Wessel Hendriks is bordsponsor geworden bij DZC'68. Het reclamebord van dé sportschool voor iedereen die bewust met zijn/haar gezondheid bezig wil zijn is de aankomende drie jaar aan ons hoofdveld te bewonderen. 
Lees meer...

Eeterij De Dennen op bord bij DZC'68

Bij Eeterij De Dennen weten ze wel hoe ze met borden om moeten gaan. Een bord van de beste cafetaria van Gelderland is de aankomende drie jaar ook te zien aan ons hoofdveld. Na de vakantie kunt u zelfs plaats nemen aan een tafel van Eeterij De Dennen bij DZC'68. Jerry en Diana bedankt en van harte welkom bij onze mooie club!
Lees meer...

Spelregelbewijs voor alle spelers en speelsters uit 2004

Spelers en speelsters geboren in 2004 hebben tot de eerste officiële wedstrijd van het nieuwe seizoen de tijd om het spelregelbewijs te behalen. 


Lees meer...

Gemengd voetbal; positief voor zowel jongens als meiden

Gemengd voetballen is leuk en leerzaam voor jongens en meiden. Voor spelers en speelsters t/m O11 adviseren wij dan ook om gemengd voetbal te spelen. Waarom? Dat vertellen de jongens en meiden graag zelf!
Lees meer...

GO-tickets en NowOnline aan hoofdveld DZC'68

GO-tickets en NowOnline zijn bordsponsor geworden bij DZC'68. Deze mooie Doetinchemse bedrijven zijn een samenwerkingsovereenkomst aangegaan van drie jaar. Wij heten GO-tickets en NowOnline van harte welkom!
Lees meer...

Jeugd toernooien voorafgaand aan het nieuwe seizoen

Jeugdtoernooien als voorbereiding van het nieuwe voetbalseizoen 2019-2020.Lees meer...

DZC'68 vs De Graafschap 9 juli 2019

Op dinsdagavond 9 juli 2019 speelde DZC'68 op Sportpark Zuid een oefenwedstrijd tegen vbv De Graafschap. Voor ongeveer 1500 toeschouwers speelde DZC'68 zeer verdienstelijk en verloor het uiteindelijk met 2-3 (Doelpunten Hendriksen en Van Rinsum).
Lees meer...

Voorjaarscompetitie jeugd bekend

De voorjaars competitie voor de jeugd heeft de KNVB bekend gemaakt.

Ga naar Teams, kies je team, Indeling of kijk op voetbal.nl

Trainers gezocht MO17-1 en JO17-5

“Ik heb geen geheim voor succes, gewoon je best doen, iets leuks vinden en goede mensen om je heen verzamelen, want alleen kun je niks…met zijn allen kun je alles ! ”, aldus Johan Cruijff. Bij DZC’68 denken we daar ook zo over. Samen sterk…een leven lang ! Wij zoeken trainers voor de voetbalteams MO17-1 en JO17-5.
Lees meer...

Vrouwen 1 komt komend seizoen uit in de Landelijke Eerste klasse B

Vrouwen 1 komt volgend seizoen (2019/2020) uit in de Landelijke Eerste klasse B. Er komt zelfs een heuse derby en wel tegen de vrouwen van AZSV,
Lees meer...

Interesse om verenigingsscheidsrechter te worden

Na deze praktijkgerichte verenigingsopleiding voor verenigingsscheidsrechter veldvoetbal kun je met voldoende 'bagage' aan de slag bij de 11 tegen 11-wedstrijden bij DZC'68.
Lees meer...

35+ spelen hun laatste wedstrijd van het seizoen, bij de boer

Onze 35 plussers hebben hun laatste wedstrijd gespeeld bij de boer. Ze kregen een mooie rondleiding bij een boer en na de tijd werd het weg gespoeld met het natte gerste gort en een lekkere BBQ
Lees meer...

Een bedankje van de toernooi commissie

Na wederom een geslaagd toernooi kun je niet teveel bedanken…

Want hoe kan een toernooi slagen zonder inzet van alle teams en vrijwilligers.

Het begint bij de uitnodigingen en het eindigt bij de uitreiking van de prijzen.
Lees meer...

DZC'68 verliest finale Achterhoek Cup na shoot-outs (foto's)

DZC’68 verloor afgelopen zaterdag (22/6) ook haar derde opeenvolgende finale van de Achterhoek Cup. Tegen hoofdklasser AZSV uit Aalten was de stand na de reguliere speeltijd 1-1, maar AZSV was beter in het benutten van de shoot-outs, 4-2. Helaas dus geen mooi afscheidscadeau voor hoofdtrainer Stéven Verheijen.
Lees meer...

Uitslagen het Sligro toernooi (JO11/JO12) staan online

De uitslagen van onsSligto toernooi staat online
Lees meer...

Tips van de EHBO commissie ivm met de hitte

Aankomend weekend zijn er weer vele toernooien waar onze teams voor hebben aangemeld. Ivm met de hitte heeft de EHBO commissie wat tips en voorzorg maatregelen voor julie op een rijtje gezet
Lees meer...

Werkgroep Vrouwenvoetbal: Wegens succes beëindigd!

De Werkgroep Vrouwenvoetbal bij DZC’68 startte in het seizoen 2013 – 2014. Dit met als opdracht het meiden- en vrouwenvoetbal binnen de vereniging te ontwikkelen op kwantiteit en kwaliteit. Na zes jaar is de balans opgemaakt en gezien de resultaten is niet langer nodig om de meidenafdeling als apart onderdeel van de vereniging te profileren.
Lees meer...

XA Document Solutions levert printer aan DZC'68

XA Document Solutions heeft DZC'68 een prachtige multifunctionele Xerox netwerkprinter geleverd. De vereniging kan hierdoor weer jaren vooruit. Daarnaast is XA Document Solutions ook sponsor geworden bij DZC'68. Wij heten XA dan ook van harte welkom!
Lees meer...

Uitslagen jan klaassen toernooi staan online

De uitslagen van ons Jan Klaassen toernooi staat online 
Lees meer...

Eikenprocessierups ook actief bij DZC'68

De eikenprocessierups is ook actief bij DZC'68, niet qua voetballen, maar op de eikenbomen rondom onze accomodatie. We hebben al van meerdere teams gehoord (na de training) dat, de spelers er last van hebben, vooral jeuk. 
Lees meer...

Breaking News op DZC'68

De mooie woorden gericht aan onze ere-voorzitter Jan MInkhorst, van de Burgemeester van de Gemeente Doetinchem (Mark Boumans), bedank woorden van de KNVB, onthulling van het Jan MInkhorst plein.
Lees meer...

Een avond vol onderscheidingen

Woensdagavond 29-5 vond de ALV plaats, de laatste ALV voor Jan Minkhorst als voorzitter.  Op de agenda stond naast de bestuursverkiezing ook nog enkele andere punten, zoals het huishoudelijk reglement en de begroting voor volgend seizoen.
Maar…
Lees meer...

Afscheidnemend voorzitter Jan Minkhorst in het zonnetje gezet (foto's)

Jan Minkhorst heeft woensdagavond 29 mei een koninklijke onderscheiding gekregen, uitgereikt door Mark Boumans, burgemeester van Doetinchem. Tevens heeft hij de zilveren speld uitgereikt gekregen van de KNVB districts voorzitter Oost.
Lees meer...

Collage 1 juni

De foto collages van zaterdag 1 juni, alsmede die van onze vrouwenafdeling. Eerder zien volg dan de instagram accounts van DZC'68 en Vrouwenvoetbal DZC'68
Lees meer...

Dzc'68 JO12-6G wint laatste wedstrijd overtuigend

Vandaag de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen ! Gelukkig wel met super mooi voetbalweer ! Vol goede moed en vol op zin , verzamelden we om 9 uur in ons mooie clubgebouw. Helaas waren Abigail en Djoanna vandaag verhinderd. 
Lees meer...

DZC'68 VR1 Kampioen 2e klasse


Zaterdag 18 mei is VR1 met een 2-3 winst op sv Epe VR1 kampioen geworden in de 2e klasse C. Komend seizoen debuteert DZC’68 met het vrouwenvoetbal op Landelijk niveau in de eerste klasse. Een puike prestatie van de dames, trainer en het overig kader
Lees meer...

JO 14-1 kampioen

In een super spannende wedstrijd kwamen onze Kanjers in de eerste helft op voorsprong, de ontlading was direct groot, maar door het sterke spel van de Arnhemse Boys en ook omdat de meeste van onze kanjers erg zenuwachtig waren steeg de spanning met de minuut.
Lees meer...

Collage 18 mei

De foto collages van zaterdag 18 mei, alsmede die van onze vrouwenafdeling. Eerder zien volg dan de instagram accounts van DZC'68 en Vrouwenvoetbal DZC'68
Lees meer...

Meerdere teams kampioen

Zaterdag 25 mei, zijn meerdere teams kampioen geworden in hun klasse. Dat zijn de JO11-4, JO12-3, JO14-1, 2de en de Vrouwen 1.
Allemaal van harte gefeliciteerd met het behalen van deze mooie mijlpaal.

Collage 11 mei

De foto collages van zaterdag 4 mei, alsmede die van onze vrouwenafdeling. Eerder zien volg dan de instagram accounts van DZC'68 en Vrouwenvoetbal DZC'68
Lees meer...

Te Kloeze Riooltechniek bordsponsor bij DZC'68

Te Kloeze Riooltechniek BV is bordsponsor geworden bij DZC'68. De specialist bij rioolproblemen heeft zich voor drie jaar aan onze vereniging verbonden. Wij heten Te Kloeze van harte welkom!
Lees meer...

Collage 4 mei

De foto collages van zaterdag 4 mei, alsmede die van onze vrouwenafdeling. Eerder zien volg dan de instagram accounts van DZC'68 en Vrouwenvoetbal DZC'68
Lees meer...

Ook Broekhuis Oost Bronzen Balsponsor DZC'68

Naast Broekhuis Opel is ook Broekhuis Oost toegetreden tot de DZC-familie. De BMW en Mini dealer aan  de Innovatieweg 12 in Doetinchem is een overeenkomst aangegaan als Bronzen Balsponsor. Wij heten ook Broekhuis Oost van harte welkom!
Lees meer...

Broekhuis Opel Doetinchem Bronzen Balsponsor

Broekhuis Opel Doetinchem  is Bronzen Balsponsor geworden bij DZC'68. De Opel dealer van de Achterhoek heeft zich voor drie jaar aan onze vereniging verbonden. Wij heten Broekhuis Opel van harte welkom bij onze vereniging!
Lees meer...

Vrijwilligers aan het woord

Deze keer aan het woord: vader en dochter Eric en Marissa Horstink. Eric werkt op de afdeling opsporing van NVWA,
Marissa is lerares op basisschool De Zonneboom in Doetinchem. Ze zijn beiden trainer/coach van de MO17-1 bij DZC.
Lees meer...

Techniek Praktijk Centrum Doetinchem bordsponsor DZC'68

De stichting Techniek Praktijk Centrum Doetinchem is bordsponsor geworden bij DZC'68. Het opleidingscentrum met bijna 400 verschillende opleidingen en cursussen heeft zich voor 3 jaar aan onze vereniging verbonden.
Lees meer...

DZC'68 JO9-1 wint het De Graafschap Pincvision Tournement 2019!

Op 2e paasdag wist de JO9-1 van DZC'68 zich te plaatsen voor de finale van het De Graafschap Pincvision Tournement. Dinsdag  23 april, mocht de JO9-1 voorafgaand aan de wedstrijd De Graafschap - FC Emmen de finale in het stadion spelen tegen Sp. Rekken JO9-1.
Lees meer...

