DZC '68NieuwsOverige nieuwsGO-tickets en NowOnline verlengen bij DZC'68

GO-tickets en NowOnline verlengen bij DZC'68

GO-tickets en NowOnline hebben het sponsorcontract met DZC'68 verlengd. Ook de aankomende drie jaar zullen de reclameborden van deze twee prachtige Doetinchemse bedrijven prijken aan ons hoofdveld. Wij danken Ineke en Thiery voor hun Support!

GO-tickets

Met GO-tickets kun je eenvoudig en professioneel je eigen ticketshop opzetten voor jouw evenement. Hum enthousiaste team zorgt ervoor dat jij binnen nog geen tien minuten kan starten met de verkoop van jouw tickets! Maar waar komt deze enthousiaste passie voor de verkoop van tickets vandaan?

Wat doet GO-tickets?
 In 2011 is GO-tickets ontstaan doordat developers van NowOnline een applicatie ontwikkelden die de verkoop van kaarten voor events zou digitaliseren. Destijds was Club 22-24 in Doetinchem hiervoor de ‘launching customer’. Zij hebben er met deze aanvraag voor gezorgd dat GO-tickets op de wereld is gekomen. Inmiddels bedienen zij ruim 1000 klanten door heel Nederland en België, die met succes tickets online verkopen.

In de jaren erna is de applicatie continu doorontwikkeld en is de passie om online tickets te verkopen voor klanten verder uitgegroeid. Door te luisteren naar de wensen van hun klanten zorgen hun developers ervoor dat GO-tickets met de tijd mee gaat. Samen maken ze GO-tickets steeds een beetje beter en groter. Met de komst van operationeel manager Ineke, hebben ze deze verkoop ook nog eens een persoonlijke twist weten te geven. Met een fijn en vooral gezellig aanspreekpunt, proberen ze klanten wanneer dan ook te ontzorgen. Zo denken zij graag mee met oplossingen, beantwoorden vragen via de mail zo snel mogelijk en leggen het systeem haarfijn uit via de telefoon. Alles om de ticketverkoop zo eenvoudig en professioneel mogelijk te houden.

GO-tickets
Doetinchemseweg 55
7007 CB Doetinchem
[T] 026-3119029
[E] info@go-tickets.nl

NowOnline

Met het internet als hun vakgebied staan zij garant voor mooie, doelgerichte websites en krachtige applicaties. Hun bedrijfsnaam zegt het eigenlijk al, tegenwoordig is en moet alles online. Je komt er als bedrijf zijnde bijna niet meer onderuit. En uitgerekend daar kunnen zij je het beste mee helpen.

Een goed functionerende en professionele website, webapplicatie of app zorgt er voor dat je succesvol bent op het behalen van online resultaat.

NowOnline helpt al meer dan 15 jaar klanten om optimaal te profiteren van dat wat het internet te bieden heeft. In deze jaren hebben ze al met veel mooie organisaties en merken mogen samenwerken. Van TheBalux en Primabad tot Burger King en de Graafschap. Waar ze in april 2004 begonnen in Doetinchem aan de Koopmanslaan met één klant, tellen ze nu al meer dan 350 klanten. In de alle verhuisperiodes van Doetinchem naar Duiven, van Duiven naar Utrecht en van Utrecht weer terug naar Doetinchem, hebben zij ons hoofd niet verloren in alle verhuisdozen. Nog steeds krijgen zij er klanten bij en zorgen ze voor 50+ miljoen paginabezichtigingen per jaar.

NowOnline Media B.V.
Doetinchemseweg 55
7007 CB Doetinchem
Tel: 0314-235 007
E-mail:hallo@nowonline.nl