DZC '68NieuwsOverige nieuwsBreed Presteren

Breed Presteren

Onder het motto Breed Presteren leveren Ralf Timmer en Max Riekel vanaf januari beurtelings een item aan over Prestatiesport en Breedtesport. Dit om toe te lichten wat er allemaal gebeurt in hun afdeling en hoe er gezamenlijk wordt opgetrokken. Hier de tweede bijdrage van Max Riekel.


Door alle perikelen rondom de coronapandemie zijn de afgelopen weken wat anders verlopen dan normaal. Voor een deel kwamen de gewone werkzaamheden voor ons als managers stil te liggen. Om toch nog onze bijdrage te kunnen leveren hebben we aantal acties en andere werkzaamheden bedacht, de afgelopen weken zijn de meesten acties voor jullie zichtbaar geworden.

Zo hebben we You’ll never drink alone en You’ll never win alone gehad. Met You’ll never drink alone hebben we een deel van de drankvoorraad kunnen verkopen aan mensen die de club op deze manier wilden steunen. Op de aansluitende avond hebben we via een livestream samen geproost en een quiz georganiseerd. Met You’ll never win alone hebben we een oude actie in een nieuw jasje gestoken, met deze actie steunen we ook onze trouwe sponsoren. Met beide acties proberen we toch nog wat gelden en goodwill te genereren voor onze mooie club. Verder hebben we met de paaseierenactie alle leden een kaartje en paaseieren bezorgd. Dit hebben we ongeveer met tien vrijwilligers gedaan en iedere vrijwilliger heeft ongeveer honderd adressen afgefietst.

Op de achtergrond zijn we ook bezig met het aanvragen van extra ondersteuning die worden aangeboden door verschillende instanties zoals de KNVB, NOC*NSF en de Rabobank. De instanties bieden hulp in de vorm van een subsidie. Daarnaast hebben we ook aanvragen gedaan bij de ING Bank en het Oranjefonds. De ING Bank wil het vrouwenvoetbal sponsoren en het Oranjefonds is gevraagd om steun te leveren aan het multicourt. Het multicourt wordt waarschijnlijk gelijk aangelegd met het vernieuwen van veld 1. Dit gebeuren willen we in samenwerking met de Gemeente naar voren trekken, zodat alles in bedrijf kan worden genomen na ‘corona’.

Tot slot zijn we druk bezig om het kantinesysteem te optimaliseren, zodat de barmedewerkers nog prettiger kunnen werken, en ook wordt de aankleding van de kantine wat gepimpt. Als klap op de vuurpijl zijn we al bezig met de voorbereidingen voor komend het seizoen, die zijn namelijk al in volle gang voor de gehele club.

Hopelijk zien we jullie weer snel op onze mooie club onder het bekende motto: Een leven lang DZC!

Met sportieve groet,

Max Riekel

Manager Breedtesport