DZC '68NieuwsOverige nieuwsVerkeersschool Anneveldt Bronzen Balsponsor DZC'68

Verkeersschool Anneveldt Bronzen Balsponsor DZC'68

Verkeersschool Anneveldt al jaren lang bordsponsor bij DZC'68 heeft een ander route gekozen en is Bronzen Balsponsor geworden! Wij zijn Piet Anneveldt zeer erkentelijk in zijn vertrouwen en zijn blij met deze hernieuwde samenwerking!

Verkeersschool Anneveldt

Het kiezen van een verkeersschool is nogal een moeilijke keuze en wellicht zal de website van Verkeersschool Anneveldt uw keuze vergemakkelijken.

Talloze automobilisten, motorrijders en vrachtautochauffeurs gingen u reeds voor. Ze volgden bij Verkeersschool Anneveldt uit Doetinchem, hun rijopleiding of behaalden er hun chauffeursdiploma, vakkbekwaamheid of code 95.

Hun jarenlange ervaring vormt een garantie voor een veilige gedegen opleiding. Een deskundige enthousiaste instructeur zorgt ervoor dat u zich meteen op uw gemak zult voelen en dat u met vol vertrouwen op weg gaat naar het felbegeerde rijbewijs of chauffeursopleidingen.

Tevens beschikken zij over een eigen oproepplaats voor vrachtauto en vrachtauto met aanhangwagen en zijn ze samen met de verkeersscholen Stellinga en Wisselink gecertificeerd opleider Transportt & Logistiek.

De verkeersschool is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en bevind zich op industrieterrein de huet.

Voor inlichtingen of opgave auto, auto met aanhangwagen, vrachtauto en vrachtauto met aanhangwagen kunt u contact opnemen met Piet Anneveldt:

Verkeersschool Anneveldt
Hanzestraat 6
7006 RH Doetinchem (De Huet)

T. (0314) 326858
M. 06 222 98 290
E. info@anneveldt.nl