DZC '68NieuwsOverige nieuwsMC1 draait mee in de top

MC1 draait mee in de top

Tijdens de winterstop werd er nog actief 9 weken lang getraind in een gymzaal om de conditie en teamspirit op peil te houden. Tevens heeft er ook nog een echte onderlinge zaalvoetbaltoernooi plaats gevonden in de sporthal in Wehl. Bijna alle gezinsleden van alle meiden van de MC1 waren hierbij aanwezig wat resulteerde in een leuke middag vol voetbal en gelach en was voor herhaling vatbaar.
De 3 koppige technische staf (Jeroen, Eddie, Remco) en een technisch directeur (Dennis) waren van mening dat we dit voorjaar mee konden draaien in de top 6 en dat was dan ook onze 3e doelstelling buiten dat plezier en saamhorigheid op de 1e en 2e plaats stonden want we zijn tenslotte de breedtesport van DZC.

De tweede wedstrijd verloren we met 1-0 van DVV dat deed ons uiteindelijk op het einde van de competitie de das om maar dat wisten we toen nog niet. Er werden daarna diversen wedstrijden achter elkaar gewonnen en we zagen dat we mee konden draaien in de top 4. Tot op de laatste wedstrijd van de competitie was het nog spannend. Nummer 3 en nummer 4 ( wij stonden op plek 2) moesten tegen elkaar en als nummer 3 zou winnen zouden wij als 3e eindigen. En laat nu nummer 3 verliezen van nummer 4 en hierdoor eindigden we definitief op de 2e plaats met 3 punten achterstand op de kampioen. Hierdoor hebben we alle 3 de doelstellingen wat hierboven al was beschreven ruim gehaald in alle opzichten.

Op zaterdagmiddag 4 juni hadden we met de MC1 van 12.00 tot 15.30 uur een teambuildingsmiddag bij Markant Outdoor te Braamt die ook weer helemaal top en gezellig was. Vooral op het einde want we gingen kanovaren met 26 graden en niemand bleef natuurlijk droog want alle kano's gingen moedwillig om. Aansluitend hadden we onze jaarlijkse BBQ ( totaal 52 personen ) wat natuurlijk weer tot de late uurtjes doorging en weer net zo gezellig was als vorig jaar!

We kunnen bij deze alleen maar zeggen dat we een grandioos seizoen hebben gehad in alle opzichten. De meiden hebben zich fantastisch ontwikkeld in het damesvoetbal. Ze zijn technisch en fysiek zo sterk geworden dat de technische staf tijdens de trainingspartijtjes het allemaal niet meer kunnen belopen wat we 1,5 jaar geleden nog met 2 vingers in een neus deden. Wij zijn trots op 'onze' meiden hoe ver ze zijn gekomen.

Hierbij willen we de onderstaande personen bedanken:

  • Corrie voor het vlaggen en het wassen van de kleding
  • De vele supporters bij thuiswedstrijden maar ook bij alle uitwedstrijden.


Sponsoren:
  • Bennie en Gerrie Cristant
  • Mike Liebrand (voor al je bestrating)
  • Theo Janssen (shirtsponsor)
  • Richard Roelofsen (De Graafschap beloften)
  • Gerrit Vriezen ( balsponsor)
  • Dennis Liebrand (roze capuchon sweaters)

Nogmaals iedereen bedankt voor het mooi seizoen en op naar het volgende seizoen!

Veel sportieve groeten,
Remco Boers