DZC '68NieuwsOverige nieuwsWas weer feest op de vrijwilligersavond

Was weer feest op de vrijwilligersavond

Afgelopen zaterdag was weer de traditionele vrijwilligersavond, als dank naar alle vrijwilligers voor hun inzet voor DZC’68. Alles binnen de club valt en staat met vrijwilligers. Voetbal is de hoofdzaak van onze vereniging, maar zonder vrijwilligers kan er niet gevoetbald worden.
De avond werd bezocht door ca. 100 vrijwilligers en werd georganiseerd door de Vrijwilligerscommissie.
Iedereen werd bij binnenkomst persoonlijk welkom geheten door de vrijwilligerscommissie.  

Na het openingswoord van de voorzitter van de Vrijwilligerscommissie, Marion Onstenk, waarin alle vrijwilligers bedankt werden voor hun inzet en bijdrage, werd Riemkje Nijholt een bevlogen en actief commissie lid, bedankt met een prachtige bos bloemen voor haar jarenlange inzet. Zij trad af als lid van de vrijwilligerscommissie.

Onder leiding van de enthousiaste quizmaster Lieke, van Total Blue Events, werd het spel Goede en Foute Bingo gespeeld.

Elke bingoronde viel er een prijsje te winnen. De quizmaster trekt ‘ouderwets’ de ballen uit een bak. Tussen de 75 ballen zittende 30 opdrachtballen. Foute BN’ers raden, foute hits herkennen, iemand in toiletpapier rollen (foto), en meer.

Na het spel werd de avond op een gezellige manier voortgezet onder het genot van een hapje en een drankje, verzorgd door de bestuursleden en enkele managers achter de bar.

Een DJ van Swing-Time zorgde voor de muzikale noot en zelfs later op de avond gingen de beentjes van de vloer en werd er gedanst.

 Kortom, het was een geslaagd feest door en voor vrijwilligers!