DZC '68NieuwsOverige nieuwsWedsrijdverslag Be Quick VR2 - DZC'68 VR1

Wedsrijdverslag Be Quick VR2 - DZC'68 VR1

Zaterdag 25 januari, speelde VR1 een weer een oefenwedstrijd. Één die al om 10:30 begon en vandaag tegen Be Quick VR2 in Zwolle.
Het was wat anders dan anders want we speelden 4x20 minuten met 5 minuten pauze tussendoor.
Het was koud, het veld was hard en we begonnen zoekend aan de wedstrijd. De eerste 20 minuten ging het gelijk op. In de 25e minuut werd vanuit een vrij trap van Jara de bal ingekopt door Kyra, dit was een mooie goal en een verdiende voorsprong. De scheids legde vaak het spel stil en daar kregen we het ook niet warm van.
We gingen gedurende de wedstrijd wat inzakken, hierdoor kon Be Quick meer opkomen en scoorde ze de 1-1 door een afstandsschot. Later in de wedstrijd na een kleine miscommunicatie viel de 2-1. Hierna hebben we nog goede kansen gehad alleen helaas viel de 2-2 niet.

Op 28 Maart geven we ze een warm welkom thuis bij DZC’68 als we in de competitie weer tegen ze spelen. Dan gelukkig wel op een iets zachter veld en hopelijk iets warmer weer.
Woensdag a.s. spelen we thuis tegen FC Trias VR1 voor de Achterhoek Cup. Deze moet gewonnen worden om door te gaan naar de kwartfinales. Wieke zal dan het verslag schrijven!!! succes Wiek