DZC '68NieuwsOverige nieuwsWedstrijdverslag DZC'68 E2 tegen PAX E1

Wedstrijdverslag DZC'68 E2 tegen PAX E1

Afgelopen zaterdag heeft de E2 in de 1e Klasse een goede reeks vervolg gegeven met een ruime overwinning op PAX E1 uit Hengelo. Dit was alweer de 4e overwinning op rij. De jongens van DZC kwamen na enkele leuke combinaties al snel op een 2-0 voorsprong.
Voor rust werd de voorsprong 3-0. Na rust kwam PAX wat meer in de buurt van de goal, maar de jongens van DZC bleven goed spelen. Mooie aanvallen leidden tot meerdere goede kansen. De 4-0 was dan ook verdiend. En ook de verdediging en de keeper hebben het weer geweldig gedaan, want de 0 is gehouden! Na afloop werd op een sportieve en enthousiaste wijze het publiek bedankt!

De E2 is wederom gestegen en is nu de koploper tot op 3 punten genaderd. Er is dus nog van alles mogelijk!