Collage 20 april

De foto collages van zaterdag 20 april, alsmede die van onze vrouwenafdeling. Eerder zien volg dan de instagram accounts van DZC'68 en Vrouwenvoetbal DZC'68
Lees meer...

Özgür Dayioglu nieuwe trainer DZC’68 VR1

Komend seizoen wordt Ӧzgür Dayioglu (34) de nieuwe trainer/coach van DZC’68 VR1 in Doetinchem. Afgelopen vijf jaar was hij actief voor De Treffers en liep hij voor zijn opleiding UEFA-B, onder andere mee met De Treffers en DTS’35. Bij dit traject werd hij begeleid door een docent die tevens hoofdcoach is bij SC Heerenveen VR1 (Eredivisie vrouwen).
Lees meer...

Nieuws vanuit de Scheidsrechters commissie

Nieuws van de scheidsrechtercommissie
Lees meer...

Collage 13 april

De foto collages van zaterdag 13 april, alsmede die van onze vrouwenafdeling. Eerder zien volg dan de instagram accounts van DZC'68 en Vrouwenvoetbal DZC'68
Lees meer...

Arbitrageplan scheidsrechters commisie

De laatste maanden heeft de scheidsrechters commissie, een arbitrageplan gemaakt en deze is goedgekeurd door het bestuur.

Lees meer...

Vacature trainer-coach DZC’68 JO23-1

Voor seizoen 2024-2025 is DZC’68 opzoek naar een trainer-coach voor DZC’68 JO23-1. Momenteel komt DZC’68 JO23-1 uit in de 4e divisie, waarbij wij hopen dit seizoen te promoveren naar divisie 3.
 
Lees meer...

Collage 6 april

De foto collages van zaterdag 6 april, alsmede die van onze vrouwenafdeling. Eerder zien volg dan de instagram accounts van DZC'68 en Vrouwenvoetbal DZC'68
Lees meer...

Panel Precision BV Bronzen Balsponsor bij DZC'68

Panel Precision BV uit Terborg is Bronzen Balsponsor geworden bij DZC'68. De specialist op het gebied van plaatbewerking is hiermee drie jaar verbonden aan onze vereniging. Wij zijn zeer verheugd met deze samenwerking en heten Panel Precision van harte welkom.
Lees meer...

DZC’68 17-03 bekert door naar de Finale

Het was een mooie zaterdag voor de boys van DZC’68 17-03 er stond een lastige tegenstander op het programma VIOD 17-03.


Lees meer...

"Top Team" JO9-09 wint

Zaterdag 30 maart speelde de JO9-9 voor de Beker tegen VS Haarlo JO9-1. Het team was een van de Top teams van deze week en speelden in de mooie shirts met positieve teksten op hun rug. 
Lees meer...

JO15-3 wint ook deze zwaar bevochtte pot

Een wedstrijd dat begon uiteraard met een minuut stilte na de trieste gebeurtenissen van afgelopen maandag! Door wat blessures moesten we aan wat leen spelers gekomen van diverse elftallen gelukkig konden we 14 man op het wedstrijd formulier plaatsen.
Lees meer...

"TOP Team" JO12-6G wint hun wedstrijd

Vandaag waren we een van de "Top-teams" bij Dzc'68. Een top team is een uitverkoren team die in de unieke , positief coachen shirts mag spelen ! Dit zijn shirts met leuke positieve kreten op de rug ( de foto's spreken voor zich )! Natuurlijk vinden we zelf al dat we een top team zijn/hebben , dus deze shirts zaten ons als gegoten !!
Lees meer...

Heel DZC'68 bakt bij Gaabs!

Gabi Hunter van Gaabs is de officiële taartenbakster van DZC'68 geworden! Wij zijn enorm trots en verheugd dat DZC'68 voor mooie en lekkere taarten terecht kan bij de gezelligste bakwinkel van Nederland! 
Lees meer...

Autobedrijf Ruesink Doetinchem sponsor bij DZC'68

Autobedrijf Ruesink is bordsponsor geworden bij DZC'68. De gerenommeerde Citroën en Fiat dealer uit Doetinchem is een overeenkomst aangegaan voor drie jaar. Wij heten Autobedrijf Ruesink van harte welkom bij onze vereniging.
Lees meer...

Eijmans kiest voor zekerheid en dus voor DZC'68!

De firma Eijmans uit Didam heeft ook voor zekerheid gekozen en is sponsor geworden bij de mooiste club van Nederland! Het reclamebord van de onafhankelijk intermediair op het gebied van assurantiën, pensioenen en hypotheken hangt de aankomende drie jaar aan het hoofdveld van DZC'68.
Lees meer...

Cesartherapie Jansen aan hoofdveld DZC'68

Cesartherapie Jansen uit Terborg en Gaanderen is de aankomende drie jaar door middel van een reclamebord zichtbaar aan het hoofdveld van DZC'68. Wij heten Cesartherapie Jansen van harte welkom als sponsor bij onze club!
Lees meer...

Nieuws vanuit de Scheidsrechters commissie

Het nieuws van de scheidsrechterscommissie, wat doen ze / hebben gedaan, de laatste tijd.
Lees meer...

Lazize verandabouw bordsponsor bij DZC'68

Lazize verandabouw heeft een sponsorovereenkomst afgesloten met DZC'68. Lazize verandabouw is de aankomende drie jaar aan ons hoofdveld te zien met 3 meter boarding. Wij heten Andre en Ruben van Lazize van harte welkom bij onze club!
Lees meer...

Iedere week drie Top Teams Prettig Sportklimaat

Veel leden en andere betrokkenen bij DZC’68 weten dat ‘plezier&sportiviteit’ de basis vormen van het DNA van de club. Een prettig sportklimaat is wat ons bindt en een belangrijke bijdrage levert aan de prestaties van onze teams.


Lees meer...

Vrijwilliger aan het woord

Deze keer aan het woord: Thijs Pelgrom (41), vader van Jelle en Isa en partner van Janneke. Geboren in Hummelo, sinds 2004 woonachtig in Doetinchem en werkt als administrateur bij de firma Svedex in Varsseveld en bij de Steenoven BV in Hummelo. Thijs is sinds de zomer van 2017 trainer van het team van zoon Jelle bij de JO9.
Lees meer...

Nieuwe aflevering DZC'68 TV online

Er is weer een nieuwe aflevering op DZC'68 TV online.
 
De wedstrijd tegen NSC Nijkerk 1
Lees meer...

Wedstrijdverslag Dzc'68 JO12-6G - KSV/ERIX JO12-1G

Zaterdag 9 maart mochten eindelijk weer de wei in ! Prima omstandigheden, beetje winderig misschien maar daar hebben 2 teams last/gemak van 
Lees meer...

Stukje nostalgie verdwijnt, sloop kleedkamers veld 4

Deze week is er begonnen met de sloop van de kleedkamers bij veld 4. Wie heeft zich hier niet omgekleed of leuke activiteiten bij gedaan.
Lees meer...

MO17-1 2e plaats op Voetbal Talenten Toernooi (VTT)

DZC '68 is dit seizoen gestart met een MO17-1 in een landelijke competitie (4e Divisie) welke door de KNVB is opgezet om de ontwikkeling van het meidenvoetbal in deze leeftijdscategorie te stimuleren
Lees meer...

Jos van der Veen komend seizoen hoofdtrainer bij DZC’68

DZC’68 heeft met Jos van der Veen de hoofdtrainer voor het aankomende seizoen binnen. De 29-jarige Van der Veen, nu nog trainer bij zaterdag hoofdklasser DETO, wordt de opvolger van de naar Quick’20 vertrekkende Stéven Verheijen. De keuze voor van der Veen sluit aan bij de wens van DZC’68 voor een jonge enthousiaste trainer met een duidelijke visie.
Lees meer...

Een kijkje in de keuken bij

Hallo! Ik ben Mischa Damen, één van de medewerkers in de keuken van DZC. Ik ben fulltime student in Enschede aan Universiteit Twente.
Lees meer...

Altop zorgt voor frisse wind bij DZC'68

Met trots melden wij dat DZC'68 een sponsorcontract heeft afgesloten met de Altop Groep. Onderdeel hiervan is Altop International die het luchtbehandelingssysteem heeft geplaatst op onze accommodatie. De Altop Groep zal de aankomende drie jaar als Bronzen Balsponsor aan onze vereniging verbonden zijn.
Lees meer...

DZC'68 JO17-3 bekert verder

Zaterdag 23 februari was het in het teken van de beker, voorde jo17-3, we zaten al bij de laatste 8 van de 64.
Lees meer...

Vrijwilliger aan het woord

Deze week aan het woord: Jan de Boer (45), vader van Luca, Alessio en Federico, partner van Claudia.  Bij DZC’68 sinds de zomer van 2011 toen mijn oudste zoon Luca begon met voetballen in de Champions league.
Lees meer...

Nieuwe aflevering DZC'68 TV online

Er is weer een nieuwe afleveringen op DZC'68 TV online.
 
De wedstrijd tegen "asv Dronten 1"
Lees meer...

Trainer Jo15-3 loopt de Alpe d'Huzes, voor aan kanker overleden moeder

Rico Stap, trainer van de Jo15-3,  gaat op 6 juni de alpe d'huzes 3x op ( 50 km) in strijd tegen kanker. Hij zamelt geld in om ooit een wereld zonder kanker te creëren! Wie wilt dat nou niet?
Lees meer...

Buddysysteem ook door KNVB opgemerkt

De KNVB heeft ook het buddysysteem binnen de vrouwen- en meidenafdeling van DZC'68 opgemerkt. Het bericht staat momenteel op de voorpagina van de KNVB-site en via deze link te lezen.
Lees meer...

De kater komt later....

Zaterdag 9 febraurai  stond de 1e wedstrijd van het voorjaars seizoen op het progamma tegen DZC'68 J015-4.  Wij DZC'68 15-3 begonnen aan de wedstrijd met een iets andere opstelling om het middenveld van de JO15-4 te kunnen bestormen.
Lees meer...

DZC JO13-1 en "De storm van Bedum"

Al maanden hebben we het over deze wedstrijd. Juist hierom werden kosten nog moeite gespaard om alle uitwedstrijden met een bus te kunnen gaan. Puur om de grote afstanden. Vandaag 228 kilometer voor de boeg. Op zich is dat nog wel te overzien, maar in het holst van de nacht (5.30 uur) opstaan is voor deze verslaggever/teammanager niet zo weggelegd
Lees meer...

Keukenloods.nl en DZC'68 vinden elkaar!

Met trots kunnen wij melden dat Keukenloods.nl en DZC'68 een samenwerking voor vier jaar zijn aangegaan. Deze landelijke grote speler in de 'keukenmarkt' staat wekelijks in de basis bij onze hoofdmacht maar is ook zeker zichtbaar aan de zijlijn! Daarnaast kunnen alle leden profiteren van de actie van Keukenloods Gaanderen op de ledenpas!
Lees meer...

Mike Clephas volgend jaar geen trainer meer van Vrouwen 1

In overleg met bestuur, technisch manager en afdeling Vrouwenvoetbal is besloten dat Mike Clephas aan het einde van het seizoen gaat stoppen als trainer van ons Vrouwen-1 team.
Lees meer...

Sterke start JO15-3 tegen 2e klasse DTS JO15-2 uit EDE

Aangezien er weinig gevoetbald werd zaterdag 2 februari, ging de oefenwedstrijd van onze JO15-3 door tegen JO15-2 DTS uit Ede.
Lees meer...

Sport en spel voor senioren

Iedere vrijdag van 10:00 tot 11:00 wordt er sport en spel voor senioren georganiseerd. Er worden verschillende sport- en spelvormen gedaan, aangepast op ieders niveau. Het gezellig samen bewegen, staat voorop!
Lees meer...

