DZC '68NieuwsOverige nieuwsT-Time Men's Wear en EXIT Toys steken E2 in trainingskleding

T-Time Men's Wear en EXIT Toys steken E2 in trainingskleding

T-Time Men's Wear en EXIT Toys buitenspeelgoed hebben de mannen van de E2 voorzien van schitterende trainingskleding. Zo aan de foto te zien hebben de mannen er al veel plezier van!

T-Time Men's Wear

T-Time in Doetinchem, the place to be. 

T-Time Men's Wear Doetinchem staat voor een verfrissende collectie herenmode met karakter. Bekend om haar informele en persoonlijke sfeer, kundig personeel en vernieuwend stijladvies.

Met trendsettende merken als Diesel, Pearly King,  Cast Iron, Stone Island, Armani Jeans, Gabba, Drykorn, Denham, Circle of Gentlemen, Wool & Co, Reign en Hamaki-Ho. Ook vind je de uitgebreide schoenencollectie van VICO.

Je vindt T-Time in de Boliestraat, de sfeervolle winkelstraat van Doetinchem. In hun collectie herken je de avontuurlijke klasse van Denham, Drykorn en Diesel. Of laat je verrassen door bijzondere merken als Stone Island en Armani Jeans.

Eigenzinnig, puur, stoer en stijlvol...dat is T-Time!

EXIT TOYS Buitenspeelgoed

EXIT Toys: "Leave the room, play outside"

EXIT Toys is hét eigentijdse buitenspeelgoed merk dat kinderen stimuleert en zelfs uitdaagt om buiten te spelen! Dit doen ze door buitenspeelgoed te ontwikkelen vanuit de behoefte van kinderen én ouders. Hierbij staat voorop dat hun speelgoed kinderen moet aanspreken. Niet alleen doordat kinderen het speelgoed leuk en stoer vinden om mee te spelen, maar zeker ook door aandacht te besteden aan een eigentijds en cool ontwerp.

EXIT Toys heeft het volgende buitenspeelgoed in haar assortiment:
- Sport en Spel (voetbaldoeltjes, rebounders/tchouck's, Striker paaltjesvoetbal, basketball, sportnet, (ijs)hockey, etc..)
- Trampolines (in allerlei vormen en maten, ook ingraaftrampolines)
- Houten speeltoestellen, schommels, zand- en watertafels, zandbakken en speelhuisjes
- Rijdend speelgoed

Uiteraard staat een product van EXIT Toys garant voor veiligheid en heeft een EXIT Toys product een gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Op deze manier is een EXIT Toys product voor een breed publiek toegankelijk en bieden ze op deze wijze veel kinderen de mogelijkheid om dagen, weken, maanden en zelfs jaren met elkaar buiten te spelen. Daarom biedt een product van EXIT Toys een gezonde en vooral speelse basis voor elk kind!

Wil je meer informatie? Kijk dan eens op de website of volg hun op Facebook en/of Twitter dan houden zij je op de hoogte!