DZC '68NieuwsOverige nieuwsHolland Sport Systems BV plaatst tribunestoelen DZC'68

Holland Sport Systems BV plaatst tribunestoelen DZC'68

Holland Sports Systems BV uit Veenendaal gaat de stoeltjes plaatsen op onze nieuwe tribune. Na een uitgebreide test door een gemeleerd panel van DZC-ers, waarbij onder andere is gekeken naar uiterlijk, zitcomfort en natuurlijk de prijs, is de keuze unaniem gevallen op de tribunestoelen van Holland Sport Systems.

Holland Sport Systems B.V. uit Veenendaal

Holland Sport Systems levert alles wat te maken heeft met kleedruimte en of sportaccommodatie inrichting. Scholen, basis of voortgezet onderwijs, vinden bij HSS hun kluisjes en jassenlockers. Of het nu een nieuwbouw situatie of een renovatie van uw bestaande sport- of kleedaccommodatie betreft, Holland Sport Systems helpt u de ruimtes efficiënt en doelmatig in te richten tegen een acceptabele prijs.

Gaaslockers voor opslag van golfuitrustingen, trainingsballen of kleding van voetbalclubs, keeperstassen van hockeyclubs. Gesloten lockers voor trainingsmaterialen van hockeyclubs, kostbaarheden van sportteams, scheidsrechters of bezoekers. Verschillende sluitsystemen voor deze lockers completeren het geheel. Maar ook voor de inrichting van uw kleedruimten en garderobes kunt u bij Holland Sport Systems terecht. Hun kleedkamerbanken zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen, op verzoek voorzien van (kindveilige) kledinghaken. Tassenrekken en stellingen die de entree van uw clubhuis een opgeruimd aanzien geven.

SPONSOR EEN TRIBUNESTOEL!

Aankomende maandag zal Holland Sport Systems beginnen met het plaatsen van de eerste stoeltjes. We hebben er inmiddels al meer dan 225 gesponsord gekregen maar dat is nog niet genoeg! Sponsor daarom ook een sponsorstoel via onderstaande link en zie uw (bedrijfs)naam terug op het stoeltje en op het reclamebord aan het hoofdveld!

Druk hier om ook een tribunestoel te sponsoren.