DZC '68NieuwsOverige nieuwsELSKI BV Zilveren Balsponsor DZC'68

ELSKI BV Zilveren Balsponsor DZC'68

De prachtige plantenbakken staan al een tijdje op het terras maar ELSKI BV en DZC'68 hebben de samenwerking nu ook officieel bezegeld. Wij zijn enorm blij met deze samenwerking en danken Koen Koster voor het verfraaien van ons terras.

ELSKI BV

ELSKI BV  is al geruime tijd specialist is het verlijmen van gevelstenen.

Naast het verlijmen van gevelstenen in het werk, is lijmwerk ook uitermate geschikt al prefab. 

Waarom Lijmwerk?
Vernieuwend en apart! Daar denk je niet snel aan bij een gevel van een woning of bedrijfspand. Waar nog meer niet aan gedacht wordt is het verlijmen van gevelstenen. Verlijmen? Ja! Juist!
Bij het verlijmen van de gevelstenen is het juist de steen die het gevelbeeld bepaald.
In vergelijking met metselen, is de voeg vele maler dunner. Een voeg is max. 6 á 7 mm en ligt terug. De kleur, vorm en structuur komen nu beter tot zijn recht.
Niet alleen de voeg is een voordeel, ook is lijmwerk vele malen sterker dan het traditionele metselen. Dit komt door de toeslagen die in het lijm zitten. Hierdoor kunt u kiezen voor nieuwe constructiemogelijkheden. Mede daardoor is prefab iets wat tot de mogelijkheden behoort.
Door het gebruik van speciaal ontwikkelde apparatuur wordt de lijmmortel goed gemengd en gedoseerd opgebracht. Hierdoor is mortelverlies beperkt tot het minimum.
Omdat er een andere verdeling is van het water en de mortel is er geen witte uitslag op gevel te zien.

Crea-Brick!
De naam zegt het eigenlijk al, creatief met stenen.
Fraaie volkeramische plantenbak voor buiten, met warme uitstraling op veel plaatsen toe te passen op terras, balkon en/of tuin (Zie de foto's hieronder van de plantenbakken op het terras bij DZC'68. Bij hen kunt kunt u ook terecht voor (prefab) elementen voor tuin, park en alle mogelijke buitenruimten. Dat je bij prefab creatief kunt zijn laten we ook graag zien.
Doordat alle gevelstenen toepasbaar zijn, kunt u een mooie eenheid creëren. Door bijvoorbeeld de gevelsteen van uw woning of bedrijfspand toe te passen in een plantenbak op het terras. Of een mooie tuinmuur. De mogelijkheden zijn, zo denken zij, oneindig.

Geïnteresseerd? Kijk dan eens op de website van ELSKI BV of  Koster Lijmwerken BV en neem contact op met Koen Koster!

ELSKI BV
[T] 06-13416996
[E] info@elski.nl