DZC '68NieuwsOverige nieuwsWedstrijdverslag VR 1 tegen FC-Gelre voor de Achterhoek Cup

Wedstrijdverslag VR 1 tegen FC-Gelre voor de Achterhoek Cup

Woensdagavond 5 oktober er voor vrouwen 1 de eerste poule wedstrijd van de Achterhoek Cup op het programma. Fc Gelre, 1e klasser en winnaar van de Achterhoek Cup 2015, was de tegenstander.
Het eerste kwartier speelden de vrouwen het spel goed en sterk mee. Ze kregen ook enkele kansen, maar wisten deze niet te benutten. Fc Gelre liet zich echter niet kennen en scoorde na een kwartier de 1-0. Na het eerste doelpunt bleef Fc Gelre hoog druk zetten en kwamen de vrouwen van DZC'68 minder in het spel voor. Voor rust scoorde Gelre nog 3 keer. De tweede helft werd er door DZC'68 drie keer gewisseld, maar ook dit zorgde niet voor een ommekeer in de wedstrijd. Wel konden de vrouwen nog een eretreffer maken, maar dat maakt de uitslag niet minder zuur, 8-1. Zaterdag spelen de vrouwen van DZC'68 een zeer belangrijk potje in Wierden tegen SVZW.