DZC '68NieuwsOverige nieuwsArthur Isselman en DZC'68 na dit seizoen uit elkaar

Arthur Isselman en DZC'68 na dit seizoen uit elkaar

Arthur Isselman gaat na dit seizoen DZC'68 verlaten. Volgens eigen zeggen is Arthur toe aan een nieuwe uitdaging. In het begin van het seizoen 2013-2014 werd Arthur trainer van het eerste van DZC en werd toen kampioen in de 3e klasse. In dit seizoen doet het eerste mee om de prijzen in de 2e klasse. Ondanks deze goede resultaten toch reden voor iets anders.
Arthur Isselman startte in het begin van het seizoen 2013-2014 als opvolger van Raimond Massop. Arthur nam DZC toen meteen mee naar het kampioenschap van de 3e klasse. Het jaar daarop eindigde DZC verdienstelijk als vijfde en dit seizoen doet DZC mee om de prijzen. DZC startte fantastisch, had daarna een mindere periode, maar weet inmiddels weer wat winnen is.

DZC en Arthur Isselman is een goede match. Arthur is een bevlogen coach die zijn kennis, enthousiasme en winnaarsmentaliteit op een goede manier weet over te dragen aan zijn spelers. De waardering in dezen werd over en weer regelmatig uitgesproken. Toch heeft Arthur besloten DZC te gaan verlaten. Tijd voor een nieuwe club, een nieuwe technische staf, nieuwe spelers; oftewel een nieuwe uitdaging.

Met hartelijke groet,
namens het bestuur en management,

Egenius Lodewijks