DZC '68NieuwsOverige nieuwsMabeon Schoon Achterhoek toegetreden tot Business club DZC'68

Mabeon Schoon Achterhoek toegetreden tot Business club DZC'68

Mabeon Schoon Achterhoek is toegetreden tot de Business club van DZC'68. Mabeon, dat ook de schoonmaak van de accommodatie verzorgt op zaterdagavond, was afgelopen zaterdag tevens balsponsor bij de wedstrijd DZC'68 tegen DETO. Wij heten Mabeon Schoon Achterhoek van harte welkom!

Mabeon Schoon Achterhoek

Een bijzonder bedrijf uit Doetinchem, dat schoonmaak-, conciërge- en inpakwerkzaamheden uitvoert voor bedrijven en instellingen.

In dit schoonmaakbedrijf uit Doetinchem, in 2006 opgericht samen met SW-bedrijf Wedeo (nu Laborijn), inmiddels een 100% dochter van Mabeon Holding b.v., is het streven van Mabeon om arbeidsgehandicapten en mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt een reguliere arbeidsplek te bieden, waar zij hun optimale prestatie kunnen en willen leveren. Om tot de juiste resultaten te komen wordt in het bedrijf gewerkt met een mix, bestaande uit arbeidsgehandicapte mensen (die opgeleid worden tot SVS-vakgeschoold schoonmaker) en vakbekwame medewerkers van de reguliere arbeidsmarkt.
Lees verder

Het logo van Mabeon symboliseert dat de mens centraal staat, zowel de klant als de medewerker, en dat dienstbaar zijn de basis is.

Het PSO-logo is een teken dat Mabeon gecertificeerd is, zodat opdrachtgevers via uitbesteding aan Mabeon kunnen voldoen aan de eisen die de Participatiewet stelt. Recent werd de hoogste trede bereikt: meer dan 30 % van de werknemers zijn arbeidsgehandicapt, 30+ dus.

De ISO-9001 en ISO-14001 certificering zijn gericht op efficiency en milieubewust ondernemen, de zelfverklaring van ISO-26000 op sociaal ondernemen en verantwoord marktgedrag.