DZC '68NieuwsOverige nieuwsSligro en DZC'68 genieten groots van samenwerking

Sligro en DZC'68 genieten groots van samenwerking

Zaterdag 3 november hebben Albert Ketz van de Sligro Doetinchem en voorzitter Jan Minkhorst een hernieuwd sponsorcontract getekend. De prettige samenwerking tussen onze foodleverancier en de vereniging heeft de Sligro bewogen het sponsorcontract op te waarderen naar een Zilveren Balsponsorpakket. Daar kunnen wij groots van genieten!
De Sligro en de KNVB hebben samen het programma Lekker Bezig ontwikkelt. Sinds 2015 zijn zij samen aan de slag om een verantwoord aanbod in de voetbalkantine te realiseren. DZC'68 en de Sligro hebben afgesproken om ook lekker bezig te gaan met het aanbod in onze kantine. Een mooie ontwikkeling die past binnen het beleidsplan van onze vereniging.

Sligro Doetinchem

Sligro Doetinchem is een moderne horecagroothandel van 3500 m2. De gemotiveerde foodprofessionals van Sligro ondersteunen u graag met deskundig advies en een snelle service. Dit alles om het inkopen voor u zo efficiënt en prettig mogelijk te maken.

De achterhoek biedt eindeloze mogelijkheden om te recreëren en te genieten. Van de rust, de ruimte en de vele horecagelegenheden. In het assortiment van Sligro besteden zij aandacht aan uw specifieke wensen.

U vindt Sligro Doetinchem op industrieterrein Keppelseweg, goed te bereiken via de N317 en de N813. De vestiging biedt voldoende (overdekte) parkeergelegenheid.

De mederwerkers van Sligro zien u graag in hun vestiging!