DZC '68NieuwsOverige nieuwsDZC'68 helpt oud speelster, die lijdt aan de ziekte van Lyme

DZC'68 helpt oud speelster, die lijdt aan de ziekte van Lyme

Iris, 27 jaar en voormalig speelster van DZC'68, lijdt al jaren aan de ziekte van Lyme. Haar immuunsysteem is volledig kapot en kan haar lichaam niet meer beschermen en helen. Ze wil weer haar leven terug en dan, als het kan, misschien ooit weer VOETBALLEN.
In Duitsland bestaat een levensreddende behandeling met stamcellen waar goede resultaten mee worden behaald. Helaas wordt deze behandeling door de verzekering niet vergoed. Zonder deze behandeling zal ze de rest van haar leven ziek blijven en kan het haar zelfs uiteindelijk fataal worden. Het is haar grote en misschien enige kans op herstel.

De behandeling en het verblijf in de kliniek kost 35.000 euro. Doordat Iris en haar vader de laatste jaren al heel veel geld hebben gestopt in haar behandelingen en onderzoeken kunnen zij dit bedrag niet zelf bij elkaar krijgen.
De enige manier voor Iris om deze behandeling te kunnen volgen en beter te worden is als jullie haar willen helpen met een donatie. Ze is blij en dankbaar voor elke euro die gedoneerd wordt en haar dichter bij haar doel brengt.

We willen jullie vragen om dit bericht zoveel mogelijk te delen om deze actie tot een succes te laten leiden.

https://www.facebook.com/Help-me-mee-mijn-leven-terug-te-k…/

*Wil je rechtstreeks doneren dan kan dat ook op rekeningnr. NL80 SNSB 0906 5092 11 t.n.v.
I. Reuterink o.v.v. Donatie*

Daarnaast staat er ook een Collecte Bus in de kantine van onze accommodate, voor een donatie.

Help haar, zodat ze weer lekker kan voetballen.