JO15-1 Sportploeg van het jaar

Maandag 28 januari zijn de jongens van de JO15-1 sportploeg van het jaar geworden, dat georganiseerd was door Sportservice Doetinchem.
Lees meer...

De Groenmakers goud waard voor DZC'68 en vrouwenvoetbal!

Dat de De Groenmakers goud waard is voor DZC'68 blijkt deze periode wel. Dagelijks hebben de 'rayonhoofden' contact met elkaar om de velden zo snel mogelijk weer bespeelbaar te krijgen. Dit alles om het balletje weer lekker te laten rollen! DZC'68 is dan ook ontzettend trots en verheugd dat De Groenmakers zich langer als Gouden Balsponsor aan onze vereniging heeft verbonden.
Lees meer...

Nieuwe aflevering DZC'68 TV online

Er is weer een nieuwe afleveringen op DZC'68 TV online.
 
De wedstrijd tegen "de Merino's"
Lees meer...

Steven Verheijen met ingang van het nieuwe seizoen naar Quick’20

Afgelopen week heeft onze hoofdtrainer van DZC’68, Steven Verheijen, het bestuur gemeld dat hij met ingang van het nieuwe seizoen (2019-2020) trainer wordt van derde divisionist Quick’20 in Oldenzaal.
Lees meer...

Vrijwilliger aan het woord

Deze keer Marcel Heijink, trainer van de JO13-6M
Lees meer...

DZC'68 gaat vloggen

Onze club groeit en dat betekent dat we niet alles meer kunnen volgen. We willen natuurlijk alle leuke momenten meekrijgen dus gaan we teams de kans geven om hun dag aan de rest van DZC te laten zien. We geven elke week een ander team de kans om te laten zien waarom hun zaterdag zo leuk is. Dit kan met een thuiswedstrijd, maar de vlogstok (selfiestick) mag ook zeker mee naar een uitwedstrijd.
Lees meer...

JO13-1 speelt finale KNVB Weber Woonwereld Toptoernooi

In het donker verzamelen we ons op de parkeerplaats van DZC. Na 2,5 week rust bereiden we ons nu voor op de tweede seizoenshelft. Middels scherpe trainingen, oefenwedstrijden en een KNVB toptoernooi proberen we onze boys en girl zo goed mogelijk voor te bereiden op de laatste 10 competitiewedstrijden.
Lees meer...

Buddy’s bij meidenvoetbal DZC’68

Het meiden- en vrouwenvoetbal bij DZC’68 zit al een tijdje in de lift. Er wordt door het bestuur, management en de coördinator en betrokken vrijwilligers hard gewerkt om alle 180 meiden en vrouwen te stimuleren en faciliteren om op het voor hen passende niveau te voetballen.
Lees meer...

Collages nieuwjaarsreceptie + snerttoernooi

De foto collages van zaterdag 5 januari van onze nieuwjaarsreceptie en het snerttoernooi.
Lees meer...

Nieuwjaarsreceptie – Sport verenigt

Zaterdag 5 januari hield DZC’68 twee van haar monumentale activiteiten: de Nieuwsreceptie met daaropvolgend het Snerttoernooi. Tijdens de Nieuwsreceptie werd teruggeblikt en vooruitgekeken én werden de Vrijwilligers van het Jaar benoemd: Roy Leguijt, Monique Derksen en Danny van Leeuwen.
Lees meer...

Iedereen voelt zich bij ons thuis

"Het clubhuis van DZC'68 staat 7 dagen per week open voor tal van andere doeleinden dan voetbal. Voorzitter Jan Minkhorst vindt het belangrijk dat iedereen welkom is bij zijn club" zo begint het artikel op Grenzeloos Actief.
Lees meer...

Snert toernooi, Fotoalbum

Het nieuwe jaar, trappen we tradite getrouw af met het snert toernooi voor alle 019 en senioren teams van DZC'68. Hierbij de foto's
Lees meer...

E&M Draadvonktechniek zoekt halve kantinetafel!

De actie sponsor een kantinetafel loopt aardig maar nog 2 a 3 tafels extra zou super zijn! Nu heeft Eddy Janssen van E&M Draadvonktechniek aangeven een halve tafel te willen sponsoren. Wie wil samen met E&M Draadvonktechniek met zijn logo op zo'n prachtige tafel? Bij interesse graag een berichtje aan Support68@dzc68.nl 
Lees meer...

DZC’68 2x genomineerd voor Sportploeg / Sport stimulerings initiatief

Wij zijn 2x genomineerd voor de "Doetinchemse Sportverkiezing 2018", namelijk Sportploeg "JO15-1" en voor Sport stimulerings initiatief "Walking Football" 
Lees meer...

Lankhof Beveiliging & Telecom verlengt sponsorcontract

Lankhof Beveiliging & Telecom heeft het Zilveren Balsponsorcontract met DZC'68 met 4 jaar verlengd. Ook in onze nieuwe accommodatie heeft Lankhof er namelijk voor gezorgd dat dmv hun camerasysteem er beter op uw en onze spullen gelet kan worden. Daar zijn wij als vereniging zeer content mee en danken Lankhof voor het vertrouwen!
Lees meer...

Kremer Groep Zilveren Balsponsor DZC'68

Zaterdag 8 december zijn Richard & Coen Kremer van de Kremer Groep BV een (sponsor)overeenkomst aangegaan met DZC'68. De Kremer Groep zal de aankomende drie jaar als Zilveren Balsponsor op Sportpark Zuid zichtbaar zijn. Tevens heeft Coen Kremer aangegeven alvorens hij bij Juventus gaat spelen eerst nog een paar jaar de geel-blauwe kleuren van DZC'68 wil verdedigen. 
Lees meer...

Vrijwilliger aan het woord

Deze week aan het woord: Heico Heezen, geboren getogen in de Achterhoek. Hij woont met zijn vrouw Nelke en twee kinderen Cas en Tijn in het centrum van Doetinchem. Werkzaam in het onderwijs op het Graafschap College in Doetinchem, sport regelmatig en gaat vaak op stap met zijn twee Labradoodles Sepp en Raf.
Lees meer...

Nieuwe aflevering DZC'68 TV online

Er is weer een nieuwe afleveringen op DZC'68 TV online.
 
De wedstrijd tegen KHC
Lees meer...

Collage 16 februari 2019

De foto collages van zaterdag 16 februari, alsmede die van onze vrouwenafdeling. Eerder zien volg dan de instagram accounts van DZC'68 en Vrouwenvoetbal DZC'68
Lees meer...

DZC '68 JO13-1 steviger in de top van de 2e divisie!

Ik begin als mens altijd een beetje weemoediger te worden als we richting de kerst gaan. Donkere dagen, koudere temperaturen, en steeds vaker let ik op achtergronden van mensen, bedoelingen of opmerkingen, en aan hoe goed wij het eigenlijk hebben, en hoe slecht sommigen anderen. En dan begin je aan een seizoen als leider van 13 ventjes en 1 meid met maar 1 opdracht. Ik heb er samen met trainers Nick en Tolly veelvuldig over gesproken in de aanloop naar dit seizoen want voor ons allemaal geldt maar 1 ding.
Lees meer...

De kampioenswedstrijd van de JO15-3

De allerlaatste wedstrijd van de competitie was een KAMPIOENSWEDSTRIJD tegen Terborg-silvolde J015 2 om 09.00 werd er verzameld in de kantine bij DZC'68, kort daarna namen wij vergader ruimte 2 in beslag om daar in alle rust ons wedstrijd bespreking te doen ivm de vele drukte in de gangen bij de kleedkamers.
Lees meer...

Herfstkampioenen!

De herfstkampioenen zijn bekend, namens DZC'68 van harte gefeliciteerd!
Lees meer...

Sfeerimpressie eerste walking football wedstrijd bij DZC'68

Vrijdag 7 december  kwam Keijenborgse boys op bezoek. De walking football mannen van DZC'68 trainen iedere vrijdagochtend, daarom was het tijd om hun geleerde skills van onze trainer Ralf Timmer te tonen tijdens een echte wedstrijd. 
Lees meer...

Hoogbezoek bij DZC'68

5 december was er hoogbezoek bij DZC'68,namelijk Sinterklaas en de Pieten. Er waren 37 kinderen van DZC'68 die dit allemaal mee maakte.
Lees meer...

Collage 1 december 2018

De foto collages van zaterdag 1 december, alsmede die van onze vrouwenafdeling. Eerder zien volg dan de instagram accounts van DZC'68 en Vrouwenvoetbal DZC'68
Lees meer...

Nieuwe afleveringen DZC'68 TV online

Er zijn weer twee nieuwe afleveringen op DZC'68 TV online.
 
De wedstrijd tegen vv Scherpenzeel en Go Ahead Kampen 1
Lees meer...

Mijn ideale D1  (JO15-1)

De lest for best, het ideale elftal volgens Gerben van Hardeveld, dat hij trainer was. Bij deze willen we Gerben bedanken voor de mooie verhalen van 50 jaar DZC'68.
Lees meer...

De helden van de toekomst

We kregen dit filmpje toegestuurd, de helden van de toekomst voor DZC'68
Lees meer...

DZC JO13-1 en het mirakel van Emmen!

Terwijl heel Nederland al in de ban is van pepernoten, cadeau's en kerstpakketten moeten wij voor de winterstop nog twee mooie wedstrijden spelen. En net als echte profs mogen we vandaag ervaren hoe het is om na lang in de bus te hebben gezeten nog eens een wedstrijdje te voetballen. En dan ook nog tegen een betaald voetbal organisatie. FC Emmen uit staat op het programma. De nieuwkomer in de eredivisie is natuurlijk ook bezig om eigen talent op te leiden, net als alle andere betaald voetbal clubs.
Lees meer...

Vrijwilliger aan de woord

Deze week aan het woord: Wendie Leferink-Tang, 47 jaar en geboren in Doetinchem. “Samen met mijn maatje, vriendje en echtgenoot Timmo hebben we twee leuke kids Quinty van 17 en Kenji van 12, waar ik elke dag voor zorg.”
Lees meer...

Collage 24 november 2018 (Fotoalbum)

De foto collages van zaterdag 24 november, alsmede die van onze vrouwenafdeling. Eerder zien volg dan de instagram accounts van DZC'68 en Vrouwenvoetbal DZC'68
Lees meer...

JO13-1 blijft de koplopers in zicht houden.

Tegenslag alom deze week. Hugo blijft nog de hele week thuis om uit te zieken, en de slepende blessure van Tim lijkt er niet veel beter op geworden te zijn. In ieder geval niet goed genoeg om te trainen en dus ook te spelen.
Lees meer...

Kwam het door zwarte piet of niet ....?

Het is weer zaterdag ! YES weer een wedstrijd vandaag tegen leeftijdsgenoten van Gendringen .
Lees meer...

Algemene Ledenvergadering – Voetbal is Feest

Dinsdagavond 21 november stond er weer een Algemene Ledenvergadering op het programma. Een vergadering waarin het bestuur van DZC'68 verantwoording aflegt over alle zaken die het afgelopen seizoen zijn gepasseerd. 

Lees meer...

Vrijwilligersavond groot succes

Zaterdag 17 november was de jaarlijkse vrijwilligersavond bij DZC'68. Dit jaar was er extra aandacht vanwege het 50 jarig bestaan van de club.
Lees meer...

Collage 17 november 2018 (Fotoalbum)

De foto collages van zaterdag 17 november, alsmede die van onze vrouwenafdeling. Eerder zien volg dan de instagram accounts van DZC'68 en Vrouwenvoetbal DZC'68
Lees meer...

Jo14-1 winnen weer van Spero maar moeizaam met 2-1

Natuurlijk werden Gijs en Frits gemist, want die moesten vanwege de vele blessures met de O15-1 mee, maar Spero bleek te hebben geleerd van de beker wedstrijd.
Lees meer...

