DZC '68NieuwsOverige nieuwsOok Intersport Doetinchem weer deelnemer ledenpas

Ook Intersport Doetinchem weer deelnemer ledenpas

Intersport Doetinchem verlengt het contract met DZC’68 waardoor u aankomend jaar, op vertoon van uw ledenpas,  wederom 10% korting krijgt op al uw aankopen.

Intersport Doetinchem

Intersport is dé sportspeciaalzaak voor iedereen die zich graag fit voelt en plezier aan sport beleeft. Met meer dan 75 sportwinkels in Nederland, onderdeel van een wereldwijd netwerk met meer dan 5.300 winkels in 40 landen, is er altijd wel een Intersport bij jou in de buurt!

Intersport Doetinchem biedt een ruim assortiment aan topmerken, uitstekende service- en garantievoorwaarden en zijn bij uitstek dé specialist in o.a. voetbal, fitness, tennis, running, wandelen, zwemmen, indoor en hockey. De mensen van Intersport Doetinchem zijn getraind in het geven van een vakkundig en persoonlijk advies.

Bij Intersport Doetinchem combineren ze de kracht van een grote internationale winkelformule met de sterke lokale betrokkenheid van de zelfstandige ondernemer en dragen ze graag bij aan een gezondere levenswijze. Hun filosofie hierbij is simpel. Hoe leuker iets is, des te vaker je het doet. Dus helpen zij jou aan de sportartikelen en het advies waardoor jij het maximale aan plezier kunt beleven.

Loop dus een binnen bij Intersport aan de Van Nispenstraat 01-05 en profiteer als DZC’68 lid!