DZC '68NieuwsOverige nieuwsTuincentrum PEER bloeit verder bij DZC'68

Tuincentrum PEER bloeit verder bij DZC'68

Tuincentrum PEER heeft de bloeiende samenwerking met DZC'68 met drie jaar verlengd. Met een dubbel reclamebord blijft de groenspecialist zichtbaar aan ons hoofdveld. Wij danken Stefan en zijn team voor het vertrouwen in DZC'68!

Tuincentrum Peer

Voor al jouw planten, bomen, heesters en toebehoren in de tuin, op het balkon en terras kun je bij Tuincentrum PEER terecht. Hun zelfstandige tuincentrum is de specialist en vooruitstrevend op het gebied van groen. Bekijk hier onder meer hun tuinplanten, kamerplanten en graszoden. Tevens hebben zij geruime keuze aan goede potgrond en diverse potterie. Ga eens langs bij Peer en ervaar hun productkennis en eerlijke plantadvies.

Dertig jaar ervaring
Tuincentrum PEER in Doetinchem heeft al ruim dertig jaar ervaring op het gebied van planten, bomen, heesters en toebehoren.

Je kunt bij hen terecht voor vaste planten, groenteplanten, kuipplanten, éénjarige planten, vruchtbomen, klein fruit, bamboe, siergrassen, heesters, rozen, rododendrons, kruiden, waterplanten, klimplanten, graszoden, potgrond, snijbloemen, boeketten, kamerplanten en binnen- en buitenpotterie.

Waar zij voor staan
“Bij Tuincentrum PEER staat groen voorop. Je kunt bij ons rekenen op kwaliteit, service en innovatie. Zo geven wij een gedegen plantadvies voor iedereen. Kom langs in ons tuincentrum in Doetinchem en ervaar het zelf. Maar je kunt ook alvast hier online even rondkijken. Op deze manier combineren wij het online gemak met de vertrouwde offline service. Dat is de kracht van Tuincentrum Peer. Je bent van harte welkom!”

- Stefan Vleeming

Tuincentrum PEER
Auroraweg 5
7007 GZ Doetinchem
[T] 0314-333849
[E] info@tuincentrumpeer.nl