DZC JO13-1 al in de ban van Sinterklaas

Na 4 opeenvolgende winstpartijen moesten we vandaag naar Rijssen voor de wedstrijd tegen Excelsior '31. Uit vooronderzoek wisten we dat dit weleens een zware kluif kon gaan worden, omdat deze ploeg makkelijk combineert en ook fysiek zijn mannetje staat.
Lees meer...

Kom aankomende zaterdag op de fiets

Kom aankomende zaterdag op de fiets naar DZC'68 als je een thuiswedstrijd speelt, dit vanwege de vele wedstrijden en de geringe parkeerplaatsen.

Collage 10 november 2018 (Fotoalbum)

De foto collages van zaterdag 10 november, alsmede die van onze vrouwenafdeling. Eerder zien volg dan de instagram accounts van DZC'68 en Vrouwenvoetbal DZC'68
Lees meer...

Onderschatting is overschattig, maar toch .......

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen Pax op het programma.
Pax staat onderaan en iedereen wist het al zeker, vandaag gaan we winnen!! Want, ja hallo, hun staan onderaan! Voor de wedstrijd heb ik nog wel even aangeven dat ook Pax waarschijnlijk geen kadootjes weggeeft vandaag. Daar was iedereen het mee eens. We moesten er toch echt voor gaan vechten!
Lees meer...

DZC JO13-1 pakt 4e zege op een rij!

Donkere wolken pakken zich samen boven sportpark Zuid. Het is grauw en regenachtig, en tussen de regenbuien door druppelen onze spelers binnen in ons mooie sportcomplex. Ook de spelers en begeleiding van onze tegenstander Schalkhaar arriveren in hun kleedkamer. We krijgen complimenten voor de leuke ontvangst van onze gastheer en voor de prachtige accommodatie waar we als leden van DZC allemaal gebruik van mogen maken, aldus onze reuze sportieve tegenstanders van vandaag.
Lees meer...

tB Investments kleedt DZC'68 JO14-2

tB Investments heeft onze JO14-2 niet alleen voorzien van het prachtige DZC'68 tenue maar de mannen lopen er ook strak bij op de training in hun schitterende trainingskleding. DZC'68 is de familie Ten Brinke zeer erkentelijk voor dit gebaar! 
Lees meer...

Sligro en DZC'68 genieten groots van samenwerking

Zaterdag 3 november hebben Albert Ketz van de Sligro Doetinchem en voorzitter Jan Minkhorst een hernieuwd sponsorcontract getekend. De prettige samenwerking tussen onze foodleverancier en de vereniging heeft de Sligro bewogen het sponsorcontract op te waarderen naar een Zilveren Balsponsorpakket. Daar kunnen wij groots van genieten!
Lees meer...

Gendringen zat. 3 - DZC'68 9: de bijna-stunt

Voor de tweede keer dit seizoen naar De IJsselweide in Ulft. Maar nu voor vv Gendringen Zaterdag 3, aan de andere kant van het sportpark.
Lees meer...

DZC JO13-1 en de muur uit Drachten.

Waar we afgelopen dinsdag nog kletsnat van het trainingsveld kwamen, scheen vandaag een prachtige najaarszon. En dat terwijl het vannacht voor het eerst een paar graden onder nul was geweest. We hebben de hele week gewaakt voor onderschatting. 
Lees meer...

Wedstrijdverslag DZC'68 JO12G - KILDER JO12-1

Kilder, de mede koploper(5 - 15), thuis, iemand moet toch eens proberen te winnen van zo'n team ! En dat waren we ook zeker van plan !
Lees meer...

Memoires 11 - Het tochtige Setax-busje

Hierbij de elfde memoires, van Gerben van Hardeveld, over zijn belevenissen van 50 jaar DZC'68. Elke maand, van het jubileumjaar komen de memoires online.
Lees meer...

Vrijwilliger aan het woord

Steven Smit is getrouwd en vader van drie kinderen.Hij is leider van JO15-1 bij DZC'68 en werkt bij Vion Retail in Groenlo, waar hij ook leiding geeft aan een team en verantwoordelijk is voor de IT.
Lees meer...

Wedstrijdverslag MVR J015 3 - DZC '68 J015 3

Zaterdag 27 oktober stond er toch wel een bijzondere pot op het progamma tegen MVR J015 3, die helaas afgelopen maanden door een verschrikkelijk drama wat zich afspeelde in de 1e bekerronde in het nieuws kwam.,
Lees meer...

DZC’68 11, Maakt zich Sterk voor Matchis

: Het Nederlands Centrum voor Stamceldonoren

Matchis: Het Nederlands Centrum voor Stamceldonoren is de komende seizoenen verbonden aan het elfde en zal met haar logo te zien zijn op de polo shirts van dit team. 
Lees meer...

DZC’68 1 verliest in Ede van DTS’35

Zaterdag 20 oktober vertrok de spelersbus van DZC'68 1 richting Ede, dit keer voor een uitwedstrijd tegen DTS’35. De blauw witten verloren tot nu toe al haar wedstrijden in de 1e klasse D.
Lees meer...

Wedstrijdverslag vv Doetinchem 2 – DZC’68 11

Zaterdag 20 oktober stond er een bekerwedstrijd op de planning: tijdens de officieuze loting in Zeist zijn wij aan het zaterdag team van vv Doetinchem gekoppeld. Toevallig is dit team ook een tegenstander van ons in de competitie, zij staan momenteel ongeslagen bovenaan en we wisten dat het voor ons geen makkelijke middag zal worden. 
Lees meer...

Collage 20 Oktober 2018 (Fotoalbum)

De foto collages van zaterdag 20 oktober, alsmede die van onze vrouwenafdeling. Eerder zien volg dan de instagram accounts van DZC'68 en Vrouwenvoetbal DZC'68
Lees meer...

Aan de top blijven is moeilijker, dan aan de top komen

Dat is de titel, uit de De TrainerCoach, (verenigingsblad van de VVON) van deze maand. Hierin vertellen Ralph Timmer en Jan Minkhorst, over hoe de weg is gegaan naar "het predicaat Regionale Jeugdopleiding".
Lees meer...

Walking Football impressie foto's

Vrijdag 19 oktober was er weer walking football. Hieronder staan de foto's. Lijkt het leuk om mee te doen, kan elke vrijdagochtend vanaf 9:30 uur bent u welkom op ons Sportpark.
Lees meer...

Wij zijn op zoek naar scheidsrechters, iets voor u !!!

DZC’68 maakt werk van het scheidsrechterbeleid!

Wij zijn de grootste amateurvereniging van Doetinchem. Er worden dan ook iedere week vele (jeugd)wedstrijden op ons mooie complex gespeeld. Dat kan niet zonder spelleiders en scheidsrechters.
Lees meer...

Na elke thuiswedstrijd van DZC'68 1 een interview met Stéven Verheijen

Vanaf dit seizoen, na iedere thuiswedstrijd, een interview met  hoofdtrainer Stéven Verheijen over de gespeelde wedstrijd, verschijnt een paar dagen later op Soundcloud. 
Lees meer...

Cohen Machineverhuur is gek met DZC'68 JO15-1

Cohen Machineverhuur is gek op de mannen van JO15-1. Cohen Machineverhuur die al jarenlang als shirtsponsor is verbonden aan dit team heeft de mannen dit seizoen ook nog eens voorzien van trainingstenues en winterjassen. Arthur namens DZC'68 en de JO15-1 ontzettend bedankt!
Lees meer...

EXIT Toys naamgever Champions League DZC'68

EXIT Toys Buitenspeelgoed is naamgever geworden van onze kleinste sterren (EXIT Toys Champions League). Het Doetinchemse bedrijf wil met zijn eigentijdse buitenspeelgoed kinderen stimuleren en zelfs uitdagen om buiten te spelen. Dit streven past ons als een DZC-shirt en we zijn dan ook zeer verheugd met deze samenwerking!Lees meer...

Doseer.nl huisleverancier met Zilveren randje!

Doseer.nl is, naast huisleverancier bij DZC'68 van alles wat te maken heeft met schoonmaak en hygiëne, ook Zilveren Balsponsor geworden. Wij zijn als vereniging enorm trots op de samenwerking met dit mooie Doetinchemse bedrijf!
Lees meer...

Verkeersschool Anneveldt Bronzen Balsponsor DZC'68

Verkeersschool Anneveldt al jaren lang bordsponsor bij DZC'68 heeft een ander route gekozen en is Bronzen Balsponsor geworden! Wij zijn Piet Anneveldt zeer erkentelijk in zijn vertrouwen en zijn blij met deze hernieuwde samenwerking!
Lees meer...

DZC O14-1 laat zich bedriegen in onnodige harde wedstrijd in Wijchen!

Vol goede moed gingen onze jongens op pad richting Wijchen. (Onze Jongens ipv kanjers, hier meer over later) Helaas zat het verkeer niet mee door de files en kwamen de meesten te laat aan, waardoor de opwarming ook verkort moest worden.

Lees meer...

Derksen projectservice Zilveren Balsponsor DZC'68

Derksen projectservice is DZC'68 goed gezind! Naast sponsoring van diverse jeugdteams met kleding is Derksen Projectservice nu ook Zilveren Balsponsor geworden. Daar zijn we trots op en kunnen we als club op bouwen! 
Lees meer...

Collage 13 Oktober 2018 (Fotoalbum)

De fotocollage van Zaterdag 13 Oktober
Lees meer...

Een kampioen is iemand die opstaat als hij eigenlijk niet meer kan

De verliespartij tegen ATC'65 afgelopen week dreunde nog lang na in het kamp van DZC JO13-1. Wederom hadden we veel 100% kansen maar wisten we niet te scoren, en zoals de wetten in het voetbal voorschrijven krijg je dan de "kous op de kop". 
Lees meer...

SCiEB Vastgoed BV van bord naar Bronzen Balsponsor

SCiEB Vastgoed BV voelt zich zo goed thuis bij DZC'68 dat Hans Siebes heeft besloten om zijn huidige sponsorcontract open te breken en op te waarderen naar een Bronzen Balsponsorpakket! Daar zijn wij als vereniging natuurlijk ontzettend blij mee. Wilt u als sponsor ook meer zichtbaarheid bij DZC'68? Vraag dan aan de mannen van Support68 wat de mogelijkheden zijn.
Lees meer...

Gasten kaart

Alle gasten teams die bij DZC'68 komen spelen, krijgen ze van de gastheer / wedstrijdsecr., onderstaande kaart. 
Lees meer...

Collage 6 Oktober 2018 (Fotoalbum)

De fotocollage van Zaterdag 6 Oktober
Lees meer...

Van Egmond Groep op shirt eerste elftal DZC'68

De Van Egmond Groep staat de aankomende vier jaar op de mouw van het tenue van het eerste elftal van DZC'68. Daarnaast is de van Egmond Groep Zilveren Balsponsor geworden. Wij zijn als DZC'68 zeer verheugd met de samenwerking met dit gerenommeerde Achterhoekse bedrijf!
Lees meer...

Collage 29 september 2018 (Fotoalbum)

Vanaf deze week, de foto collages van zaterdag, via deze weg te volgen. Ook die van onze vrouwenafdeling. Eerder zien volg dan de instagram accounts van DZC'68 en Vrouwenvoetbal DZC'68
Lees meer...

JO13-1 net te laat voor de SNEEKWEEK!!!

Na het geweldige seizoen van de JO13-1 van het afgelopen jaar, is het nu de beurt aan een bijna geheel nieuwe ploeg. Een opvallende wijziging is daarbij dat we er dit seizoen een dame bij hebben. Buiten het veld ja, maar binnen de lijnen................
Lees meer...

