DZC '68NieuwsOverige nieuwsDzc'68 JO12-6G wint laatste wedstrijd overtuigend

Dzc'68 JO12-6G wint laatste wedstrijd overtuigend

Vandaag de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen ! Gelukkig wel met super mooi voetbalweer ! Vol goede moed en vol op zin , verzamelden we om 9 uur in ons mooie clubgebouw. Helaas waren Abigail en Djoanna vandaag verhinderd. 
3 van onze toppers hebben van de week ook nog even de 10km tijdens avond4daagse gelopen ! Ook grote klasse .

We hadden dus maar 1 wissel tot de beschikking . Wat ook weer betekend dat we allemaal vol aan de bak konden ! 
Zo gezegd zo gedaan. Gelijk vanaf de aftrap vlogen we er vol op . Dit leverde mooie duels over en weer ! Wij als trainers, Wout en ondergetekende , waren en zijn nog steeds , trots op wat we zagen ! Ons team legde perfect combinatievoetbal op de perfecte grasmat. Combinaties die getraind worden ! Inspelen , doorpassen, de hoeken op zoeken, kaatsen ....super goed ! Dat maakt een trainer trots, ongeacht de resultaten . Helaas kwamen zeer ongelukkig met 0-1 achter. Echter werd dit in no time door Dylano weggewerkt , 1-1 ! Klasse ! In de rust even gezegd Dat we zo door moesten gaan !

De 2de helft begonnen we ijzersterk binnen een paar tellen was het al 2-1 weer die dekselse Dylano . Verdiend door wederom mooi samenspel. 

Nu waren we los ! Wat liep het goed . 
Plots was daar weer Dylano voor zijn hattrick. Hoppa 3-1 ! In de time out van de 2de helft wisten we zeker dat we moesten winnen vandaag ! Dylano kreeg een wel verdiende publiekswissel ! Goed gespeeld vandaag ! 

Natuurlijk mochten we nog 15minuten de wei in en daar maakten we optimaal gebruik van ! Aysenur was de 1ste de die in het laatste kwart scoort 4-1 ! 
Nu was het de beurt aan Chris ook hij pakte zijn doelpuntje mee 5-1 ! Super, wat een weelde . In de laatste minuten eist dan toch de vierdaagse zijn tol. Helaas kon Luna echt niet meer en kreeg ze kramp. Dus mocht Dylano de laatste minuten weer opdraven . Vandaag veranderde alles wat Dylano aanraakte in goud , dus u raad het al.....als een duveltje uit een doosje...de 6-1 . WAT-EEN-WEDSTRIJD

Super trots ,
op alle spelers van de JO12-6G. 
Wat hebben we een mooi seizoen gedraaid . Wat hebben ze veel geleerd. 
Grote klasse. Super mooi !