DZC '68NieuwsOverige nieuwsSigtenhorst Installatietechniek verlengt sponsorcontract!

Sigtenhorst Installatietechniek verlengt sponsorcontract!

Sigtenhorst Installatietechniek heeft zijn huidige contract als bordsponsor bij DZC'68  verlengd. De naam Sigtenhorst Installatietechniek zal daarmee nog eens drie jaar aan ons hoofdveld te zien zijn! 

Sigtenhorst Installatietechniek

Sigtenhorst Installatietechniek, gevestigd in ons mooie Doetinchem, heeft ruim 80 jaar ervaring en weet deze te vertalen naar een uitstekende naam in de markt. De opdrachtgever staat in alle opzichten centraal. Sigtenhorst Installatietechniek Installaties investeert daarom consequent in mensen en middelen.

Zij ontwerpen, installeren, onderhouden en beheren klimaat-, elektrotechnische- en sprinklerinstallaties in zowel de woningbouw, utiliteitsbouw als industrie. Multidisciplinair specialisme in installatietechniek 

Doordachte totaaloplossingen voor een goede gebouwinfrastructuur, dat is de kracht van hun bedrijf. Als technisch specialist in zowel de werktuigbouwkunde als de elektrotechniek, beheersen zij een breed terrein aan installatiedienstverlening, waaronder sterke, gespecialiseerde activiteiten: van klimaatbeheersing, brandbeveiliging tot verlichting, databekabeling, beveiligingssystemen, data- en telefoniesystemen en gebouwbeheerssystemen. Dit voor opdrachtgevers in de marktsegmenten utiliteitsbouw, gezondheidszorg, industrie en particuliere woningbouw.

Van samenwerking tot synergie en integraal ontwerpen Het doel van integraal ontwerpen en uitvoeren is het aanbieden van een beter ontwerp, een beter proces en een beter totaalproduct aan de klant, waarbij het totale bouwproces sneller, beter en goedkoper wordt.  Installaties, constructies en overige bouwdelen moeten meer geïntegreerd worden, omdat gebouw en installaties nauw met elkaar samenhangen.

Voor een integrale aanpak is een goede samenwerking tussen betrokken partijen essentieel, hetgeen start met: elkaar kennen, respecteren, begrijpen en vertrouwen. Zij hebben gekozen voor een praktische aanpak waarbij kennisdelen en samenwerken sleutelbegrippen zijn. Het gebruik van Internet bij het ontwerp, voorbereiding en realisatie voor de uitwisseling van informatie levert een belangrijke bijdrage aan deze integrale aanpak. Deze integrale werkwijze levert aanzienlijke kwaliteitsverbeteringen en/of kostenbesparingen op en onze kennis en expertise op dit gebied brengen zij graag in bij uw project.

Ze geloven in de kracht van samenwerking. Bij een bouwproject zijn open communicatie, korte lijnen en vertrouwen de basis voor succes.  Hun werkzaamheden op het gebied van werktuigbouwkunde en elektrotechniek vullen elkaar aan en versterken elkaar. Bij hun zijn de specialismen werktuigbouwkunde en elektrotechniek dan ook gebundeld. Dat betekent een multidisciplinaire aanpak van uw installatiewerk.