DZC’68 verliest in en van Hierden

DZC’68 heeft afgelopen zaterdag (29/9) ook haar tweede competitiewedstrijd verloren, het werd in en tegen Hierden 2-1. De vrijdagavond ervoor was er tijd om in De Groes in Zelhem te spreken met spits Meron Zehaye.
Lees meer...

Introductiefilm DZC’68 – In drie minuten, een leven lang …

DZC’68 heeft veel zaken prima op orde en wordt daarom door andere partijen regelmatig gevraagd om presentaties te verzorgen. Aan de ene kant is dat bijvoorbeeld over haar strakke organisatiestructuur en gecertifieerde jeugdopleiding en aan de andere kant over haar maatschappelijke betrokkenheid en breed inzetbare accommodatie.
Lees meer...

Roken bij DZC'68

Bij DZC'68 zijn 2 plekken waar gerookt mag worden. Op de voetbalvelden mag ook NIET gerookt worden. Op weg naar een ROOKVRIJ sportpark.
Lees meer...

Memoires #9

Hierbij de negende memoires, van Gerben van Hardeveld, over zijn belevenissen van 50 jaar DZC'68. Elke maand, van het jubileumjaar komen de memoires online. 
Lees meer...

DZC’68 wint bekerduel van Bon Boys

DZC’68 is afgelopen zaterdag (1/9) het nieuwe bekerseizoen gestart met een 3-4 zege op Bon Boys uit Haaksbergen. Voor de wedstrijd was er tijd om te spreken met de lang geblesseerde Jordy (Red) Nijholt.
Lees meer...

Manager Prestatiesport stopt per 1 oktober

Gert-Jan Spit heeft aan het bestuur te kennen gegeven om per 1 oktober aanstaande te stoppen als Manager Prestatiesport bij DZC’68. ‘De combinatie van mijn baan bij HJZ en sinds een half jaar ook Betwice is niet meer te combineren met mijn baan bij DZC'68 op de manier zoals ik vind dat het zou moeten.
Lees meer...

(Team)foto's op de website en social media kanalen DZC'68

Aan het begin van het seizoen worden er door veel teams een teamfoto gemaakt. Deze foto's en ook wedstrijdverslagen met foto's kunnen op de DZC'68 website en de social media kanalen van DZC'68 geplaatst worden.

Lees meer...

Activiteiten Kalender ONLINE

Het activiteiten programma staat online voor dit seizoen. Staat rechts op de website onder de knop "Activiteiten Kalender".

Memoires #8

Hierbij de achtste memoires, van Gerben van Hardeveld, over zijn belevenissen van 50 jaar DZC'68. Elke maand, van het jubileumjaar komen de memoires online. 
Lees meer...

Vrijwilligers Bedankt!

7 december is de nationale vrijwilligersdag en willen we even stil staan bij onze fantastische vrijwilligers, bij alle toppers die onze vereniging helpen. Het voetbal kan niet bestaan zonder hen, die zich dag in dag uit inzetten voor DZC’68.
Lees meer...

Beleidsplan 2018 - 2021

Het beleidsplan 2018 - 2021, zoals besproken in de laatste ALV staat onder INFO, Beleidstukken.

Zinderende finaleweken bij de Champions League!!

Het waren me de weekjes wel. Onze zeer brede selectie bestaande uit maar liefst zo’n 60 toptalenten stond voor een zwaar programma. Naast alle reguliere wedstrijden waar steeds gepresteerd moest worden op het allerhoogste niveau, moesten we ook nog eens aantreden bij twee loodzware toernooien.
Lees meer...

Aftrapbijeenkomst ontwikkelingsprogramma meiden- en vrouwenvoetbal

De komende drie jaar gaat DZC'68 structureel werken aan versterking van het meiden- en vrouwenvoetbal binnen de vereniging en de regio. Dat doen we met gerichte ondersteuning vanuit de KNVB en in samenwerking met andere verenigingen. 
Lees meer...

Uitslagen meiden de Groenmakers toernooi

De uitslagen van ons  Meiden "de groenmakers" toernooi  staat online 
Lees meer...

Algemene Ledenvergadering: Beleid, Begroting en Bescherming

Dinsdag (12/6) hield DZC'68 haar Bijzondere Algemene Ledenvergadering. Het is een vergadering waarin de begroting voor het komende jaar wordt gepresenteerd. Maar het Beleidsplan 2018 – 2021 en de Algemene Verordening Gegevensbescherming stonden ook op de agenda.
Lees meer...

After-movie jubileumdag 19 mei

Tijdens de ALV van12 juni werd de after-movie, van onze jubileumdag van 19 mei, gepresenteerd aan de leden van DZC'68.
Lees meer...

De ijsmuts-affaire (deel 2)

Het zesde deel alweer van de memoires. Deze keer over de (Zomerse) ijsmuts.
Lees meer...

Zes speelsters van FC Gelre maken de overstap naar de geel-blauwen

De eerste speelsters meldden zich in de winterstop. Aanvoerster Lisanne van Aalst gaf in dat gesprek aan: "we zijn voetbalsters en willen voetballen en ons niet druk maken om de randvoorwaarden", "het ging te vaak niet meer over voetballen" en "we willen het plezier terug krijgen".
Lees meer...

Garagedeuren Doetinchem.nl bordsponsor DZC'68

Garagedeuren Doetinchem.nl heeft een sponsorovereenkomst afgesloten met DZC'68. De specialst op het gebied van garagedeuren is de aankomende drie jaar aan ons hoofdveld te zien met 6 meter boarding. Wij heten Garagedeuren Doetinchem.nl van harte welkom bij onze club!
Lees meer...

Instagram collages door de weken heen

De collages van afgelopen weken op een rij. We gaan door tijdens de vakantie, daarover later meer. Eerst komen de toernooien eraan, maak hier ook mooie foto's en TAG DZC'68 hierin.
Lees meer...

JO13-1 "Het laatste hoofdstuk uit een jongensboek"

Ik schrik wakker uit een nare droom. Het is aardedonker en ik zie op de wekker dat het 03.12 uur is. Normaal kan ik lekker doorslapen, maar deze nacht is anders. Onrustig. En ineens besef ik me dat we morgenvroeg de laatste competitiewedstrijd spelen van het seizoen 2017/2018.
Lees meer...

Hoe gaan we met jullie privacy informatie om.

Vanaf 25 mei, is de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming van kracht. Hoe gaan wij om met jullie privacy gegevens. Zie de "Disclaimer", "Privacy- cookieverklaring" onder aan de website.

Tuenter Calculatie en Advies bordsponsor DZC'68

Tuenter Calculatie en Advies heeft een drie jarige sponsorovereenkomst getekend met DZC'68. Wij zijn zeer verheugd dat DZC-er Gert Tuenter nu ook als sponsor aan onze vereniging verbonden is.
Lees meer...

2 nieuwe KNVB clubscheidsrechters bij DZC'68

Onder toeziend oog van de KNVB opleidings coordinator scheidsrechters, zijn maandagavond 14 mei Renzo Post en Mylan Ariese, geslaagd voor clubscheidsrechter. Namens DZC'68 gefeliciteerd.
Lees meer...

Hoornstra Bouw official partner DZC'68

Hoornstra Bouw heeft afgelopen zaterdag een driejarig sponsorcontract afgesloten met DZC'68. DZC'68 is natuurlijk zeer verheugd dat de samenwerking met Hoornstra Bouw na het zeer prettig verlopen bouwtraject een mooi vervolg krijgt!
Lees meer...

Nieuwe aflevering DZC'68 TV online

Er is weer een nieuwe aflevering van DZC'68 TV online.
Met deze week: 
De wedstrijd tegen Enter Vooruit 1
Lees meer...

Eerste Kampioen bekend

Zaterdag 4 mei is het derde van DZC'68 kampioen geworden in de 2de klasse reserve.
Lees meer...

DZC’68 heer en meester in Zutphen

DZC’68 heeft afgelopen zaterdag 5 mei een belangrijke overwinning geboekt op FC Zutphen. Het werd op ’t zonovergoten Sportpark ‘t Meijerink 0-4. Door deze overwinning loopt DZC'68 drie punten in op Nunspeet (dat niet speelde) en kan het de nacompetitiedans nog steeds ontspringen.
Lees meer...

Het zat Vrouwen 1 op bevrijdingsdag niet mee........

Zaterdag 5 mei stond het laatste uitwedstrijd op het programma tegen Fc Delta Sports 95 in Houten.We moesten om 10.10 uur verzamelen. Er was duidelijk besproken wat er verwacht werd. We zitten de afgelopen weken in een goede flow en wilden graag zo doorgaan! Strijden moesten we.
Lees meer...

UPDATE | Nieuwe wedstrijdvormen voor pupillen

Vanaf het seizoen 2018 - 2019 starten de teams van Onder 10 in de vernieuwde opzet met partijtjes van 6 tegen 6. Ook de teams Onder 11 en Onder 12 starten met de nieuwe wedstrijdvormen. Zij zullen partijtjes van 8 tegen 8 gaan spelen op een half veld.
Lees meer...

Siem en Luuk Jongsterdag, de foto's (update)

Woendag 2 mei was onze 3de jubileum activiteit gepland, de Siem en Luuk jongsterdag. Hierbij de foto's.
Lees meer...

Brasserie 't Zusje Doetinchem sponsor DZC'68 Vrouwen 1

Brasserie 't Zusje Doetinchem was al op het tenue van Vrouwen 1 en bij DZC'68 te zien maar is, door het ondertekenen van het sponsorcontract, nu ook officieel sponsor geworden bij onze vereniging. Wij danken Rene Derks en zijn zeer verheugd met deze mooie samenwerking!
Lees meer...

Vrouwen 1 veilig in 2e klasse!

Zonder zelf in actie te zijn geweest kan de selectie van Mike Clephas na vandaag zeggen dat het inmiddels ook theoretisch uitgesloten is dat zij de nacompetitie tegen degradatie moeten spelen. Vandaag verloor SV de Meer van Blauw-Geel’55 de inhaalwedstrijd met 3-0.
Lees meer...

DZC’68 incasseert opnieuw nederlaag

DZC’68 heeft afgelopen zaterdag (28/4) opnieuw een nederlaag geleden. Het verloor met 2-5 van subtopper SDV Barneveld. In de race om de nacompetitie te ontlopen pakten naaste concurrenten Nunspeet één punt en Hierden drie. Er breken dus spannende tijden aan voor DZC.
Lees meer...

Mulder-Hop Schilders Bronzen Balsponsor DZC'68

Mulder-Hop Schilders uit Doetinchem heeft een driejarig sponsorcontract met DZC'68 afgesloten. De oud hoofdsponsor heeft zich als Bronzen Balsponsor opnieuw aan onze club verbonden. Wij zijn uiteraard erg verheugd met deze hernieuwde samenwerking!
Lees meer...

Jubileumwedstrijd Oud DZC’68 1 – Team Support68

Op zaterdag 19 mei zal er op sportpark zuid een wedstrijd worden gespeeld tussen oud DZC’68 1 en Team Support68. Deze wedstrijd staat in het teken van het 50-jarig jubileum van DZC’68.
Lees meer...

Rabobank Graafschap Bronzen Balsponsor DZC'68

Rabobank Graafschap heeft zicht voor drie jaar als Bronzen Balsponsor verbonden aan DZC'68. Wederom een langdurige samenwerking met een lokale partner waar we enorm trots op zijn. Welkom bij DZC'68 Rabobank Graafschap!
Lees meer...

DZC’68 JO15-7M een reuzendoder voor DEO JO15-2G

De voetbalsters van DZC’68 JO15-7M hebben haar zesde competitiewedstrijd gewonnen in de wedstrijd tegen DEO JO15-2G. DEO JO15-2G stond op een derde plaats en hadden in slecht één wedstrijd punten verloren. De ploeg uit Doetinchem won op sportpark Zuid en toonde zich, letterlijk en figuurlijk, een ware reuzendoder.
Lees meer...

