DZC '68NieuwsOverige nieuwsChiel Oostendorp nieuwe Manager Breedtesport

Chiel Oostendorp nieuwe Manager Breedtesport

Als bestuur zijn we erg blij te kunnen melden dat er een opvolger is gevonden voor Max Riekel. Uit de kandidaten is Chiel Oostendorp verkozen tot nieuwe Manager Breedtesport bij DZC’68.

Vrijdag 19 augustus 2022 meldden we jullie dat Max Riekel na 7 werkzaam te zijn geweest als manager breedtesport gaat stoppen.

Max heeft na zijn overdracht met zijn voorganger Jeroen Sanders enorme stappen gezet in de verdere ontwikkeling van onze vereniging. Hier zijn we hem erg dankbaar voor.

Zijn opvolger Chiel (50) is zeker geen onbekende voor DZC’68 en al ruim 40 jaar lid van onze club. Als speler doorliep hij samen met zijn tweelingbroer Camiel alle selectieteams. Na een prachtige tijd in de selectie jeugdteams maakte Chiel de overstap naar ons 1e elftal. Chiel speelde maar liefst 16 jaar in onze hoofdmacht.

Officieel neemt Chiel op 1 januari 2023 het stokje over, maar draait vanaf komende weken al mee met Max. We wensen Chiel heel veel succes en plezier toe als Manager Breedtesport bij DZC’68. Samen gaan we de volgende stappen maken.

namens het bestuur,

Peter Terbeek
Voorzitter DZC’68

Even voorstellen: Chiel Oostendorp
Werken bij DZC ’68, ‘mijn’ club, weet je hoe gaaf dat is!? Mijn eerste echte liefde die mij een geel/blauw hart heeft bezorgd. Ik wil me graag even voorstellen. Als zeven jarig jochie aangemeld en samen met mijn tweelingbroer Camiel (jullie gaan je nog weleens vergissen ben ik bang) de gehele jeugdopleiding doorlopen. Als 17 jarige jongen mijn debuut gemaakt bij het eerste elftal en zestien jaar later op een leeftijd van 33 jaar helaas moeten stoppen bij het eerste door een knieblessure. DZC’68 heeft mijn interesse altijd gehad. ‘Een leven lang DZC’68!’ Hoe kan het ook anders want ik ben inmiddels meer dan 40 jaar lid. DZC’68 heeft mijn sociale leven beheerst en nog steeds, iets waar ik trots op ben.

Ik woon in Doetinchem. Samenwonend met Anke Rijnshoeven en onze twee heerlijke kinderen. Mijn dochter Lotus (13) en mijn zoon Noren (10) zijn ook beiden actief bij DZC’68 in de teams MO15-1 en JO11-1 JM.

De wereld van sporten en bewegen wordt steeds belangrijker en ontwikkelt zich constant. De sport en bewegen branche raakt steeds intensiever verbonden met andere domeinen (gezondheidszorg, participatie en leefbaarheid), sport dient meer doelen dan ooit. DZC ‘68 speelt goed in op deze ontwikkeling, dit spreekt mij erg aan. Mede door mijn achtergrond in zowel de justitiële inrichting waar ik met een doelgroep met moeilijk gedrag (‘Champions League van de jeugd’) heb gewerkt en later in een ambulante setting ook jongeren en volwassenen heb gecoacht. Maar ook vanwege mijn rol als Manager in de zorg. Bij een toen jonge organisatie waar ik mijn bijdrage heb kunnen leveren om door te groeien naar een professioneel bedrijf.

Per 1 januari 2023 ga ik deze nieuwe uitdaging aan, het goede werk van Max verder brengen. Ik was zelf nogal onder de indruk van hetgeen er zich achter de schermen afspeelt aan de Sportweg. Want beseffen we wel met elkaar dat onze club de titel mag dragen van ‘De beste amateurvereniging van Nederland’. Dat we onderdeel uitmaken van een organisatie met 1600 leden, goed opgeleide trainers, 400 energieke vrijwilligers, vernieuwende ideeën en een mooi ambitieus beleidsplan.

Via deze weg doe ik graag een uitnodiging, spreek mij aan kom met ideeën, Ik ben graag in contact want samen maken we deze club nog professioneler, samen zijn wij DZC’68.

Tot snel!