DZC '68NieuwsOverige nieuwsTenue achtste rijkelijk gevuld...

Tenue achtste rijkelijk gevuld...

Het huidige seizoen loopt al bijna op zijn einde maar afgelopen seizoen hebben wij ook een aantal prachtige teamsponsoren mogen verwelkomen. De aankomende week zuller wij er een aantal aan jullie voorstellen. Te beginnen bij sponsoren op het tenue van ons achtste... 

Simons, Meek's Meubelen, Garage Fredriks, Autohandel en recycling Barth, 22-4 events en BMN totaalbouw kleuren shirt achtste!

Borstsponsor: Simons
Kiest u voor Simons? Dan kiest u voor een heerlijk drankje in het zonnetje, om te genieten van lekkere gerechten en voor veel gezelligheid en gastvrijheid!

Dagelijks bent u vanaf 8:00 uur (TO GO) en vanaf 10.00 uur (stadscafé) van harte welkom voor koffie, ontbijt, lunch, borrel of diner.

Ook voor een feestje kunt u bij Simons terecht!

Stadscafé Simons
Simonsplein 8
7001 BM Doetinchem
[T] 0314 -392233
[E] info@stadscafesimons.nl

Rugsponsor: Meek’s meubelen
Modern, betaalbaar woondesign uit Ruurlo!

Meek's Meubelen modern woondesign uit Ruurlo, Gelderland, biedt u op een oppervlakte van maar liefst 3.000 vierkante meter een enorme moderne woonbeleving. Met een keur aan grote merken in verschillene toonzalen kan de liefhebber van design in het strakke, eigentijdse interieur zijn hart ophalen.

Waarom moet ik een bezoek brengen aan Meek's Meubelen Modern Woondesign?

De moderne collecties van Meek's Meubelen modern woondesign in Ruurlo worden zorgvuldig voor u geselecteerd en frequent gewisseld. Hierdoor kunt u bij ieder bezoek aan de toonzalen nieuwe interieurindrukken opdoen. Grote meubelmerken als Cloack, Gispen, Harvink, Interstar, Jess Meubeldesign, Machalke by Machalke & Touché hebben er niet voor niets voor gekozen de door hun designers ontworpen stukken bij meek's Meubelen modern woondesign aan u voor te stellen.

Zes warme, sfeervolle interieurstijlen in Vorden

Meek's Meubelen Sfeervol Wonen & Slapen in Vorden, Gelderland, biedt u op een oppervlakte van maar liefst 7.000 vierkante meter een enorme woonbeleving. Met de vijf aansprekende collecties / afdelingen kunt u op alle gebieden slagen voor de smaakvolle en duurzame inrichting van uw woning.

Waarom moet u een bezoek brengen aan Meek's Meubelen Sfeervol wonen & slapen?

Houdt u van een romantische, klassieke, tijdloze of landelijke inrichting en bent u op zoek naar betaalbaar comfort van een hoge kwaliteit, dan is een bezoek aan Meek's Meubelen in Vorden de moeite meer dan waard. Of u nu op zoek bent naar een bankstel, eethoek, fauteuil, lederen meubelen, een kast, een complete slaapkamer of een relaxfauteuil, op 7.000 vierkante meter in verschillende (onlangs gerenoveerde) toonzalen kun u uw hart ophalen

Bij Meek's Meubelen in Ruurlo en Vorden kunt u als lid van DZC'68 profiteren met uw ledenpas. Op uw aankoop krijgt u maar liefst tot 15% korting!

Broeksponsor: Garage Fredriks Doetinchem

Garage Fredriks is een merk onafhankelijk, door de RDW erkend autobedrijf. Als lid van BOVAG voldoen zij aan strenge kwaliteitseisen. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie.

Kwaliteit, persoonlijke aandacht en een goede service staan bij hen hoog in het vaandel. Om dit te waarborgen krijgen hun monteurs zowel technische als servicegerichte trainingen. Zo blijven zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de ‘automotive’ branche.

Bij Garage Fredriks begrijpen ze dat het kopen van een auto spannend is. Zij helpen u daarom graag bij het maken van de juiste keuze. Ga eens langs voor een bak koffie. Of bel voor een afspraak.

Garage Fredriks
Innovatieweg 34 B
7007 CD Doetinchem
[T] 0314 392 763
[E] info@garagefredriks.nl

Broeksponsor: Autohandel en recycling Barth
Autohandel en recycling Barth is een erkend ARN recycling bedrijf in de regio Gelderland. Zij halen de auto's bij u op om te recyclen en daar krijgt u goede vergoeding voor. Naast recycling kunt u bij Jacob Barth ook terecht voor een mooie occasion!

Autohandel en recycling Barth
Roerstraat 2
7005BR Doetinchem
[T] 0653495791
[E] info@autohandelbarth.nl

Mouwsponsor: 22-24 Events
Club 22-24 staat sinds 2007 bekend als dé hotspot van Doetinchem. In de zomer van 2017 werden de grenzen van de club verlengd met een buitenpodium tijdens het Doetinchemse stadsfeest. Dit bleek later het startschot voor 22-24 Events! Na meerdere edities van 22-24 Outdoor en Kingsday Festival Doetinchem werken zij onvermoeibaar door om naast hun huidige festivals ook nieuwe evenementen te organiseren! Zij zetten Doetinchem op de kaart als feesthoofdstad van de Achterhoek!

Mouwsponsor: BMN Totaalbouw
Op zoek naar een betrouwbaar bedrijf op het gebied van plaatsen van kunststofkozijnen?
Neem dan  contact op met Wesley Busby van BMN Totaalbouw en maak een afspraak.

BMN Totaalbouw
Lorentzlaan 21
7002HA Doetinchem
[E] wesley.busby@gmail.com