DZC'68 meiden O17 is op zoek naar toptalent!

Komend seizoen gaat DZC'68 met de MO17 in een semi-landelijke competitie spelen. De KNVB heeft ons gevraagd, gezien de huidige ontwikkelingen en onze ambities, om in deze competitie te participeren. Deze uitdaging gaan we uiteraard aan. DZC'68 biedt talentvolle en ambitieuze speelsters uit de regio een plek om zich op het hoogste niveau van Nederland verder te ontwikkelen.
Lees meer...

Vrijwilliger aan het woord " Pepijn Deddens"

Mijn naam is Pepijn Deddens en ik voetbal sinds mijn zevende bij DZC. Ik begon bij de F-jes en mijn vader was onze trainer. Dit is in middels 11 jaar geleden, tegenwoordig speel ik in de A3 (JO19-3).
Lees meer...

Fotoalbum van de JO8-01 tegen Brummen

Hierbij de foto's van onze alle jongste spelers de JO8-01.
Senna Kremers bedankt voor de mooie foto's
Lees meer...

Ledenparticipatie bij DZC'68

De werkgroep ledenparticipatie, heeft vragen opgesteld in de vorm van een enquête met als doel "hoe vergroten wij de participatie van betrokkenen binnen DZC?"  Jan Minkhorst verteld waarom dit nodig is.
Lees meer...

JO13-1 laat veerkracht zien!

Soms is het zwaar om trainer of zelfs leider te zijn. Niet omdat we geen geweldige groep jongens bij elkaar hebben, maar juist omdat je ze wil helpen als het even niet wil lukken. n wat kun je doen als het even niet gaat zoals het zou moeten? Tja...............
Lees meer...

Zure nederlaag DZC’68

DZC’68 heeft afgelopen zaterdag (14/4) jammerlijk verloren van DOS’37 uit Vriezenveen, het werd 1-2. Verheijen c.s. waren behalve in de eerste twintig minuten de bovenliggende partij, voetbalden prima, werkten keihard, maar wisten de drie punten niet in Doetinchem te houden.
Lees meer...

VR1 wint van directe concurrent in strijd tegen nacompetitie voetbal!

Op zaterdag 14 april speelde VR1 een thuiswedstrijd tegen directe concurrent Faja Lobi. Vorige week werd de wedstrijd gewonnen, en we wilden de goede lijn van de afgelopen weken doortrekken door thuis 3 punten te pakken. 
Lees meer...

Impressie foto's Walking Football, april 2018

Vrijdag 13 april was er weer walking football bij DZC'68. Het wasweer ouderwets gezellig, dat is wel te zien aan onderstaande foto's.
Lees meer...

Playseat shirtsponsor DZC'68 JO9-01

Playseat heeft onze JO9-01 dit seizoen voorzien van nieuwe tenues. Wij danken Fernando Smit voor zijn bijdrage en wensen onze JO9-01 heel veel plezier en succes met deze prachtige tenues!
Lees meer...

REBO ERA Makelaars nog 2 jaar hoofdsponsor van DZC'68

REBO ERA Makelaars licht optie in het sponsorcontract en is nog twee jaar hoofdsponsor van DZC'68! Tijdens een zeer onderhoudende bijeenkomst hebben zowel REBO als Support68 uitgesproken zeer tevreden te zijn over de afgelopen twee jaar. DZC'68 is dan ook zeer verheugd, trots en dankbaar met deze verlengde samenwerking!
Lees meer...

DZC ’68 sprokkelt een punt

DZC ’68 heeft afgelopen zaterdag een punt overgehouden aan de uitwedstrijd in Kampen tegen KHC. Na een 0 – 0 ruststand werd het uiteindelijk 1 – 1 op sportpark de Venen door een late treffer van aanvoerder Robin Faber.
Lees meer...

JO15-7M wint bij FC Trias

DZC’68 JO15-7M heeft haar vierde competitiewedstrijd gewonnen in de wedstrijd tegen FC TRIAS JO15-6M waar het meisjes- en vrouwenvoetbal ook een volwaardige plaats inneemt. De ploeg uit Doetinchem won op Sportcomplex ’t Huitinkveld. In de 23e minuut kwam DZC’68 JO15-7M op voorsprong. In de tweede helft werd deze vergroot naar 1-4.
Lees meer...

Vrouwen 1 wint en kijkt weer naar boven

Zaterdag 7 april stond voor VR1 de uitwedstrijd tegen Hoevelaken VR1 op het programma. Op een knollenveld mochten we aantreden tegen een directe concurrent! Er was geen andere optie dan 3 punten mee terug te nemen naar Doetinchem.
Lees meer...

DZC'68 helpt oud speelster, die lijdt aan de ziekte van Lyme

Iris, 27 jaar en voormalig speelster van DZC'68, lijdt al jaren aan de ziekte van Lyme. Haar immuunsysteem is volledig kapot en kan haar lichaam niet meer beschermen en helen. Ze wil weer haar leven terug en dan, als het kan, misschien ooit weer VOETBALLEN.
Lees meer...

De JO11-2 op bezoek bij "De Graafschap - RKC"

Lees meer...

Talud wordt beplant door "Jan de Boer tuin ontwerp & adviesbureau"

Het talud bij onze accommodatie wordt beplant door sponsor "Jan de Boer tuinontwerp & adviesbureau" . Jan bedankt, wordt prachtig.
Lees meer...

Vrijwilliger aan het woord: Daniel Vriezen

Deze week aan het woord: Daniël Vriezen, jeugdtrainer van de JO11-2. Zijn motto: genieten van elke dag.
Lees meer...

De Spuitbaas nieuwe bordsponsor DZC'68

De Spuitbaas heeft een driejarig sponsorcontract als bordsponsor afgelsoten met DZC'68. Mooi om te zien dat oud DZC-speler Henky Willemsen nu ook als sponsor aan onze club verbonden is!
Lees meer...

Vacature Jeugd Coördinator JO10 / JO11

Wij zoeken een jeugd coördinator voor de JO10 en JO11. Heb je interesse, mail Chiel Oostendorp
Lees meer...

MO13-1 boekt eerste overwinning

Onze MO13-1 heeft afgelopen zaterdag haar eerste overwinning behaald door DVC'26 met 1-0 te verslaan. Daarmee hebben zij de titel 'Team van de Week Vrouwenvoetbal DZC'68' meer dan verdiend! 
Lees meer...

Vrijwilliger aan het woord

Ab Brussen (55), is vader van twee (schoon) zoons en 1 (schoon) dochter en trotste opa van Tjibbe, werkzaam in de zorg, KNVB scheidsrechter en scheidrechter bij DZC.
Lees meer...

Geslaagde opening Delade Business Lounge

Onder grote belangstelling van sponsoren, partners en ereleden werd afgelopen zaterdag de Delade Business Lounge officieel geopend. De inrichting van de business lounge alsmede de bestuurskamer, vergaderruimten en wedstrijdsecreatariaat is mogelijk gemaakt door Delade Interieurproductie, Meek's Meubelen en Multi Ratio. Wij zijn hen hiervoor ontzettend dankbaar!
Lees meer...

DZC ’68 1 doet goede zaken tegen concurrent Hierden

DZC ’68 1 heeft zaterdag 10 maart 2018 een thuisoverwinning behaald op de voetbalvereniging Hierden. Met goed spel werd de tegenstander naar een 5 – 2 nederlaag gespeeld.
Lees meer...

Nieuwe manager accommodatie

Bestuur van DZC’68 laat met veel genoegen weten dat per 1 april 2018 aanstaande Niek Oostendorp aan de slag gaat als manager accommodatie bij DZC’68. Niek is een geboren DZC’-er en is al vanaf zijn jeugd lid van de vereniging.
Lees meer...

Aan de slag met meiden- en vrouwenvoetbal bij DZC’68

Vorig seizoen zijn we door de KNVB benaderd deel te nemen aan het ontwikkelingsprogramma meiden- en vrouwenvoetbal. Volgers van onze sociale media weten inmiddels dat we deze kans met twee handen hebben aangegrepen. 
Lees meer...

IBG Incasso & Creditmanagement Doetinchem verlengt sponsorcontract

IBG Incasso & Creditmanagement Doetinchem heeft het sponsorcontract met DZC'68 verlengd. Wij zijn zeer verheugd dat het incassobureau van Gelderland langer aan onze club verbonden blijft!
Lees meer...

Memoires #3

Hierbij de derde memoires, van Gerben van Hardeveld, over zijn belevenissen van 50 jaar DZC'68. Elke maand, van het jubileumjaar komen de memoires online. Deze keer met  een spotify playlist.
Lees meer...

Voormalig FC Gelre keepster Véronique komt DZC’68 versterken

Een interview met de nieuwste aanwinst van Vrouwen 1, Veronique van der Velden. 
Lees meer...

DZC'68 ledenpassen 2018 in postvakken teams!

In de postvakken van alle teams liggen de nieuwe ledenpassen voor 2018! Een verzoek aan de trainers en/of leiders om deze zo spoedig mogelijk aan de leden uit te delen! Heb je een andere functie binnen DZC'68 vraag dan even een pas aan je coördinator of manager.

Wij wensen iedereen dit jaar weer veel plezier en profijt van de ledenpas!
Lees meer...

VR1 neemt afscheid van markante persoonlijkheid!

Serena Frerix, keepster van VR1. Gaat Vrouwen 1 verlaten met pijn in haar hart, maar kan niet anders. Maar zoals ze zelf zegt, Ze blijft een DZC-er en we zijn nog niet van haar af.
Lees meer...

Leden participatie bij DZC'68

De “werkgroep ledenparticipatie” gaat zich bezighouden met de zevende doelstelling, zoals die is opgesteld in het beleidsplan 2018-2021. De centrale vraag hierbij is: hoe vergroten wij de ledenparticipatie?
Lees meer...

Vrijwilliger aan het woord

Deze week aan het woord: Leendert Korhorn, 53 jaar, vader van vier kinderen en werkzaam als zelfstandig bouwkundig tekenaar. Naast dit alles is hij coördinator van de Jo13.
Lees meer...

We zijn nu ook bereikbaar via telefoon

Vanaf 12 februari is de kantine / wedstrijdsecretariaat ook bereikbaar via telefoon. 
Lees meer...

Gebruik lockers verplicht

Wij maken gebruik van lockers in de nieuwe accomodatie. Dit is verplicht voor alle uit - en thuis spelende teams. Voor gebruik, zie hieronder.
Lees meer...

DZC J08-04 bij De Graafschap

Vrijdag 2 februari speelde De Graafschap tegen Jong FC Utrecht en wie zagen wij daar op het veld? De jongens en meisjes van ons J08-04 team liepen in het Blauw en Geel van DZC '68 als "players escorts" het veld op.
Lees meer...

Ferry Vaes Freelance Voetballer ging 1 februari in première bij DZC'68

Donderdag ging de korte film van Noud van de Louw in premier bij DZC'68. De belangstelling was goed voor de mooie film, gemaakt op onze accommodatie.
Lees meer...

Update accommodatieperikelen

We kennen het spreekwoord van de laatste loodjes…..
Deze gaat voor onze accommodatie echt wel op, moet ik helaas constateren.
Maar uiteindelijk komt alles toch goed.
Lees meer...

Voorjaarscompetitie nu op de teampagina's

Programma en de tegenstanders voor de voorjaarscompetitie zijn bekend. Staat nu online op de eigen team pagina.

