DZC '68NieuwsOverige nieuwsVrouwen 1 op jacht naar 100ste competitiedoelpunt voor de winsterstop!

Vrouwen 1 op jacht naar 100ste competitiedoelpunt voor de winsterstop!

Ook met doordeweekse programma behaalt VR1 succes. Na de eenvoudige zege op DTS VR3 vorige week (10-0) werd woensdag jl. in een midweeks bekerduel, 1e ronde, ook Eibergen VR1 relatief eenvoudig opzij gezet.
Vooraf werd in de kantine gezamenlijk gegeten van de zelf gekookte spaghetti (dankjewel Jodie, Mira en Anne P). Een sportmaaltijd met een sportief en goed resultaat en zeker voor herhaling vatbaar. In de eerste helft liepen we erg eenvoudig over Eibergen VR1 heen en werd een 7-0 ruststand genoteerd. Na de rust waren we minder scherp en wist Eibergen zelfs nog een eretreffer te maken. Leuk voor hen maar dat is niet wat we willen! De uitslag werd uiteindelijk 9-1 en we zijn gewoon door naar de 2e ronde! Daarin is Sp. Eefde/AZC VR1 de tegenstander.

Afgelopen zaterdag, 7 november, speelden we uit bij de nummer drie van de ranglijst, Brakkenstein. Ook nu werd eenvoudig gewonnen met 0-8 (rust 0-4). Een echte teamprestatie waarvoor door samenwerking en coaching de basis werd gelegd.

Nu is het zaak scherp te blijven en tussentijdse doelen te stellen. Scherpte in duels, afronding, concentratie en natuurlijk ook op de trainingen. Het doel om kampioen te worden is inmiddels door iedereen aanvaard. Daar gaan we als groep dan ook vol voor! Elke wedstrijd is dan ook weer een nieuwe uitdaging, want wie wil er nu niet winnen van de koploper? Door elkaar scherp te houden, te coachen en kritisch te blijven kunnen we ons niveau vasthouden en verbeteren, samen als één team!

Samen één doel! Kampioen worden! En ondertussen? Tussentijdse doelen stellen zoals het 100ste doelpunt! Ja hoor, je leest het goed, het 100ste doelpunt voor de winsterstop.

Op dit moment hebben wij 8 competitiewedstrijden gespeeld en 24 punten. Het doelsaldo is 76 voor en 5 tegen. Met nog 4 competitiewedstrijden te gaan en een gemiddelde score van 9½ doelpunt per wedstrijd gaan wij ervoor! Met tegenstanders uit het rechterrijtje een doelstelling om scherpte te behouden.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je komen kijken? Dat kan heel gemakkelijk.