DZC '68NieuwsOverige nieuwsDe afvalmakelaar Bronzen Balsponsor bij DZC'68

De afvalmakelaar Bronzen Balsponsor bij DZC'68

Henk Beertema, De Afvalmakelaar, heeft een nieuwe overeenkomst afgesloten met DZC'68. Naast dat de Afvalmakelaar er voor zorgt dat ons afval zo duurzaam mogelijk en financieel het meest aantrekkelijk wordt afgevoerd is De Afvalmakelaar ook Bronzen Balsponsor geworden. Wij zijn zeer verheugd met deze hernieuwde samenwerking. 

De afvalmakelaar

Wie is De Afvalmakelaar?
Henk Beertema werkte 20 jaar als adviseur en afvalspecialist voor onder andere de gemeente Arnhem. Sinds 2005 adviseert hij grote en kleine instellingen, overheden en bedrijven in binnen- en buitenland op het gebied van hun afvalvraagstuk, omdat de inzameling en de verwerking van afval volgens hem goedkoper, duurzamer en transparanter kon. 

Waarom de Afvalmakelaar?
Transparant advies
De Afvalmakelaar adviseert bedrijven niet alleen op basis van de actuele tarievenontwikkeling van vrachtautovervoer (NEA-index), maar ook aan de hand van FNOI-publicaties en publicaties in het Financieele Dagblad.

Duurzaam werkproces
Op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen streeft De Afvalmakelaar altijd naar een optimale logistiek en een hogere trede op de ladder van Lansink, dé standaard op het gebied van afvalbeheer.

Financieel voordeel
De transparantie wat betreft de tarieven van afvalinzameling en -verwerking, de optimale logistiek en de ontwikkeling van maximale recyclingmogelijkheden leveren soms wel een kostenbesparing op van 10.000 euro per jaar.

De afvalmakelaar (Henk Beertema)
Brasem 25
7008 BS Doetinchem
[T] 06-38226786
[E] info@deafvalmakelaar.nl