DZC '68NieuwsOverige nieuwsSpelregelbewijs voor alle spelers en speelsters uit 2004

Spelregelbewijs voor alle spelers en speelsters uit 2004

Spelers en speelsters geboren in 2004 hebben tot de eerste officiële wedstrijd van het nieuwe seizoen de tijd om het spelregelbewijs te behalen. 


Een spelregelbewijs voor alle jeugdspelers in Nederland heeft een positief effect. Eén van de allerbelangrijkste? Het kennen van de regels zorgt voor een sportiever spel. Bovendien vergroot het juist toepassen van de regels de kans dat je als team winnend het veld verlaat.
Goede kennis van de spelregels draagt bij aan een sportiever spel.

Om die reden heeft de KNVB het spelregelbewijs ingevoerd. Het is essentieel op tijd het spelregelbewijs te halen.

Als leden uit het genoemde geboortejaar het spelregelbewijs niet hebben, mogen zij het seizoen 2021/‘22 namelijk niet voetballen.

Er zijn gelukkig al heel veel spelers en speelsters in deze doelgroep die het spelregelbewijs inmiddels al behaald hebben, maar ook nog heel veel spelers en speelsters moeten nog aan de slag.


Bewijs halen via Voetbalmasterz
De KNVB heeft daarom Voetbalmasterz.nl in het leven geroepen. Een flitsende site die junioren op een speelse, maar vooral ook op een duidelijke manier voorbereidt op het kunnen behalen van het spelregelbewijs. Zo zijn er veel oefenmogelijkheden en is er uitleg over de regels en over spelsituaties. Beiden aan de hand van aansprekende voorbeelden, vaak uit het topvoetbal.

https://www.voetbalmasterz.nl/


Jullie hebben allemaal een mail gehad van jullie trainers en individueel van Max Riekel. 
Mocht je het mailtje niet hebben gehad,mail dan naar:
m.riekel@dzc68.nl of vraag het je trainer.