DZC '68NieuwsOverige nieuwsMulder-Hop Vastgoedschilders verlengt bij DZC'68

Mulder-Hop Vastgoedschilders verlengt bij DZC'68

Mulder-Hop Vastgoedschilders heeft het sponsorcontract als Bronzen Balsponsor met drie jaar verlengd. Het Doetinchemse schildersbedrijf is al jaren betrokken bij DZC'68. Wij zijn dan ook zeer verheugd en trots op wederom een hernieuwde samenwerking.

Strak werk, vakwerk met Mulder-Hop Vastgoedschilders

Al ruim 50 jaar brengen en houden zij uw vastgoed in topconditie door vakwerk te leveren in schilderwerk, onderhoud en herstelwerkzaamheden. Ze besparen hun opdrachtgevers tijd en geld door een projectmatige aanpak en een strakke planning, met
goed en frequent overleg.

Planmatig
Een kwestie van kwaliteit, planning en partnership. Uw vastgoed in blijvende goede conditie. Zij zorgen voor waardebehoud!

Renovatie
Van eenvoudige reparaties tot ingrijpende renovaties. Zij verduurzamen uw vastgoed en zorgen dat deze voor lange tijd weer in goede conditie is!

Nieuwbouw
Naadloos teamwork met alle partijen die betrokken zijn bij de nieuwbouw. Frequent overleg en een projectmatige aanpak. Zij zorgen dat het werkt.

Specifiek
Direct inzetbaar waar en wanneer u hen nodig heeft. Bij calamiteiten, bijzondere klussen en verzekeringswerk. Voor aannemers, instellingen en particulieren.

Particulieren
Eenvoudig of complex, binnen of buiten, eenmalig of periodiek. U ontvangt deskundig advies met een duidelijke planning en begroting vooraf. En vervolgens strak resultaat!

Werken bij
Net als de meeste bedrijven zoeken zij ook personeel. Tja, waarom zou je dan voor Mulder-Hop vastgoedschilders kiezen?
Nou, zij hebben mooi en afwisselend werk in Oost-Nederland. Ze hebben goede arbeidsvoorwaarden en geven ruimte om jezelf te ontwikkelen. En ze vinden natuurlijk dat je leuke collega’s krijgt. Check onze vacatures en de bedrijfsvideo hieronder en neem contact op!

Mulder-Hop Vastgoedschilders
Voltastraat 96 Doetinchem
[E] info@mulder-hopschilders.nl
[T] 0314 326 622