DZC '68NieuwsOverige nieuwsSupport68 neemt sponsoren mee naar Dromenland

Support68 neemt sponsoren mee naar Dromenland

De tweede Support68 businessavond op donderdag 18 juni was weer een groot succes! Nog weer meer sponsoren dan vorig jaar hadden de weg naar Het land van Jan Klaassen gevonden om te worden meegenomen naar Dromenland.
Er werd hier en daar wat vreemd opgekeken door de genodigde sponsoren toen een touringcar van Gademann vervoer uit Didam voor kwam rijden met het verzoek in te stappen. Het bleek slechts om een korte rit te gaan, naar de iets verderop gelegen spiksplinternieuwe kindercamping Jan Klaassen Dromenland.  Hier kunnen gezinnen met kinderen overnachten in wel heel bijzondere accommodaties, zoals in een prachtig schip, een oude brandweerauto, schoolbus, pipowagen, wigwam en zelfs in een echte helikopter!
De aanwezige sponsoren verspreidden zich al snel over de camping en waanden zich zelf weer een beetje kind. Nadat Geert Prein de sponsoren welkom heette  onder het genot van koffie en een lekkernij, aangeboden door Beukenhorst koffie en Horecaatje, kon de terugreis naar Het Land van Jan Klaassen worden ingezet. 

Daar aangekomen nam spreekstalmeester Sjoerd Weikamp (Eventbranche.nl) het woord en kon de avond officieel beginnen. Limore Noach van Fight cancer, een stichting die fondsen werft voor KWF Kankerbestrijding onder het motto ‘Love life. Fight cancer’, gaf een indrukwekkende presentatie over waar Fight cancer voor staat. Vervolgens werd de intentieverklaring getekend waarmee DZC’68 een samenwerking aangaat met Fight cancer. DZC’68 en Fight cancer willen hiermee de komende jaren invulling geven aan een gezamenlijke droom die betrokkenheid stimuleert en bijdraagt aan het ‘wij-gevoel’: samen bijdragen aan een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn. Wij zijn als vereniging erg trots hieraan een steentje te mogen bijdragen. 

Vervolgens de droom van onze eigen vereniging zelf: de nieuwe accommodatie! Stephan Roelvink van Duoplan Doetinchem Architecten gaf een presentatie over hoe onze droom er straks in werkelijkheid wordt. Weet u wat, kijkt u zelf maar eens:
Magic Jack zorgde aansluitend voor een stukje humor en magie waarna de avond werd afgesloten met DJ Dennis en een spetterend optreden van Charly Luske waarbij de voetjes flink van de vloer gingen. 

Al met al was het weer een bijzonder mooie avond die zeker vervolg zal krijgen. Voor hen die niet aanwezig konden zijn, of om nog even na te genieten, Foto Carlo maakte een mooie fotoreportage van de avond.