DZC '68NieuwsOverige nieuwsSCiEB Vastgoed BV verlengt duurzame relatie met DZC68

SCiEB Vastgoed BV verlengt duurzame relatie met DZC68

SCiEB Vastgoed BV heeft het de samenwerking met DZC'68 verlengd. SCiEB Vastgoed BV, dat zich voornamelijk bezig houdt met het implementeren, exploiteren en bouwen van een duurzame toekomst, zal ook de aankomende drie jaar als Bronzen Balsponsor aan onze vereniging verbonden zijn. Wij danken Hans Siebes voor het vertrouwen in onze club.

SCiEB Vastgoed BV

SCiEB Vastgoed, staat voor Slim Circulair Investeren Exploiteren Bouwen De totale woon- en huisvestingslasten managen voor eigenaren en gebruikers.

INVESTEREN
SCiEB Vastgoed B.V. is op zoek naar ontwikkel locaties om de vraag van hun klanten te kunnen realiseren.  Dat kunnen zowel bestaande als nieuwbouw locaties zijn. Heldere en snelle besluitvorming over aankoop zijn daar in de kracht en speerpunt. Zij nemen het complete ontwikkelrisico over van eigenaar en investeren daarin tot startbouw en/of transformatie. De financiering hebben zij geborgd met strategische partners, waarmee duurzame vaste lang jarige verbindingen zijn aangegaan.

EXPLOITEREN
Het bezit van vastgoed vergt inzicht in eigenaarslasten, financieren, fiscaliteit etc. maar vooral tevreden huurders en haar klanten. De eindgebruiker centraal stellen, een optimale ruimte creeren voor mensen om te wonen, werken of te leren. Vraag gestuurd ontwikkelen staat hierin voorop zodat een langjarige samenwerking met huurder een win win wordt.

BOUWEN
All-electric is al jaren standaard bij SCiEB Vastgoed B.V. Daardoor kunnen ze extra comfort bieden door koeling in het gebouw. Zij gaan voor minimaal energie neutraal. Zij investeren hier vanzelfsprekend in om gebruiker optimaal te faciliteren in de woon, werk of leer omgeving. Bouwen doen ze met vaste partners, adviseurs , bouwers en installateurs zodat kwaliteit geborgd wordt.