DZC '68NieuwsOverige nieuwsSCIEB Vastgoed BV sponsor warmloopshirts DZC'68 3

SCIEB Vastgoed BV sponsor warmloopshirts DZC'68 3

SCIEB Vastgoed BV heeft ons derde elftal voorzien van warmloopshirts. Wij danken Hans Siebes voor zijn bijdrage en wensen het derde elftal veel succes en plezier met met de shirts!

SCIEB Vastgoed BV

Graag wil Hans Siebes zich aan u voorstellen:

Mijn naam is Hans Siebes (1961) en in september 2016 gestart met SCiEB. Een jong bedrijf met ruime ervaring dat vastgoed ontwikkelt zoals het hoort: creatief, doortastend en met passie. Mijn veelzijdige werkervaring die ik heb opgedaan binnen diverse management- en directiefuncties in ontwikkelend en bouwend Nederland, vormen de basis voor mijn visie op een duurzame en toekomstbestendig huisvesting. Een optimale woon-, leer- en werkomgeving creëren voor mensen.

Mijn uitdaging ligt bij het realiseren en/of transformeren van ruimten met als uitgangspunt de totale woon- en huisvestingslasten in balans te brengen met de verwachting van de klant, huidige of toekomstige eigenaar en gebruiker.

SCiEB gelooft in een intensieve, persoonlijke samenwerking om de optimale oplossing voor het project te bereiken door inzet van haar expertise, soms gecombineerd met de kennis en kunde van strategische partners.
Werkveld & werkwijze

SCiEB ontwikkelt vastgoed voor de markt en voor eigen portefeuille, zelfstandig of in samenwerking met derden. Risico dragende (mede)investeringen behoren tot de mogelijkheden. SCiEB richt zich op Business to Business (B2B) en is gespecialiseerd in het totale bouwmanagement. Tot haar opdrachtgevers behoren zorg- en onderwijsinstellingen, sportverenigingen en bedrijven.
SCiEB, staat voor Slim Circulair Investeren Exploiteren Bouwen De totale woon- en huisvestingslasten managen voor eigenaren en gebruikers. De investering en de exploitatie op orde en dan pas bouwen. De totale stichtingskosten voor nieuw- en/of verbouw in overeenstemming brengen met de onderhoudskosten, gewenst comfort en energiekosten. Fiscaliteit, duurzaamheidssubsidie ’s, financieringsconstructie ‘s, Energie Service Compagny (ESCo), etc. zijn zomaar aspecten die een rol kunnen spelen bij uw optimale woon-en huisvestingslasten. SCiEB coördineert deze tot uw passend, TCO, Totall Cost of Ownership.