DZC '68NieuwsOverige nieuws'Bouw ook mee met DZC' officieel van start!

'Bouw ook mee met DZC' officieel van start!

Maandagavond 11 april vond de officiële kick-off van 'Bouw ook mee met DZC' plaats in de VUE Bioscoop Doetinchem. Vanaf 18.00 uur stroomde de ruimte en werden de aanwezigen ontvangen met een kopje koffie en een DZC gebakje.
Iets na 18.30 uur werd iedereen vriendelijk verzocht om naar de bioscoopzaal te gaan voor de presentatie. Toen iedereen zijn of haar plekje had gevonden in de zaal, werd men hartelijk welkom geheten door presentator Marco Groen.
Na het welkomstwoordje werd het woord gegeven aan architect Stephan Roelvink van Duoplan, die de nieuwbouw plannen nog eens duidelijk overbracht en dit nog eens versterkte door het afspelen van de rondleiding als animatie.

Vervolgens werd de microfoon overgedragen aan voorzitter Jan Minkhorst, die op zijn herkenbare bezielende wijze de waarde van DZC tot uiting bracht. Ook oud DZCér Luuk de Jong deed nog een duid in het zakje, door d.m.v. een video-boodschap het publiek vertelde over zijn tijd bij DZC en iedereen succes wenste met de acties. Toen was het tijd voor de pitches van de volgende zes acties:

1. Loterij
2. Sponsorloop
3. Obligaties
4. Recordpoging
5. Bloemenactie
6. Wild Card

Na de pitches hadden alle aanwezigen de mogelijkheid om bij de verschillende standjes meer informatie op te vragen. Bij het verlaten van de bioscoop kreeg men zelfs een 'Bouw ook mee met DZC' spaarvarkentje. Al met al was het een mooie en drukbezochte kick-off, maar het belangrijkste moet nog komen. Tussen 11 april en 11 juni (de Geel blauwe dag) dient er zoveel mogelijk geld opgehaald te worden voor de realisatie van die fantastische nieuwe accommodatie. Dus:

LOOT OOK MEE MET DZC!
LOOP OOK MEE MET DZC!
SPAAR OOK MEE MET DZC!
SCOOR OOK MEE MET DZC!
BLOEI OOK MEE MET DZC!
Zie hier onder, het fimpje van een van onze sterren:

Klik op de naam:

Luuk de Jong