DZC '68NieuwsOverige nieuwsMeek's Meubelen Zilveren Balsponsor DZC'68

Meek's Meubelen Zilveren Balsponsor DZC'68

Robert Meek (Meek's Meubelen Ruulo en Vorden) en DZC'68 hebben een driejarig sponsorcontract ondertekend. Meek's Meubelen heeft zich daarmee voor drie jaar als Zilveren Balsponsor aan onze vereniging verbonden. Wij heten Meek's Meubelen van harte welkom bij onze mooie club!

Meek's Meubelen in Ruurlo & Vorden

Modern, betaalbaar woondesign uit Ruurlo!
Meek's Meubelen modern woondesign uit Ruurlo, Gelderland, biedt u op een oppervlakte van maar liefst 3.000 vierkante meter een enorme moderne woonbeleving. Met een keur aan grote merken in verschillene toonzalen kan de liefhebber van design in het strakke, eigentijdse interieur zijn hart ophalen.

Waarom moet ik een bezoek brengen aan Meek's Meubelen Modern Woondesign?
De moderne collecties van Meek's Meubelen modern woondesign in Ruurlo worden zorgvuldig voor u geselecteerd en frequent gewisseld. Hierdoor kunt u bij ieder bezoek aan de toonzalen nieuwe interieurindrukken opdoen. Grote meubelmerken als Cloack, Gispen, Harvink, Interstar, Jess Meubeldesign, Machalke by Machalke & Touché hebben er niet voor niets voor gekozen de door hun designers ontworpen stukken bij meek's Meubelen modern woondesign aan u voor te stellen.

Zes warme, sfeervolle interieurstijlen in Vorden
Meek's Meubelen Sfeervol Wonen & Slapen in Vorden, Gelderland, biedt u op een oppervlakte van maar liefst 7.000 vierkante meter een enorme woonbeleving. Met de vijf aansprekende collecties / afdelingen kunt u op alle gebieden slagen voor de smaakvolle en duurzame inrichting van uw woning.

Waarom moet u een bezoek brengen aan Meek's Meubelen Sfeervol wonen & slapen?
Houdt u van een romantische, klassieke, tijdloze of landelijke inrichting en bent u op zoek naar betaalbaar comfort van een hoge kwaliteit, dan is een bezoek aan Meek's Meubelen in Vorden de moeite meer dan waard. Of u nu op zoek bent naar een bankstel, eethoek, fauteuil, lederen meubelen, een kast, een complete slaapkamer of een relaxfauteuil, op 7.000 vierkante meter in verschillende (onlangs gerenoveerde) toonzalen kun u uw hart ophalen

Bij Meek's Meubelen in Ruurlo en Vorden kunt u als lid van DZC'68 profiteren met uw ledenpas. Op uw aankoop krijgt u maar liefst tot 15% korting!