DZC '68NieuwsOverige nieuwsUpdate accommodatieperikelen

Update accommodatieperikelen

We kennen het spreekwoord van de laatste loodjes…..
Deze gaat voor onze accommodatie echt wel op, moet ik helaas constateren.
Maar uiteindelijk komt alles toch goed.
Wifi
Inmiddels hebben we al voor een gedeelte WIFI in onze accommodatie.
De benedenverdieping wordt in de loop van de maand februari ook van WIFI voorzien. Daarvoor moeten nog een aantal acces points geplaatst worden. Dit kunnen we niet zelf en zijn daarvoor afhankelijk van een derde partij.

Ook de kassa wordt binnenkort, en daarmee ook de bestellingen voor de keuken, weer geoptimaliseerd nu we goed data kunnen verzenden.

TV-kijken in het clubhuis kan al weer. Kan straks ook op meerdere schermen.

Telefonische bereikbaarheid clubhuis en Wedstrijdsecretariaat
We hebben een aantal keren opmerkingen gekregen dat DZC’68 niet meer telefonisch niet meer bereikbaar is nu de vaste telefoonlijn niet meer bestaat. Binnenkort zullen zowel het Wedstrijdsecretariaat als de kantine een 06-nummer krijgen waardoor dit probleem wordt opgelost.

Houd hiervoor de media in de gaten.

Geluid
We zijn nog steeds verstoken van een geluidsinstallatie in het clubhuis en op de tribune.

Het belooft wel iets moois en goeds te worden maar dat mag dan ook wel na zoveel maanden vertraging. Ook hiervoor moet een ander aangelegd worden wat helaas nog even op zich laat wachten. Eind februari is nu de planning.

Beplanting
In maart worden de taluds rondom het clubhuis van planten voorzien; wat het aanblik van onze prachtige accommodatie alleen nog maar zal versterken.

We zijn nog in dubio over de voorlopige inrichting van het terrein binnen de hekken; de middelen zijn inmiddels op en we kijken nu naar een voorlopige oplossing. Iemand suggesties?

Inrichting kantine
Ook zijn er verdere plannen voor de inrichting van de kantine waar het gaat om het meubilair maar ook dat zal pas in een later stadium kunnen plaatsvinden.

De verantwoordelijken voor de kantine zullen zich ook buigen over een verdere aankleding van het clubhuis. Geopperd is meer kleur; lampen; logo DZC enz. Enz. Mensen met ideeën worden hierbij uitgenodigd om die suggesties aan te leveren. Stuur deze naar Marja Meesters en/of Jan Minkhorst (of later naar de nieuwe manager accommodatie; zie verderop.)

Overige regels/afspraken
Op de tribune mag geen alcohol gedronken en niet gerookt worden. We zullen daarvoor in het voorjaar bordjes plaatsen en definitieve rookplekken aanwijzen.

Kortom……. we zijn met velen nog steeds bezig. Bedankt voor jullie geduld.

Als laatste 2 puntjes:
A)      Ik doe een beroep op alle leden en betrokkenen bij onze club om fietsen (links als je aankomt) en scooters (rechts als je aankomt) op de daarvoor ingerichte plekken neer te zetten en niet op het pad voor de ingang. En heel graag de tassen in de rekken. Dit geeft een ieder de mogelijkheid (goed en slecht ter been) om ons mooie pand op een veilige manier te betreden en bij calamiteiten te verlaten.

B)      Zoals jullie hebben kunnen lezen gaat Jan Bisperink per 1 februari stoppen als manager accommodatie. Op dit moment zitten we midden in de procedure om hier invulling aan te geven. We hopen per 1 maart aanstaande (of zo spoedig mogelijk daarna) deze vacature ingevuld te hebben en de nieuwe manager te presenteren.  Vanzelfsprekend houden we jullie op de hoogte

Namens het bestuur

Uw trotse voorzitter
Jan Minkhorst