DZC '68NieuwsOverige nieuwsTopTeam JO9-7

TopTeam JO9-7

Hierbij het verslag van een top team van zaterdag 15 april, onze toppers van de JO9-7
Het team van JO 9-7 speelt nog maar drie wedstrijden mee in de competitie en vandaag voor het eerst met het zonnetje erbij. Misschien heeft dat wel wat bijgedragen aan de monsterzege op ZZC’20. JO 9-7 heeft met 12-1 gewonnen!

Het is mooi om te zien dat het team elke week beter op elkaar ingespeeld raakt. Ze worden fanatieker, spelen meer samen en elke wedstrijd is er plezier in het spel. Met de coach en de positieve aanmoedigingen vanaf de zijlijn weet het team nog elke wedstrijd te winnen.

De doelpuntenmakers lieten mooie acties zien en werden ook regelmatig geholpen met een mooie pass van hun teamgenoten. De achterhoede werd goed verdedigd en daardoor had de keeper maar weinig te doen. Al moest hij ook een paar keer in actie komen en wist de meeste ballen uit het net te houden.

Het team vond het leuk om Top-team te zijn. Extra aandacht voor sportiviteit in het veld, in het team en langs de lijn. Laten we daar met zijn allen het goede voorbeeld in blijven geven!


TOPteams is een actie van de commissie Prettig Sportklimaat waarbij wekelijks drie teams worden uitgekozen als TOPteam. Deze thuisspelende teams uit de JO9- (F), JO11- (E) en JO13- (D) categorie spelen die week in een speciaal ‘Prettig Sportklimaat shirt’. Op de shirts staan verschillende spreuken, die te maken hebben plezier & sportiviteit. Hiermee dragen we als club uit dat een Prettig Sportklimaat voorwaarde is voor plezier en prestaties.

Plezier & sportiviteit, daar staan we voor!

Naast het dragen van dit speciale shirt tijdens de wedstrijd, worden de spelers, de begeleiding en de ouders van de gekozen TOPteams op de vrijdagavond vóór de wedstrijd uitgenodigd in de kantine. Er wordt dan een korte presentatie gehouden door de commissie Prettig Sportklimaat, waarin duidelijk wordt gemaakt hoe DZC’68 met plezier & sportiviteit omgaat en hoe iedereen hier een steentje aan kan bijdragen. Hierna worden de shirts uitgereikt en wordt een teamfoto gemaakt (of op de zaterdag vóór of na de wedstrijd).