Firimass Regiobank bordsponsor bij DZC'68

Firimass Regiobank heeft een driejarige sponsorovereenkomst getekend met DZC'68. Firimass Regiobank is met 6 meter boarding zichtbaar aan ons hoofdveld. Wij heten Firimass van harte welkom bij onze club!
Lees meer...

De Enquete van Vrouwen 2 voor hun TRAINER

Zoals in de Gelderlander stond afgelopen vrijdag, hierbij de enquete voor Barry om aan zijn vrouw te komen. Bedankt Vrouwen 2.
Lees meer...

Vrouwen 2 zoekt vrouw voor trainer

Vrouwen 2 zijn een actie begonnen om Barry aan de vrouw te krijgen. 
Lees meer...

Jubileumtoernooi

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van zaterdag 6 januari is het jubileumjaar officieel van start gegaan en zijn de plannen gepresenteerd. Naast het sponsortoernooi, de mudrun, de jubileumreceptie en het feest in ons mooie nieuwe gebouw, willen we deze dag ook een toernooi organiseren voor de reünisten.
Lees meer...

Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen Bronzen Balsponsor DZC'68

Van Weeghel Doppernberg Kamps Notarissen is Bronzen Balsponsor geworden bij DZC'68. De vereniging is na de prettige samenwerking tijdens de nieuwbouw dan ook zeer verheugd om te melden dat Van Weeghel Doppenberg Kamps ook als sponsor aan DZC'68 verbonden blijft!
Lees meer...

Vrijwilliger aan het woord

Vrijwilliger Marcel van Reijn (52, geboren in Doesburg) is getrouwd met Monica en heeft nog één zoon (Damian) thuis
wonen. Marcel werkt als logistiek medewerker bij Intermeco in Doetinchem.
Lees meer...

Siebelink Makelaardij langer verbonden aan DZC'68

Siebelink Makelaardij heeft het sponsorcontract met DZC'68 verlengd. Het reclamebord van Siebelink Makelaardij hangt ook de aankomende drie jaar weer aan ons hoofdveld. Wij danken Jan Siebelink wederom voor het vertrouwen.
Lees meer...

Mevaro Personeel BV verlengt sponsorcontract met DZC'68

Afgelopen week heeft Mevaro Personeel BV het sponsorcontract met DZC'68 verlengd. De aankomende drie jaar zal het reclamebord van Mevaro Personeel BV nog steeds te bewonderen zijn aan ons hoofdveld. Wij danken Mevaro Personeel BV voor het vertrouwen in onze club!
Lees meer...

Duoplan Doetinchem Architecten tekent bij DZC'68

Duoplan Doetinchem Architecten heeft afgelopen zaterdag opnieuw getekend bij DZC'68. Deze keer echter geen prachtig gebouw maar een driejarig sponsorcontract. Wij zijn zeer verheugd om de intensieve samenwerking voort te zetten en heten Duoplan van harte welkom bij onze club!
Lees meer...

Inventum Huishoudelijke apparaten verlengt sponsorcontract!

Inventum Huishoudelijke Apparaten heeft het sponsorcontract met DZC'68 met drie jaar verlengd. Inventum Huishoudelijke Apparaten heeft er voor gekozen om op beide kunstgrasvelden zichtbaar te zijn. Wij zijn natuurlijk zeer verheugd met deze verlengde samenwerking!
Lees meer...

Het knakworst toernooi staat online

Het knakworsten toernooi is een toernooi, voor de start van de voorjaarscompetitie. Wij organiseren dit toernooi zodat men weer wat wedstrijdjes in de benen heeft, voor de eerste competitie wedstrijd, want de winterstop duurt wel erg lang vinden wij. Tijdens het toernooi krijgt men een broodje knakworst. 
Lees meer...

Vrijwilliger aan het woord

Twee weken gelden aan het woord: Jasper Smans (14, Ludger College), Ylja Wissink (15, Rietveld Lyceum Mavo 4) en Sander Lieffering (14, Rietveld Lyceum Atheneum 3). Naast hun eigen trainingen en wedstrijden trainen ze samen de JO9-5.
Lees meer...

Algemene Ledenvergadering: Drang om beter te worden!

Woensdagavond (22/11) stond de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van DZC’68 weer op het programma. Het was een prima vergadering die verliep op rolletjes. De Jeugdopleiding werd gecertificeerd en Theo Beunk, Theo Boonman en Bert Eijkelboom werd benoemd tot Lid van Verdienste.
Lees meer...

Certificaat uitgereikt "Regionale Jeugdopleiding"

Woensdagavond 22 november is het certificaat voor, regionale jeugdopleiding, aan DZC'68 uitgereikt.
Lees meer...

DZC'68 JO11-7 in trainingspakken van Auto Westerveld

De mannen van onze JO11-7 lopen er stralend bij in hun nieuwe trainingspakken van Auto Westerveld. Wij bedanken Auto Westerveld voor de schitterende pakken en wensen JO11-7 heel veel succes en plezier er mee!
Lees meer...

Pizzeria Pibia sponsort sporttassen vrouwen 2

Pizzeria Pibia uit de Grutstraat in Doetinchem heeft onze vrouwen 2 voorzien van nieuwe sporttassen. Wij danken Roberto van Pibia voor de sporttassen en wensen de dames er heel veel succes en plezier mee!
Lees meer...

JO13-1 krijgen geen cadeau's in hun schoenen

Vanuit het plaatsje Tarifa in het uiterste zuiden van Spanje is vorige week Sinterklaas richting Nederland vertrokken. Hij moet op 18 November in Dokkum zijn opwachting maken, dus enige haast is geboden. Zoals vooraf afgesproken zal de Sint in Nederland een tussenstop maken bij zijn pakhuis aan de Schimmelstraat in Sittard.
Lees meer...

Wedstrijdverslag in foto's van onze JO8-4

Wedstrijdverslag in foto's van onze jongste spelers in en tegen Vorden.

Bedankt voor de mooi foto's.
Lees meer...

Inschrijven toernooien einde seizoen

De toernooien van de buurt verenigingen, komen weer binnen. at betekend, dus dat  de teams zich weer in kunnen schrijven. Kijk op onze toernooi-agenda, wanneer welk toernooi is. 
Lees meer...

Jubileumflits (#1) – Save the date: 19 mei

Lees meer...

Was weer feest op de vrijwilligersavond

Afgelopen zaterdag was weer de traditionele vrijwilligersavond, als dank naar alle vrijwilligers voor hun inzet voor DZC’68. Alles binnen de club valt en staat met vrijwilligers. Voetbal is de hoofdzaak van onze vereniging, maar zonder vrijwilligers kan er niet gevoetbald worden.
Lees meer...

Niet angstig naar beneden kijken, maar kop op naar boven VR1!

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen CSW VR1 voor ons op het programma. Een belangrijke wedstrijd. Welke club kan zich handhaven op deze plek en welke club kijkt na deze zaterdagmiddag angstig naar beneden? 
Lees meer...

JO13-1 krijgt masterclass in voetbal Intimidatie.

Ondanks de euforie rondom ons team hebben we toch ook al wat tegenslagen te verwerken gehad. Wij als begeleiding hameren er ook steeds op dat we iedereen keihard nodig hebben dit seizoen. En een ongeluk zit in een klein hoekje. Zo bleek maar weer.
Lees meer...

Wedstrijdverslag DZC’68 VR2 – Sparta Nijkerk VR2

Op 4 november 2017 ontvingen we Sparta Nijkerk VR2 op het indrukwekkende nieuwe complex van DZC’68 in Doetinchem.
De vrouwen van DZC’68 lieten met name de eerste helft zien waar de aandacht in de trainingen van die week op gericht was. Desondanks wist Sparta Nijkerk al vroeg in de wedstrijd de openingstreffer te maken. Dat was niet waarvoor we onze voetbalschoenen hadden aangetrokken, dr’an dus! En dat gebeurde.
Lees meer...

SCIEB Vastgoed BV sponsor warmloopshirts DZC'68 3

SCIEB Vastgoed BV heeft ons derde elftal voorzien van warmloopshirts. Wij danken Hans Siebes voor zijn bijdrage en wensen het derde elftal veel succes en plezier met met de shirts!
Lees meer...

T-Time Men's Wear kleedt bestuur en managers DZC'68

Het bestuur en de managers van DZC'68 lopen er weer strak bij! T-Time Men's Wear gevestigd in de Boliestraat in Doetinchem heeft ze namelijk volledig in het nieuw gestoken. Wij zijn zeer verheugd met deze vernieuwde samenwerking!
Lees meer...

DZC ’68 1 boekt weer geen resultaat

DZC ’68 1 heeft zaterdag opnieuw een teleurstellende nederlaag geleden. Het werd in Hierden tegen de plaatselijke voetbalvereniging 3 – 1. Dat betekent dat DZC ‘68 zichzelf op een “onveilige” twaalfde plek terugvindt op de ranglijst van de 1ste klasse D.
Lees meer...

JO13-1 vult spaarkaart bij de Jumbo!

De JO13-1 is een team. Wij allemaal. Wij zijn trots om in het DZC'68 shirt te spelen. Wij zijn trots op elkaar. Vandaag spelen we in Veghel, onder de rook van Eindhoven tegen Blauw Geel'38.
Lees meer...

Laat je zien

Nu het weer donkerder wordt en je komt op de fiets naar DZC'68, zorg jij dat je zichtbaar bent en blijft? Wel zo veilig voor je medeweggebruikers en jezelf! Dus als je naar de training/wedstrijd gaat, denk aan goede verlichting op de fiets
Lees meer...

Vrijwilliger aan het woord

Wilco Jansen is lid van de vrijwilligerscommissie en geeft leiding aan 32 monteurs bij WILA Lochem. Hij loopt inmiddels alweer een jaar of negen rond bij DZC, sinds zijn zoon begon met voetballen.
Lees meer...

Rust, met Belend Shekho

Rust is het thema van een aantal gesprekken met trainers, leiders en voetballers bij DZC, waarin ‘de rust’ centraal staat. Wat is rust, wat is het bij ’t voetbal, wat is het in ‘t leven. Na Jara Hoopman de beurt aan Belend Shekho van heren 1.
Lees meer...

Oranje(fonds) boven!

Zoals vorig jaar al gemeld is hebben we in de aanloop naar onze nieuwbouw goed gekeken naar de fondsen die onze multifunctionele accommodatie wilden ondersteunen. Het snelle en positieve nieuws wat we daarna konden melden was dat het Oranjefonds een flinke duit in het zakje kon doen.
Lees meer...

Vrouwen 2 on tour naar SKV VR2

Zaterdag 28 oktober 2017, de dag waarop het nu al legendarische Oktoberfest gevierd wordt bij DZC’68. Leuk dat ze daar bij SKV ook van wisten gelet op de toepasselijke dug outs langs het veld J, waarop de wedstrijd tegen de Duimelotjes van SKV in Wageningen werd gespeeld. 
Lees meer...

Gaat de JO13-1 zich herpakken of inkakken?

Na de wedstrijd van vorige week beginnen we deze week met nog een vijftal geblesseerde spelers waarvan we hopen dat we ze op tijd fit zullen krijgen voor het treffen met Union. We weten op voorhand dat we te maken zullen krijgen met een tegenstander van formaat.
Lees meer...

Hoe lang ben ik eigenlijk al lid???

Bij iedere nieuwjaarsreceptie is er speciale aandacht voor de jubilarissen. De leden die 12,5 jaar, 25 jaar of 40 jaar lid zijn worden gehuldigd en ontvangen een 'onderscheiding'.
Lees meer...

KNVB - ARAG Fair Play Certificering DZC’68 verlengd

De KNVB en haar partner ARAG stimuleren een goed arbitragebeleid bij amateurclubs in de vorm van de ARAG Fair Play Zone certificering. Wij zijn er bijzonder trots op dat donderdag 19 oktober 2017 deze certificering in het bijzijn van scheidsrechterscoördinator Hans van der Sterren ...
Lees meer...

