DZC '68NieuwsOverige nieuwsAnytime Fitness Doetinchem gaat samenwerking aan met DZC'68

Anytime Fitness Doetinchem gaat samenwerking aan met DZC'68

Anytime Fitness Doetinchem is teamsponsor geworden van onze JO17-1. Naast het geel-blauwe tenue heeft het team ook de beschikking over een prachtig wit reserve tenue. Ook kun je als DZC'68 lid profiteren met de ledenpas bij Anytime Fitness. Wij zijn zeer verheugd met deze nieuwe sportieve samenwerking!

Anytime Fitness Doetinchem

Waarom kies je Anytime Fitness?
"Everybody has a story to tell!"
 
Sporten bij Anytime Fitness is leuk! In hun kleinschalige clubs zul je je thuis voelen en helpen hun trainers je met het halen van je doelen. Bij Anytime Fitness kun je sporten waar en wanneer jij wil want al hun clubs zijn 24/7 toegankelijk én met je key open je de deuren van alle ruim 5000 clubs wereldwijd! Anywhere en letterlijk Anytime.

Gemak
Bij Anytime Fitness kun je sporten waar en wanneer jij wil. 24/7 en 365 dagen per jaar én in maar liefst 5.000 clubs wereldwijd. En dat met maar één lidmaatschap!

De clubs zijn schoon en hygiënisch en allemaal voorzien van privé douches én privé kleedkamers. Je vindt hun clubs bij jou om de hoek en je kunt er bijna altijd gratis voor de deur parkeren.

Persoonlijk
Oprechte interesse zit in hun DNA. Ze luisteren naar je en gaan aan de slag met je doelen! Hun handige app en uitgebreide en persoonlijke begeleidingsprogramma zorgen ervoor dat je verantwoord sport. De vakbekwame trainers begeleiden en helpen je om je doelen te behalen. Samen zetten ze jouw gezondheid op de allereerste plaats! Let’s make healthy happen!

Ledenpas DZC'68
Op vertoon van de ledenpas ontvang je ‘1 Maand gratis sporten bij Anytime Fitness Doetinchem’. Met jouw ledenpas ben je niet gebonden aan een langdurig contract van 6 of 12 maanden, maar heb je wel het voordeel van het voordeligste tarief. Anytime Doetinchem is 24/7 geopend!

Anytime Fitness Doetinchem
C. Missetstraat 49
7005 AA Doetinchem
0314-820350
doetinchem@anytimefitness.nl