DZC '68NieuwsOverige nieuwsKwam het door zwarte piet of niet ....?

Kwam het door zwarte piet of niet ....?

Het is weer zaterdag ! YES weer een wedstrijd vandaag tegen leeftijdsgenoten van Gendringen .
Helaas kon Luna niet meedoen vanwege een blessure , ook kon Marijn onze keeper helaas niet meedoen bleek al tijdens de warming up.
Dus de vacature van keeper voor gehouden aan de kids en gevraagd wie de eer van het groene shirt wilde dragen ! Bijna allemaal vroegen ze of Abigail dat wilde doen , gelukkig wilde ze dat zelf ook wel en zo gezegd zo gedaan , wat staat haar dat goed zo'n groen shirt  !

Tijdens de warming up kwam ook zwarte piet ons even een hart onder de riem steken en kregen we allemaal een speculaas koek .
Zelf kreeg ik er ook 1 omdat zwarte piet ook mijn verhaaltje leest , een leuker compliment kan je niet krijgen !

Maar goed laten we een verslag van de wedstrijd schrijven .
Met Abigail dus als keeper gingen we best goed van start . Gendringen had een aantal sterke aanvallers en daar hadden we het best lastig mee. Helaas viel het 1ste doelpunt na een goede save van Abigail . Ook hun 2de doelpunt kwam uit een klutsbal. Nou ja....geen ramp tegen een ploeg die veelal in de aanval is , Abigail heeft zeker 3/4 hele goede reddingen gedaan en met een beetje geluk aan onze zijde gingen we met 0-2 de rust in .

In de rust een paar aanpassingen proberen te doen . Helaas mocht dat niet baten . Al snel was het 4-0 voor Gendringen . Ook nu weer prima reddingen . Helaas toch de 0-5. Toch wisten we onze eer te redden en maakte Dylano voor ons de ere treffer..... 1-5 .....jammer genoeg verloren .

Zou het door de kou komen of heet zwarte piet ons van de wijs gebracht nou ja het mocht helaas niet zo zijn vandaag ondanks dat we toch best goed voetbalden maar dat is voetbal : je krijgt niet altijd wat je wellicht verdient had..vol goede moed op baar volgende week de uitwedstrijd tegen Keyenborg.