DZC '68NieuwsOverige nieuwsHolland Sport Systems op schermen accomodatie DZC'68

Holland Sport Systems op schermen accomodatie DZC'68

Holland Sport Systems BV blijft verbonden aan DZC'68. De leverancier van onze tribunestoelen en ballenlockers zal via het narrowcastingsysteem in onze accommodatie zichtbaar zijn. Wij zijn zeer verheugd met deze verdere samenwerking.

Holland Sport Systems BV

Holland Sport Systems levert alles wat te maken heeft met kleedruimte en of sportaccommodatie inrichting. Scholen, basis of voortgezet onderwijs, vinden op deze site hun kluisjes en kastjes voor de jasjes van de kinderen. Of het nu een nieuwbouw situatie of een renovatie van uw bestaande sport- of kleedaccommodatie betreft, Holland Sport Systems helpt u de ruimtes efficiënt en doelmatig in te richten tegen een acceptabele prijs.

Gaaslockers voor opslag van golfuitrustingen, trainingsballen of kleding van voetbalclubs, keeperstassen van hockeyclubs. Gesloten lockers voor trainingsmaterialen van hockeyclubs, kostbaarheden van sportteams, scheidsrechters of bezoekers. Verschillende sluitsystemen voor deze lockers completeren het geheel. Maar ook voor de inrichting van uw kleedruimten en garderobes kunt u bij Holland Sport Systems terecht. Hun kleedkamerbanken zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen, op verzoek voorzien van (kindveilige) kledinghaken. Tassenrekken en stellingen die de entree van uw clubhuis een opgeruimd aanzien geven.