DZC '68NieuwsOverige nieuwsMull2media Zilveren Balsponsor DZC'68

Mull2media Zilveren Balsponsor DZC'68

Mull2media is een drie jarige samenwerking aangegaan met DZC'68. De specialist op het gebied van visuele communicatie heeft zich als Zilveren Balsponsor aan onze vereniging verbonden. Wij heten Mull2media van harte welkom bij DZC'68!

MULL2MEDIA

Web, Sign & Print
Mull2media is de totaalleverancier in binnen – en buitenreclame en de specialist in visuele communicatie. Hun mensen staan altijd paraat voor een passend advies. Door de korte en directe lijnen kunnen ze snel schakelen. Betrokkenheid, flexibiliteit en een hoge mate van service staan centraal bij alles wat ze maken. Van autoreclame tot drukwerk en van gevelreclame tot websites. Samen met jou maken zij jou en je bedrijf efficiënt zichtbaar. Of je nu starter of een doorgewinterde ondernemer bent.
 
Creatief & prijsbewust
Ze hebben ruim 12 jaar ervaring in het bedenken en ontwikkelen van uiteenlopende reclameproducten en concepten. Dit doen zij veelal in eigen beheer. Ze hebben namelijk de beschikking over een eigen productie afdeling, machinepark en programmeurs voor een optimale klantbeleving. Het lijkt hun dan ook fantastisch om met jou in contact te komen. Zij willen graag reclame- of promotiemateriaal voor je maken, of jouw concept nader te bespreken, of jouw bedrijf weer nieuw leven in te blazen.

Mull2media
Ruimzichtlaan 1 & 3
7001 CG Doetinchem
info@mull2media.nl
0314-361516