DZC '68NieuwsOverige nieuwsProfiteer als DZC-er bij burgerme Doetinchem

Profiteer als DZC-er bij burgerme Doetinchem

burgerme Doetinchem en DZC’68 zijn een samenwerking aangegaan. De hamburgergigant die sinds eind februari gevestigd is aan de Dr. Huber Noodtstraat 2B in Doetinchem is vanaf heden zichtbaar met een reclamebord aan het hoofdveld. Daarnaast is burgerme Doetinchem deelnemer geworden van de ledenpas waardoor u als lid ook nog eens profiteert!

burgerme Doetinchem

Bij burgerme Doetinchem staat de individuele smaakbeleving centraal. Je kunt hier de lekkerste hamburgers, salades en fingerfood eenvoudig en snel online bestellen. Zij begrijpen dat iedereen een andere smaak heeft en zij bieden u daarom de mogelijkheid om uw specifieke smaak hamburger te laten bereiden door hen. Ze gebruiken bij de bereiding van hun hamburgers en salades alleen dagverse ingrediënten. Hamburgers bestelt u bij burgerme Doetinchem online. De bestellingen worden per auto of e-bike bezorgd waardoor ze altijd op de juiste temperatuur bij u thuis aankomen.

Het adres van burgerme Doetinchem is Dr. Huber Noodtstraat 2B in Doetinchem. Ze hebben ruime openingstijden en bezorgen 7 dagen per week (tot 23:00 uur) de lekkerste hamburgers en salades.

De beste hamburgers, salades en fingerfood
Het geheim van een goede hamburger zit hem in de ingrediënten. Om jou de ultieme hamburger ervaring te geven werken ze alleen met de beste ingrediënten die we zorgvuldig samenstellen. Iedereen heeft een eigen smaak, dat respecteren zij, daarom kun je bij hen elke hamburger volledig naar wens aanpassen en uitbreiden. Of je nu voor knapperige bacon kiest of pittige kaassaus, als klant heb jij het voor het zeggen en stel je gemakkelijk je favoriete hamburger samen. De hamburgers van burgerme zijn gemaakt van 100% kwaliteit rundvlees.

De meeste gerechten bij burgerme Doetinchem zijn ook in Halal, Vegan of Angus uitvoering beschikbaar! (bekijk de website voor opties)

Hamburger bestellen doe je bij burgerme
Bij burgerme Doetinchem bestel je met de volgende voordelen:

-          Je bestelt gemakkelijk online en betaald met IDEAL of pin betaling (winkel).
-          Je bestelling wordt snel geleverd. Meestal binnen 35 minuten.
-          Ze leveren de beste kwaliteit en zorgen dat je bestelling altijd warm aankomt.

Leden DZC’68 profiteren bij burgerme Doetinchem
Doordat  burgerme Doetinchem deelnemer is geworden van de ledenpas kun je als lid van DZC’68 nu ook profiteren. Bij een bestelling bij burgerme Doetinchem via burgerme.nl, de burgerme app of bij een bestelling in de winkel ontvang je 10% korting met de kortingscode DZC68

Deze code is enkel te gebruiken bij bestellingen die gedaan worden bij de burgerme Doetinchem.
Deze code geeft 10% korting op de gehele bestelling en is niet te gebruiken i.c.m. andere kortingscodes

burgerme Doetinchem
Dr. Huber Noodtstraat 2B
7001 DW Doetinchem
[E] doetinchem@burgerme.nl