DZC '68NieuwsOverige nieuwsFacility Groep Nederland poetst DZC'68

Facility Groep Nederland poetst DZC'68

Facility Groep Nederland verzorgt ook de aankomende vijf jaar de schoonmaakwerkzaamheden in de accommodatie van DZC'68. Daarnaast heeft de Facility Groep Nederland een sponsorcontract, als zijnde Official Partner, afgesloten voor dezelfde duur. DZC'68 is zeer verheugd en trots dat 'het schoonmaakbedrijf van de Achterhoek' langer aan de vereniging verbonden blijft. 

Facility Groep Nederland BV

Schoonmaakbedrijf voor proffesionele organisaties
Productief werken kan alleen in een frisse en schone omgeving. Wist u dat onderzoek uitwijst dat een slecht gereinigde werkomgeving leidt tot afleiding, een slechtere gezondheid en minder motivatie bij uw teamleden?! Een schone werkomgeving draagt bij aan betere werkprestaties, minder ziekteverzuim én een betere werksfeer. Daarnaast kunt u door regelmatige schoonmaakwerkzaamheden onnodig onderhoud aan uw bedrijfsvesting voorkomen.

Om een fijne omgeving te realiseren, helpt de Facility Groep u – als erkend schoonmaakbedrijf – graag. Dan kunt u zich focussen op waar uw bedrijf het beste in is. Zij ontzorgen door het opstellen en uitvoeren van een plan op maat. Met hun kennis en kunde over schoonmaaksystemen, milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en ergonomische schoonmaakmaterialen weten zij namelijk precies wat goed is voor uw bedrijf.

Schoonmaakdiensten:
Facility Groep ontzorgt van A tot Z. Hun complete dienstenpakket bestaat uit:

Schoonmaakonderhoud, ramen wassen, develreiniging, dieptereiniging sanitair, dieptereiniging keukens en vloeronderhoud

Uw schoonmaakbedrijf voor:
Zij maken schoon voor verschillende soorten organisaties. Elk schoonmaakproject heeft andere eisen en voorwaarden. Als schoonmaakbedrijf zijn zij actief voor de volgende bedrijven:

Kantoren, industrie, zorg en onderwijs

Daarnaast kunt u bij de Facility Groep ook terecht voor:

Ongedierte bestrijding, park management, industriele reiniging, bouwkundig onderhoud en catering

Vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan contact op met:

Facility Groep Nederland BV
Fortstraat 2
7025CA Halle
[T] +31 (0)314 – 354925
[E] info@facilitygroepnederland.nl