DZC '68NieuwsOverige nieuwsWedstrijdverslag van de JO15-7M

Wedstrijdverslag van de JO15-7M

Na twee bekerwedstrijden en een oefenwedstrijd zijn we begonnen aan de competitie. Onze eerste wedstrijd is uit tegen Rheden JO15-2
Na vijf minuten krijgen we toch al de eerste tegentreffer om de oren, maar we vechten ons terug in de wedstrijd door een zeer mooie goal van Esmay in de 12e minuut. We krijgen vervolgens veel kansen, maar in de 21e minuut komen we helaas weer op achterstand. In de 28e minuut komen we terug in de wedstrijd door een goal van Didi.   .

Helaas krijgen we weer twee blessures erbij van Merel en Esmay, allebei een enkelblessure .

In de laastste minuut van de eerste helft lopen we toch weer tegen een achterstand aan. Dat is heel jammer gezien het verdere verloop van de wedstrijd. Ook in de tweede helft gaat het gelijk tegen elkaar op en eindigt de wedstrijd in een 4-3 nederlaag, omdat we het laatste kwartier helemaal leeggespeeld waren.

Meiden, jullie hebben heel hard gewerkt en wij weten zeker dat de volgende wedstrijden beter zullen gaan!