DZC '68NieuwsOverige nieuwsKlaassenGroep BV schenkt trainingspakken aan DZC'68 JO13-6

KlaassenGroep BV schenkt trainingspakken aan DZC'68 JO13-6

De KlaassenGroep heeft onze JO13-6 voorzien van prachtige trainingspakken. Wij danken de klaassenGroep voor dit mooie gebaar en wensen de JO13-6 heel veel succes en plezier met hun nieuwe pakken.

KlaassenGroep BV

Fundament
Het fundament onder de KlaassenGroep werd gelegd in 1851, door Johan Klaassen en Hendrik Roeterink. Het Dinxperlose familiebedrijf is in de loop der jaren uitgegroeid tot een moderne en dynamische, allround ontwikkel- en bouwonderneming. Met circa 146 medewerkers, met vestigingen in Dinxperlo en Arnhem én met behoud van zijn specifieke cultuur en karakter. Daarin nemen sociaal partnerschap, een heldere langetermijnvisie, sterke maatschappelijke betrokkenheid, stabiliteit en continuïteit van oudsher een belangrijke plaats in. De KlaassenGroep is actief in herstructurering & vastgoedontwikkeling, utiliteitsbouw, woningbouw en renovatie & onderhoud.


Meerbouwwaarde
Of het nu gaat om een woonhuis, een utiliteitsgebouw, een bedrijfspand of gebiedsontwikkeling… bouwen is het waarmaken van een ambitie, het realiseren van een droom. Maar bouwen is ook een complex proces. Alle stappen daarin - ontwikkelen, ontwerpen, bouwen, exploiteren, onderhouden, financieren – en de bewaking daarvan bepalen samen het succes van een bouwproject.

De KlaassenGroep beheerst het bouwproces en ondersteunt u naar wens en behoefte op één, verschillende of alle onderdelen van dat proces. Natuurlijk, er zijn méér bedrijven die bouwen. Wíj voegen daar vanuit ervaring echter specifieke expertise aan toe en onderscheiden ons met de manier waarop wij het proces rond de realisering van uw ambitie organiseren. Bouwen is méér, de KlaassenGroep biedt u die meerbouwwaarde.