DZC '68NieuwsOverige nieuwsSCiEB Vastgoed BV van bord naar Bronzen Balsponsor

SCiEB Vastgoed BV van bord naar Bronzen Balsponsor

SCiEB Vastgoed BV voelt zich zo goed thuis bij DZC'68 dat Hans Siebes heeft besloten om zijn huidige sponsorcontract open te breken en op te waarderen naar een Bronzen Balsponsorpakket! Daar zijn wij als vereniging natuurlijk ontzettend blij mee. Wilt u als sponsor ook meer zichtbaarheid bij DZC'68? Vraag dan aan de mannen van Support68 wat de mogelijkheden zijn.

SCIEB Vastgoed BV

SCiEB ontwikkelt vastgoed voor de markt en voor eigen portefeuille, zelfstandig of in samenwerking met derden. Risico dragende (mede)investeringen behoren tot de mogelijkheden. SCiEB richt zich op Business to Business (B2B) en is gespecialiseerd in het totale bouwmanagement. Tot haar opdrachtgevers behoren zorg- en onderwijsinstellingen, sportverenigingen en bedrijven.
SCiEB, staat voor Slim Circulair Investeren Exploiteren Bouwen De totale woon- en huisvestingslasten managen voor eigenaren en gebruikers. De investering en de exploitatie op orde en dan pas bouwen. De totale stichtingskosten voor nieuw- en/of verbouw in overeenstemming brengen met de onderhoudskosten, gewenst comfort en energiekosten. Fiscaliteit, duurzaamheidssubsidie ’s, financieringsconstructie ‘s, Energie Service Compagny (ESCo), etc. zijn zomaar aspecten die een rol kunnen spelen bij uw optimale woon-en huisvestingslasten. SCiEB coördineert deze tot uw passend, TCO, Totall Cost of Ownership.