DZC '68NieuwsOverige nieuwsDesign85 op boarding DZC'68

Design85 op boarding DZC'68

Design85 is de aankomende drie jaar te zien op de boarding langs het hoofdveld van DZC'68. De specialisten in het maken van industriële meubelen zijn een nieuwe overeenkomst aangegaan met onze vereniging. Wij zijn zeer verheugd dat oud 1e elftal speler Kevin Veldkamp en zijn compagnon Mark Berends aan DZC'68 verbonden blijven. 

Design85

Moderne en industriële meubels voor het gehele interieur vind je bij Design85
 
In 2013 begonnen Mark Berends en Kevin Veldkamp een online winkel met meubels met duurzame materialen. Ze maakten hiermee hun droom waar. Mark werkte jarenlang in de logistiek en Kevin in de verkoop. Ze merkten dat online verkoop steeds populairder en met name producten die uit duurzame producten bestaat. 

Wat een aantal jaren geleden begon als een nieuw en spannend avontuur, groeide in recordtempo uit tot een populaire webwinkel voor meubels en accessoires voor binnen en buiten. Gestart vanuit de zolderkamer was de keuze overzichtelijk: steigerbuis meubels voor in de tuin. Zoveel groter is het aanbod nu, terwijl het concept echter onveranderd: Design85 levert meubels voor het gehele interieur, voor binnen en buiten. Hoogwaardige kwaliteit en leveren op het juiste moment en plaats. 

De afgelopen jaren heeft het bedrijf niet stilgestaan en inmiddels werken zij dagelijks voor onze klanten om meubelen te produceren. Een eigen productiehal met daarbij een showroom om de producten te kunnen presenteren aan hun klanten.

Ze hebben de mogelijkheid om de meubels te leveren in diverse kleuren, zelfs de steigerbuizen zijn leverbaar in kleur. Hierdoor kunnen hun meubels prima aansluiten op de kleuren van je interieur.

Service staat bij Design85 hoog in het vaandel. Ze staan altijd klaar om zo snel en goed mogelijk vragen van klanten te beantwoorden. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, schroom dan niet om contact met hen op te nemen.

Ze staan graag voor je klaar!

Design85
Beekseweg 21A
7031 AT Wehl
[T] 0314-842594
[E] info@design85.nl