Wedstrijdverslag Zelos VR2 - DZC’68 VR2

Zaterdag 21 oktober 2017, inhaal-bekerwedstrijd tegen Zelos VR2.
Een keertje een uitwedstrijd in de buurt. Die hebben we in de competitie niet. In de eerste seizoenshelft moeten we maar liefst 2 x 428 km rijden naar de velden van onze tegenstanders.
Lees meer...

J013-1 Lijden in Limburg!

Bij de bekendmaking van de competitie was dit vooraf misschien wel 1 van de mooiste wedstrijden. Op papier dan. Spelen tegen een betaald voetbalclub en dan ook nog in Stadion de Koel!! Niets bleek echter minder waar.
Lees meer...

MO19-1 gaat zonder keepster de strijd aan met Fc Gelre

Zaterdag  21-10-17, stond de laatste poulewedstrijd van de bekercompetitie op het programma. Om verder te bekeren moest er worden gewonnen van FC Gelre MO19-1. De meiden hebben in het verleden van dit team nog niet weten te winnen en ook nu waren de statistieken in ons nadeel. 
Lees meer...

Surveillance camera's actief

Vanaf 30 oktober wordt onze accommodatie met camera's bewaakt. U bent in beeld, een veilige gedachte of niet .....

Verboden te parkeren achter de slagboom, U riskeert een boete

Ondanks dat er duidelijke borden aan het begin van de weg staan waaruit blijkt er op de Sportweg (de weg voor onze accommodatie) niet geparkeerd wordt zijn er steeds meer personen die dit negeren. 
Lees meer...

DZC’68 JO19-3 zet de bloemetjes buiten in Zutphen

Er stond een uitwedstrijd op het programma. Dit keer in Zutphen tegen de JO19-3 die ‘ergens’ in de staart van de competitie vertoeven. Prachtig weer en dus opgewekt met 15 fitte spelers en het onderschattingsduiveltje op pad naar Zutphen. Met dank aan een attente co-piloot bleek de Hanzestad veel makkelijker te vinden als vorig seizoen.

Om niks aan het toeval over te laten waren we voorzien van een oranjerode bos bloemen voor de scheidsrechter. Al bleek in de warming-up dat we de Zutphense maaiploeg maar beter ook een attentie hadden kunnen geven, want blijkbaar geheel verrast door de klimaatverandering leek men vergeten dat een voetbalveld ook in oktober gewoon gemaaid moet worden.
Lees meer...

Scheids bedankt !

Wekelijks genieten we bij DZC'68 van alle voetbalwedstrijden.
Al deze wedstrijden worden mede mogelijk gemaakt door de scheidsrechters die binnen onze vereniging actief zijn.
Deze week was het de week van de scheidsrechters.
Lees meer...

DZC'68 MO17-1 - Eldenia MO17-1

Vandaag weer tegen Eldenia; een team dat we tot nu toe ieder jaar nog zijn tegengekomen. Een team dat ook behoorlijk versterkt is door een jongere garde die dit jaar is aangesloten bij de MO17-1 van Eldenia.
Lees meer...

Brabantse gezelligheid kent geen grenzen`, volgens de JO13-1

Na de winst van vorige week moesten de mannen van trainers Nick, Job en Jürgen weer vol aan de bak op de trainingen. Met als doel iedere week weer een beetje beter worden. Individueel maar zeker ook als team. Op veld trainen we op het scherpst van de snede, maar in de kleedkamer en buiten het veld hebben de boys de grootste lol met elkaar.
Lees meer...

Gevonden voorwerpen

Heb je wat achtergelaten bij DZC'68 tijdens een training of wedstrijd. Kijk eens bij de gevonden voorwerpen. Ruimte naast ons nieuwe ballenhok, washok. 

Wedstrijdverslag VR2 SVHA VR1 - DZC’68 VR2

Op zaterdag 7 oktober 2017 stond de uitwedstrijd tegen SVHA in Herveld op het programma. Er stond een harde, koude wind en het regende. Gelukkig was de rode dugout-deken mee vanuit Doetinchem dus de wissels zaten warm en droog.
Lees meer...

Vrijwilliger(s) aan het woord

In de week van de scheidsrechters, 2 scheidsrechters aan het woord. Misha Wissink en Tom van der Sterren vertellen wat hun boeit aan het scheidsrechters vak.
Lees meer...

Foto's opening accommodatie DZC'68

Hierbij de foto's van onze opening van onze mooie accommodatie van vrijdag 6 oktober.
Lees meer...

Mabeon Schoon Achterhoek toegetreden tot Business club DZC'68

Mabeon Schoon Achterhoek is toegetreden tot de Business club van DZC'68. Mabeon, dat ook de schoonmaak van de accommodatie verzorgt op zaterdagavond, was afgelopen zaterdag tevens balsponsor bij de wedstrijd DZC'68 tegen DETO. Wij heten Mabeon Schoon Achterhoek van harte welkom!
Lees meer...

Nieuwe aflevering DZC'68 TV online

Nieuwe aflevering van DZC'68 online.

Nu met de Samenvatting

- DZC'68 1 - Go-Ahead Kampen 1
- DE nabeschouwing met Rutger Ebbers.  

Veel Kijkplezier

Hoe een koe (JO13-1) een "Oss" vangt!

Of was het nou een haas? Ik heb al die spreekwoorden nooit echt uit elkaar kunnen houden..  maar deze past wel mooi bij de dag van gisteren. Leutekum met al zijn leutjes ontwaakt. Gisterenavond heeft iedereen officieel kennis kunnen maken met de prachtige accommodatie van DZC en konden de teams op het nieuwe "heilige gras" op de foto.
Lees meer...

Feestelijke opening nieuwe accommodatie DZC’68

Vrijdagmiddag (6/10) hebben het bestuur van DZC’68 en de wethouders Peter Drenth en Frans Langeveld van de Gemeente Doetinchem de nieuwe accommodatie van DZC geopend. Het betreft een duurzame en multifunctionele accommodatie waar niet alleen DZC, maar ook heel Doetinchem trots op kan zijn.
Lees meer...

Voetbaltoernooi BSO Aktief4kids - Samen Doetinchem

Op donderdag 5 oktober hebben de deelnemers van Samen Doetinchem een voetbaltoernooi georganiseerd en begeleid bij de open dag van Actief 4 kids, de sportieve BSO bij DZC'68.
Lees meer...

Trainer gezocht voor de JO17-5

De JO17-5 zoekt naast hun vaste trainer nog een extra trainer. De JO17-5 is een gezellige club jongens die houden van voetballen en zeker gezelligheid.

Ben jij degene die ze zoeken, mail dan naar:
m.riekel@dzc68.nl

CP Grafimedia Groep verlengt sponsorcontract met DZC'68

De CP Grafimedia Groep gaat verder als sponsor van DZC'68. CP Grafimedia zal nog drie jaar aan onze vereniging verbonden zijn. Rene Collignon heeft met deze overeenkomst ook voor drie jaar zijn contract met Support68 verlengd. "Keep up the good work Rene!" ;-)
Lees meer...

Vrijwilliger aan het woord

André van der Beek werkt als planner / werkvoorbereider bij een installatiebedrijf en kledingcoördinator bij DZC. Daarnaast is hij lid van de scheidsrechterscommissie, EHBO en leider trainer. ‘Ik doe alles wat er op mijn pad komt waar ik aan wil en kan bijdragen.’
Lees meer...

Wedstrijdverslag Venray JO13-1 - DZC'68 JO13-1

Bij het verzamelen op de parkeerplaats zie ik de spanning op de koppies van van onze mannen. Een donkere en grauwe hemel versterkt het sombere geheel. Niet echt een vrolijk aanzicht. Gelukkig beginnen we de start van de 2e divisie in het meestal zonnige Limburg. We gaan er eigenlijk vanuit dat het in Venray beter zal zijn als in Doetinchem, maar niets is minder waar......
Lees meer...

DZC ’68 1: Wel verdiend, maar niet gekregen.

De hoofdmacht van DZC ’68 heeft zaterdag de eerste thuiswedstrijd van het nog prille seizoen gespeeld tegen KHC uit Kampen. De Doetinchemmers deden zichzelf te kort. De Kampenaren gingen met enig fortuin met de drie punten naar thuis: 0 - 1.
Lees meer...

"Rust" met Jara Hoopman

Rust is het thema van een aantal gesprekken met trainers, leiders en voetballers bij DZC, waarin ‘de rust’ centraal staat. Wat is rust, wat is het bij ’t voetbal, wat is het in ‘t leven. De seizoensopening is voor Jara Hoopman van vrouwen 1.
Lees meer...

Op wedstrijddagen alleen bier van het vat

Vanaf zaterdag 30 september zijn er op wedstrijddagen geen flessen bier meer verkrijgbaar, alleen bier van de tap.

Wassink Installatie verlengt sponsorcontract met DZC'68

Wassink Installatie verlengt het sponsorcontract met DZC'68. Het installatie bedrijf met vestigingen in Doetinchem en Winterswijk zal door middel van een reclamebord zichtbaar zijn aan ons hoofdveld. Wij zijn zeer verheugd met deze hernieuwde samenwerking.
Lees meer...

Wedstrijdverslag van de JO15-7M

Na twee bekerwedstrijden en een oefenwedstrijd zijn we begonnen aan de competitie. Onze eerste wedstrijd is uit tegen Rheden JO15-2
Lees meer...

De Herwers Groep verlengd sponsorcontract bij DZC'68

De Herwers Groep heeft het sponsorcontract met DZC'68 verlengd. Het reclamebord van Herwers zal daarom ook de aankomende drie jaar weer aan ons hoofdveld te zien zijn. Wij zij verheugd met het feit dat Herwers zich langer aan onze club verbonden heeft.
Lees meer...

Activiteiten Kalender 2017 - 2018

De activiteiten commissie heeft deze kalender samengesteld voor het seizoen 2017 - 2018. 
Lees meer...

Boerstal Bouw Didam verlengt sponsorcontract DZC'68

Boerstal Bouw uit Didam heeft het sponsorcontract met DZC'68 verlengd en blijft daardoor de aankomende drie jaar zichtbaar op de boarding aan ons hoofdveld. Wij zijn zeer verheugd met deze hernieuwde samenwerking!
Lees meer...

Ziggo Sport nieuwe bordsponsor hoofdveld DZC'68

Ziggo Sport heeft zicht voor de aankomende drie seizoenen als bordsponsor verbonden aan DZC'68. Of de sportzender straks ook de wedstrijden van DZC'68 gaat uitzenden is nog even de vraag! ;-)  Wij heten Ziggo Sport in ieder geval van harte welkom bij DZC'68!
Lees meer...

Pro Data CL zoekt jou

Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om te komen helpen bij de allerleukste, schattigste aandoenlijkste voetbalkids van DZC68 !  
Lees meer...

DZC’68 oefent tegen AVW’66 (2-1)

DZC’68 heeft afgelopen zaterdag (19/8) haar eerste oefenwedstrijd gespeeld in de aanloop naar het nieuwe seizoen. Thuis werd met 2-1 gewonnen van AVW’66 uit Westervoort. Het was voor DZC verkennen en oefenen voor een seizoen in de 1e klasse D.
Lees meer...

Organisatiewijziging prestatiesport      

Op prestatief gebied hebben we als vereniging het afgelopen seizoen goede stappen gezet middels de promoties van het 1e, VR1, 3e, C1, C2, D1 en D2. Daarnaast hebben we de kwaliteit van onze jeugdopleiding een boost gegeven door het Kwaliteits & Performanceprogramma van de KNVB succesvol te doorlopen.
Lees meer...

Teams tegenstanders beker staan op de teampagina