DZC '68NieuwsOverige nieuwsWij zijn op zoek naar scheidsrechters, iets voor u !!!

Wij zijn op zoek naar scheidsrechters, iets voor u !!!

DZC’68 maakt werk van het scheidsrechterbeleid!

Wij zijn de grootste amateurvereniging van Doetinchem. Er worden dan ook iedere week vele (jeugd)wedstrijden op ons mooie complex gespeeld. Dat kan niet zonder spelleiders en scheidsrechters.
Wil jij werken aan je eigen ontwikkeling en op deze manier nog meer uit de voetbalsport halen, word dan scheidsrechter! Voor elke wedstrijd die je fluit staat een leuke vergoeding. Mail de scheidsrechters commissie voor meer info.

Daarom een oproep aan een ieder, die geïnteresseerd is in het scheidsrechtersvak; meld je aan! Schroom niet, frequentie, niveau, alles is bespreekbaar. We bieden je uitgebreide begeleiding als je begint met fluiten. Mocht je ambities hebben, dan behoren cursussen ook tot de mogelijkheden. Verder is het scheidsrechterkorps een leuk stel mensen waarbij je je snel thuis voelt. Ben je geïnteresseerd, stuur dan een mail naar: scheidsrechtercoordinator@dzc68.nl, of spreek ons of één van onze collega’s aan.

Op zaterdag blijkt dat er veel ouders zijn, die een heldere kijk hebben op de arbitrage bij de wedstrijden. Om deze mensen de kans te geven zich te ontplooien, roepen wij hen dringend op om zich aan te melden als scheidsrechter, spelleider of assistent-scheidsrechter. Als u toch iedere keer gaat kijken naar de verrichtingen van uw kind, bekijk deze dan van dichtbij door u aan te melden als scheidsrechter. De tijd die hiermee gemoeid gaat, bedraagt uitsluitend het bijwonen van de wedstrijd. Voor begeleiding en vragen kunt u – zoals hierboven reeds aangegeven – altijd terecht bij de leden van de scheidsrechterscommissie en uiteraard uw overige collega scheidsrechters.

Dat is voor iedereen een win-win situatie!