DZC '68NieuwsOverige nieuwsPanel Precision BV zaagt hout met planken en verlengt bij DZC'68

Panel Precision BV zaagt hout met planken en verlengt bij DZC'68

Panel Precision BV heeft het contract met DZC'68 als Bronzen Balsponsor verlengd. De specialist op het gebied van plaatbewerking blijft hiermee nog drie jaar verbonden aan onze vereniging. Tevens feliciteren wij Panel Precision met hun prachtige nieuwe onderkomen aan de Radonstraat in Wehl.

Panel Precision BV

Panel Precision BV werkt sinds 2004 met de hoogste precisie aan het bewerken van  halffabrikaten. Hun uitgebreide machinepark en vakkundige medewerkers zorgen ervoor dat uw opdracht snel en vakkundig wordt uitgevoerd. Dat doen zij in nauw overleg  met u: maatwerk is de norm! Zij houden van een persoonlijke benadering en hun nuchtere, Achterhoekse mentaliteit zal u zeker aanspreken. Wat zij met u afspreken, dat komen ze ook na. Ze gaan daarbij uitdagingen zeker niet uit de weg en denken in oplossingen.

Niet voor niets is hun motto: probleemoplossend met de hoogste precisie!

Panel Precision is altijd bezig met vernieuwing: hun machinepark is up to date en wordt onderhouden door hun technische medewerkers. Zij werken met de nieuwste Brandt kanten aanlijmer en zijn de eerste erkende verwerker van Senosan in Nederland die in hun PU lijmstraat vakkundig kan worden aangebracht. 

WERKWIJZE
Panel Precision biedt diverse soorten plaatbewerkingen onder één dak, namelijk: PU verlijming, zagen, kantenafwerking en CNC-BAZ frezen, tevens zijn zij de eerste erkende verwerker van Senosan in Nederland!

Heeft u een opdracht waarvoor gespecialiseerd personeel of de juiste machines ontbreken? Zij helpen u graag! Zij hebben dertig jaar ervaring in de meubelindustrie en interieurbouw en helpen uw halffabricaten naar uw wens te bewerken. Desgewenst verzorgen zij ook de werkvoorbereiding, voormontage, afmontage en vervoer van de platen.

Panel Precision heeft de deskundigheid en het machinepark in huis om (een deel van) uw productiewerkzaamheden uit te voeren. Daarnaast kunnen zij desgewenst de materialen bij u ophalen en het eindproduct weer bij u afleveren. De grootte van de order speelt daarbij voor hen geen rol. Hun werkwijze is dat u tevreden bent.

Met hun uitgebreide machinepark en vakkundige medewerkers doen ze dat met de grootst mogelijke precisie.

Panel Precision BV
Radonstraat 4
7031GT Wehl
[T]: +31 (0)315 – 325 094
[E]: info@panelprecision.nl