DZC '68NieuwsOverige nieuws't Zusje Doetinchem terug op shirt vrouwen DZC68

't Zusje Doetinchem terug op shirt vrouwen DZC68

Jullie hadden het denk ik al gezien, maar nu ook officieel: 't Zusje Doetinchem staat weer op de shirts van de vrouwen van DZC'68! Het Bourgondische tapas restaurant aan het Simonsplein heeft zich voor drie jaar verbonden aan het vrouwenvoetbal bij onze club. Wij zijn René en zijn team enorm dankbaar voor het vertrouwen.

't Zusje Doetinchem

Heerlijk ongedwongen en avondvullend bourgondisch genieten. Dat is een avond bij t Zusje Doetinchem. Gezellig samenzijn in een huiselijke sfeer en genieten van hun kleine gerechtjes, die gasten de hele avond kunnen bestellen. Bij ‘t Zusje Doetinchem ben je thuis: gasten bepalen zelf de invulling van de avond. Zij horen graag wat de wensen zijn, vinden het leuk gasten te verrassen met bijzondere gerechtjes en zetten graag die extra stap. Zij bieden gasten een avond uit, zoals zij die zelf ook graag zien.

Heb jij zin om bourgondisch te genieten? Dan ben je bij ’t Zusje in Doetinchem aan het goede adres. Hier geniet je ongedwongen van versbereide tapas voor 39,95.

Bel snel en reserveer!

't Zusje Doetinchem
Simonsplein 10
7001 BM Doetinchem
[T] 0314-724920

Psssssst.... Wist je dat je bij 't Zusje Doetinchem ook kunt scoren voor DZC'68 en jouw contributie? Download hier de scoor voor je club kaart