DZC '68NieuwsOverige nieuwsUpdate van het Bestuur

Update van het Bestuur

Op de persconferentie van 13 oktober zijn weer nieuwe maatregelen getroffen die een grote impact hebben op het voetbal en op de vereniging. 
Alle competities worden voor enkele weken stilgelegd. De jeugd t/m 17 jaar mag gelukkig nog blijven trainen. In no-time is door de managers de ‘Corona-cup’ georganiseerd. Op de komende zaterdagen worden er in iedere leeftijdsgroep onderling wedstrijdjes georganiseerd. Complimenten dat dit zo snel en supergoed geregeld is!!!

Toch nog een korte terugblik op de afgelopen weken:

De afgelopen weken is er wel gevoetbald maar zonder publiek. Toeschouwers waren niet meer toegestaan, enkel de teambegeleiding, waaronder ook de ouders die reden naar een uitwedstrijd mochten aanwezig zijn. Er zat niemand op de tribune, er stond niemand langs de lijn en ook de kantine was gesloten. Het was de afgelopen twee zaterdagen een vreemde gewaarwording. Als toezichthouder hebben we rond en langs de velden gelopen. Teams de juiste route wijzen zodat ze snel van het sportpark vertrekken (hoe ongastvrij….), en ook zorgen dat er toch geen toeschouwers langs het veld stonden. Prettig te zien dat dit ook nauwelijks gebeurde, bedankt ouders en leden dat jullie deze maatregelen hebben opgevolgd!
Er afgelopen tijd is (digitaal) overleg geweest met bestuur/voorzitters van de voetbalverenigingen van de Gemeente Doetinchem, KNVB en SportService Doetinchem. Goed om elkaar te spreken en ervaringen uit te wisselen over wat de consequenties van de maatregelen zijn voor de verenigingen en hoe hiermee om te gaan.
Zoals ook in de krant was te lezen worden er veel inkomsten misgelopen door het sluiten van de kantine. Hoe lang dit gaat duren en wat de invloed daarvan is op de begroting is nu nog niet in te schatten. Alle mogelijkheden mbt subsidies worden aangevraagd. Alle steun is welkom en nodig!
Doe mee met alle acties, zoals de Grote Clubactie en Rabo Clubsupport, om de club te ondersteunen!