DZC '68NieuwsOverige nieuwsScoor voor DZC'68 en spaar voor jouw contributie!

Scoor voor DZC'68 en spaar voor jouw contributie!

DZC'68 doet sinds december mee met Scoor voor je Club van Dappre: een unieke en structurele manier om het hele jaar automatisch Euro’s te sparen voor onze club én voor jezelf: bijvoorbeeld voor je contributie, cadeaukaarten van deelnemende ondernemers en nog veel meer. Spaar jij al voor de club en jouw contributie?

Scoor voor je club en spaar voor jouw contributie!

Sparen doe je heel simpel door aankopen te doen bij deelnemende ondernemers. Ondernemers beslissen zelf welk bedrag of percentage van jouw besteding je bij hen kunt sparen. Dat zie je eenvoudig in de Dappre app. Er doen al honderden ondernemers mee die graag onze club en jou sponsoren!

Meedoen is heel makkelijk.
1. Ga naar Scoor voor je club activeren DZC'68 clubkaart om direct onze Digitale Clubkaart te activeren in de privacyvriendelijke Nederlandse kaarten-app Dappre. Je hoeft geen account aan te maken en er worden geen persoonsgegevens gevraagd.

2. Koppel eenvoudig en veilig de Digitale Clubkaart(en) aan je eigen betaalrekening(en).
Is dit wel veilig? Was onze vraag aan Scoor voor je club: "De koppeling is inderdaad een veel voorkomende vraag. We werken hiervoor met Klarna en staan onder toezicht van De Nederlandsche Bank. Dit zijn standaard meldingen helaas. Aan de achterzijde worden anonieme transacties van anonieme deelnemers aan elkaar gelinkt zodat de bijdrage terecht komt bij het saldo van de deelnemers."

Zie wat uitgebreider hiervoor ook de FAQ op hun website.

3. Reken af bij deelnemende ondernemers door te pinnen en je spaart helemaal automatisch voor onze club én voor jezelf! Je hoeft geen pasjes te laten zien. Pinnen = scoren!

4. In Dappre kun je zien waar en hoeveel je kunt sparen (bij ’scoor hier’) en zien hoe je spaarsaldo oploopt!

5. Elke maand gaat het gespaarde bedrag automatisch naar de club(s) waar jij voor wil sparen. Je kunt via Xtras sparen voor je contributie, vouchers en cadeaukaarten van deelnemende ondernemers. Leuk!

Ledenpas DZC'68
De scoor voor je clubkaart is geen vervanger van de ledenpas. Het zal naast elkaar gaan lopen. U kunt dus ook blijven profiteren van de acties die onze sponsoren via de ledenpas aanbieden. De scoor voor je clubkaart is wel de vervanger van de 'fysieke' ledenpas. Indien u gevraagd wordt om uw ledenpas te laten zien bij bijvoorbeeld de aankoop bij Bulten Tweewielers of voor toegang voor een wedstrijd van het eerste dan is dit uw bewijs. Een voordeel is ook dat u nu de hele familie kunt laten mee profiteren en onze club kunt laten sponsoren door de kaart te downloaden.
* De huidige digitale 'fysieke' ledenpas stopt per 1 december 2023

Deelnemende sponsoren DZC'68
De volgende sponsoren van DZC'68 doen al mee met Scoor voor je club: Bakker Bart Doetinchem, Restaurant de Beren Doetinchem, Partycentrum Doetinchem, Gaabs, 't Zusje DoetinchemEXIT Toys en AH Zonnenberg Overstegen. Maar ook bij andere ondernemers in en rondom Doetinchem kunt u scoren voor DZC'68!

Koop lokaal, steun DZC'68 en spaar voor jezelf!
Wij juichen het als DZC'68 toe om lokaal te kopen! Maar met scoor voor je club scoor je ook in een andere plaats in Nederland voor onze club. Wonen opa en oma in bijvoorbeeld in Rotterdam en gaan zij met de kleinkinderen een hamburgertje halen bij een deelnemer van Scoor voor je club en hebben zij ook de kaart gedownload. Ook dan wordt er gescoord voor DZC'68. Mobiliseer dus de hele familie!

Wij doen mee, jij ook?

Veel plezier met sparen!

Bestuur DZC'68 & Support68

Scoor voor je club ambassadeurs

GERBEN VAN HARDEVELD
NOC*NSF, DZC'68

Beste DZC’ ers,

Via mijn werk bij NOC*NSF ontdekte ik het bestaan van Scoor voor je Club. Een sympathiek en uniek spaarsysteem voor leden van sportclubs en hun familie. Het werkt heel eenvoudig: na koppeling van je bankrekening aan die van Scoor voor je Club kun je eenvoudig je spaardoelen uitkiezen Ik heb uit de lijst van deelnemende clubs natuurlijk DZC’68 gekozen!
En nu wordt automatisch bij iedere pinaankoop die ik doe bij een aangesloten winkel of horecagelegenheid, een deel van het aankoopbedag toegevoegd aan mijn spaarsaldo bij Scoor voor je Club. Ik hoef zelfs geen aparte spaarpas te laten zien. En automatisch wordt iedere maand het deel dat ik voor DZC’68 heb gespaard door Scoor voor je Club overgemaakt aan onze club. Fijn voor onze club, makkelijk voor mij en ook goed voor onze sponsoren, want zij zien mij vaker terug en ook welke omzet deze doorlopende actie hen oplevert. En dat gun ik onze sponsoren natuurlijk zeer.

Vanuit NOC*NSF bevelen we Scoor voor je Club van harte aan omdat het sympathiek, eenvoudig, veilig en zeer de moeite waard is om de sportclubs te ondersteunen. Wij kennen de initiatiefnemer (de Qyi Foundation) als een stichting zonder winstoogmerk, die als voorbeeld geldt voor hoe je op een betrouwbare en veilige manier met informatie omgaat. Ook de gemeente Doetinchem en de Ondernemersvereniging staan volledig achter Scoor voor je Club. In diverse gemeenten draait het systeem al langer, met mooie resultaten en opvallend weinig haperingen. Mijn complimenten aan ons bestuur en sponsorcommissie dat zij de kansen hebben herkend en Scoor voor je Club nu ook binnen DZC’68 introduceren.

Samen kunnen we er een langdurig succes van maken. Ik spaar mee voor DZC’68, doe jij ook mee? En heb je zelf een winkel of horecagelegenheid? Sliuit dan ook aan, want dat is goed voor onze club en ik en al die andere DZC’ ers komen dan vast in grote getale bij je langs!

Gerben van Hardeveld
Lid sinds augustus 1969
PATRICK MOORS
Wethouder Gemeente Doetinchem

Geld uitgeven bij de lokale ondernemer en dan ook nog je eigen club ondersteunen. ‘Scoor voor je Club’ maakt dit mogelijk. Daarbij zorgt het voor meer verbinding tussen lokale ondernemers en verenigingen. In een tijd waarin beide dit goed kunnen gebruiken juich ik dit initiatief van harte toe!
TOON GERBRANDS
Volleybalcoach, AZ, PSV, Sportbestuurder

Breng sport, bewegen & maatschappelijke projecten samen en je hebt de kracht van Scoor voor je Club. Een beproefd format, waar de sporter, het bedrijfsleven en de maatschappelijke organisaties elkaar vinden. Simpel, getest, goedgekeurd, risicoloos en volledig ontzorgd: wat wilt u nog meer.

Zet de eerste stap en de route naar succes is begonnen.