DZC '68NieuwsOverige nieuwsDe Grote Club actie, Jouw inzet is goud waard!

De Grote Club actie, Jouw inzet is goud waard!

Zaterdag 24 september 2022 is de Grote Clubactie gestart. DZC'68 doet ook mee en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. De opbrengst gaat dit jaar naar extra geluidboxen tussen de tribune en de kantine. 

Eén lot kost € 3,- Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-!

Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Wij werken met: Verkoopboekjes.
Met het verkoopboekje ga je langs bij familie, vrienden en buurtbewoners. De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging’.

Online verkoop
https://lot.clubactie.nl/lot/s.v.-dzc-68/406937 
Via bovenstaande link kan er ook online verkocht worden.

Super lot
Super lot verkopen of kopen? Dat kan via deze link. Een super lot is een lot voor 150 euro, hiervan gaat 120 euro naar de club en jij maakt kans op meer prijzen.
https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/s.v.-dzc-68/406937

Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie 2022 start op zaterdag 24 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop.

Aan wie mag je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Drop het dan in de schatkist op de bar in de kantine vóór 21 november. Wil je meer verkopen? Max, Ralf of Niek kunnen jou een nieuw boekje geven.
Er liggen ook legen boekjes naast de schatkist.

Verkoop samen loten en Win !
Je kunt ook samen met je team leuke prijzen winnen. Ga samen op pad en haal zoveel mogelijk op voor DZC'68. Maak kans op één van de volgende teamprijzen:

1e Prijs: Met het hele team naar de bioscoop naar een film naar keuze.
2e Prijs: Met het hele team 1 uur footgolf bij pitch en putt.  
3e Prijs: Met het hele team laser gamen en een frietje

Tip!
Leg de lotenkopers aan de deur uit wat er met het geld gebeurt. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt. Ons doel van de Grote Clubactie in 2022 is het aanschaffen van extra geluidsboxen tussen de tribune en de kantine. We hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten.

Jouw inzet is goud waard!