DZC '68NieuwsOverige nieuwsDe Grote Club actie, Jouw inzet is goud waard!

De Grote Club actie, Jouw inzet is goud waard!

Zaterdag 23 september 2023 start de Grote Clubactie. DZC'68 doet ook mee en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. De opbrengst gaat dit jaar naar materialen en 6 nieuwe doelen. Dit jaar met supermooie prijzen voor de beste lotenverkopers!

Eén lot kost € 3,- Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-!

Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Wij werken met: Verkoopboekjes.
Met het verkoopboekje ga je langs bij familie, vrienden en buurtbewoners. De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging’.

Online verkoop
Iedereen krijgt een mail met daarin een persoonlijke link!

Via onderstaande link kan er ook online loten worden verkocht
https://lot.clubactie.nl/lot/s.v.-dzc-68/406937 

Super lot
Super lot verkopen of kopen? Dat kan via deze link. Een super lot is een lot voor 150 euro, hiervan gaat 120 euro naar de club en jij maakt kans op meer prijzen.
https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/s.v.-dzc-68/406937

Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie 2023 start op zaterdag 23 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop.

Aan wie mag je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Drop het dan in de schatkist op de bar in de kantine vóór 6 november. Wil je meer verkopen? Ralf, Niek of Chiel kunnen jou een nieuw boekje geven.
Er liggen ook lege boekjes naast de schatkist.

Persoonlijke prijs voor de meest verkochte loten!

Keuze uit vier ‘echte’ voetbalshirts (De persoon met de meest verkochte loten heeft de eerste keus!)

- Nederland elftal shirt met handtekening van Ronald Koeman
- PSV shirt met handtekening van Luuk de Jong
- Graafschap shirt met handtekening van Siem de Jong
AZ Shirt met handtekening van Mexx Meerdink

Verkoop samen loten en Win !
Je kunt ook samen met je team een leuke prijs winnen. Ga samen op pad en haal zoveel mogelijk op voor DZC'68. Maak kans op de volgende teamprijs:

1e Prijs: Met het hele team naar de bioscoop naar een film naar keuze.
2e Prijs: Met het hele team laser gamen en een frietje

Tip!
Leg de lotenkopers aan de deur uit wat er met het geld gebeurt. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt. Ons doel van de Grote Clubactie in 2023 is het aanschaffen van extra materialen (te denken aan; materialen/kleding Breedtesport en 6 nieuwe doelen + netten) voor de club om verder te professionaliseren. We hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten.

Jouw inzet is goud waard!