DZC '68NieuwsOverige nieuwsDZC'68 introduceert VTON app

DZC'68 introduceert VTON app

De VTON app is een trainers app die zo ontwikkeld is dat je het gehele jaar, via een jaarplanning, precies kunt zien welke training je moet geven op welke dag. 
Dus bv de trainer van F-8 kan via de app precies zien welke training hij welke avond moet geven, een trainer die 1x per week traint doet alleen de eerste training die voor die week gepland staat, trainer die 2x per week traint geeft beide trainingen. Deze app is opgebouwd voor de trainer van de F-15 tot de A-1, zelfs de senioren kunnen er alles uithalen.

Ook kun je alle aanpassingen doen, wil je bv extra trainen op aanvallen dan klik je aanvallen bij je eigen leeftijdscategorie aan en je ziet allerlei trainingsvormen die je dan kunt toevoegen aan je oefenstof. Elke training is opgebouwd van begin training tot eind training, dus geheel compleet.Elke oefenvorm wordt ondersteund door animatiefilm waarin je kunt zien hoe de training gaat, zodat het visueel duidelijk wordt, tevens staat er tekst bij zodat de trainers kunnen zien waar ze op moeten letten.Trainers kunnen dus smiddags tijdens pauze op werk via app even kijken welke training ze die avond moeten geven zodat ze goed voorbereid zijn.

Deze app is gewoon te downloaden. Via VTON krijg je een eigen inlogcode die gekoppeld word aan je email adres, die bij DZC’68 bekend is. Iedereen is welkom om deze geweldige ontwikkeling te komen bekijken en te zien, en waar jullie mee mogen gaan werken aankomend seizoen!

Er zal een duidelijk uitleg gegeven worden van hoe en wat, aan het einde van de avond is het de bedoeling om met ons allen het veld op te gaan voor nog evt. tips!

Wij zien jullie graag donderdagavond!

Liane Jansen
Coördinator Opleidingen DZC’68